EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Notele GSP pentru Universitatea Craiova - Farul » Un star in devenire si o mare enigma: "Curios ce se intampla cu el"

publicat 2024-04-13 09:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Notele GSP pentru Universitatea Craiova - Farul » Un star in devenire si o mare enigma: Curios ce se intampla cu el Farul s-a impus pe terenul Universitatii Craiova, scor 2-1, in deschiderea rundei cu numarul 4 din play-off-ul Superligii. Ionut Cojocaru (20 de ani) a fost cel mai bun fotbalist de pe teren si a primit nota 8 din partea GSP.Ionut Cojocaru este noua descoperire a lui Gica Hagi. Inca nu poate duce fizic un meci intreg, dar fotbalistul in varsta de 20 de ani isi lasa amprenta asupra fiecarui meci in care este folosit. ... ...continuare.

Louis Munteanu despre ofertele FCSB si Rapid: "Mai am sase meciuri in play-off"

publicat 2024-04-12 23:15:30 (Gazeta-Sporturilor)
Louis Munteanu despre ofertele FCSB si Rapid: Mai am sase meciuri in play-off Atacantul Farului, Louis Munteanu, sustine ca el nu stie nimic despre interesul FCSB si al Rapidului pentru serviciile sale.Farul a castigat din nou in Banie, tot cu 2-1, ca-n sezonul regular. Iar Louis Munteanu, desi nu s-a "lipit" de gol, s-a numarat printre cei mai buni jucatori ai constantenilor. Louis Munteanu: "Jucam mai bine in deplasare. Am aratat caracter"La final, vedeta lui Gica Hagi a remarcat ca echipa sa se descurca "mai bine in deplasare. ... ...continuare.

"Mutu mi-a distrus restaurantul!" » Roberto Cavalli, prietenul "Briliantului", a murit la varsta de 83 de ani

publicat 2024-04-12 23:15:29 (Gazeta-Sporturilor)
Mutu mi-a distrus restaurantul! » Roberto Cavalli, prietenul Briliantului, a murit la varsta de 83 de ani Creatorul de moda italian Roberto Cavalli a murit vineri la varsta de 83 de ani. Adrian Mutu l-a cunoscut in perioada in care a jucat la Fiorentina si s-a batut intr-un restaurant de-ale creatorului. "Il iubesc!", spunea Cavalli despre "Briliant"In 2006, Adrian Mutu a batut un ospatar la Constanta cu o ranga invelita intr-un prosop, iar patru ani mai tarziu a avut un incident identic. ... ...continuare.

Alexandru Mitrita a raspuns, dupa interesul public manifestat de Gigi Becali

publicat 2024-04-12 23:00:18 (Gazeta-Sporturilor)
Alexandru Mitrita a raspuns, dupa interesul public manifestat de Gigi Becali Universitatea Craiova - Farul 1-2. Alexandru Mitrita (29 de ani), atacantul oltenilor, a oferit prima reactie dupa ce Gigi Becali, finantatorul de la FCSB, si-a manifestat interesul pentru a-l transfera.La finalul meciului cu Farul, primul dupa accidentare, Mitrita a explicat faptul ca nu este inca bine din punct de vedere fizic. ... ...continuare.

Mircea Lucescu, discurs realist despre situatia de la Dinamo: "Salvarea de la retrogradare ar fi o performanta" » Cand anunta daca revine in antrenorat

publicat 2024-04-12 22:30:21 (Gazeta-Sporturilor)
Mircea Lucescu, discurs realist despre situatia de la Dinamo: Salvarea de la retrogradare ar fi o performanta » Cand anunta daca revine in antrenorat Mircea Lucescu (78 de ani) s-a intors in Romania dupa ce a fost in Belgia, pentru meciul dintre Club Brugge si PAOK, echipa antrenata de fiul sau, Razvan, din turul "sferturilor" Conference League. Tehnicianul a oferit cateva declaratii pe aeroport, la sosirea in tara.Fostul antrenor al lui Dinamo Kiev a anuntat faptul ca va lua o decizie in legatura cu cariera sa la finalul lunii mai. ... ...continuare.

Incident grav la Monte Carlo » Un jucator de tenis a ramas fara ceasul de 300.000 euro in urma unui jaf!

publicat 2024-04-12 22:30:20 (Gazeta-Sporturilor)
Incident grav la Monte Carlo » Un jucator de tenis a ramas fara ceasul de 300.000 euro in urma unui jaf! Jucatorul american de tenis Sebastian Korda, eliminat de la turneul ATP Masters 1.000 de la Monte Carlo de catre italianul Jannik Sinner, a dezvaluit ca a fost victima unui jaf pe strazile din capitalei Principatului Monaco inaintea competitiei.Agresorii furandu-i prin smulgerea de la mana un ceas in valoare de 300.000 de euro!Un model de Richard Mille, in valoare de 300. ... ...continuare.

Novak Djokovic l-a invins pe Alex De Minaur si este in semifinalele turneului de la Monte Carlo

publicat 2024-04-12 22:15:12 (Gazeta-Sporturilor)
Novak Djokovic l-a invins pe Alex De Minaur si este in semifinalele turneului de la Monte Carlo Sarbul Novak Djokovic a trebuit sa munceasca din greu pentru a-l invinge, vineri, pe australianul Alex De Minaur in sferturile de finala ale turneului de la Monte-Carlo. Liderul mondial s-a impus cu scorul de 7-5, 6-4.Novak Djokovic s-a calificat in semifinalele turneului Rolex Monte-Carlo Masters pentru prima data, dupa triumful din 2015. Victorie muncita pentru Novak Djokovic"A fost greu pentru amandoi. Este unul dintre cei mai rapizi jucatori din circuit. ... ...continuare.

Probleme tehnice la Universitatea Craiova - Farul » Fara grafica si un singur unghi disponibil

publicat 2024-04-12 21:45:11 (Gazeta-Sporturilor)
Probleme tehnice la Universitatea Craiova - Farul » Fara grafica si un singur unghi disponibil Partida dintre Universitatea Craiova si Farul Constanta, din play-off-ul Superligii, a fost televizata in regim de avarie, cu o singura camera functionala.Runda cu numarul 4 din play-off a inceput la Craiova, pe arena "Ion Oblemenco". Meciul a fost unul cu probleme inca din start. Probleme tehnice la Universitatea Craiova - FarulCarul TV nu s-a sincronizat cu niciun aparat din stadion. In sistem de avarie, o singura camera a devenit functionala. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.