EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

09:15 Anunt ziar

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Djokovic, rapus in semifinale la Monte Carlo de Ruud » Liderul mondial a incheiat cu dubla greseala

publicat 2024-04-13 21:30:10 (Gazeta-Sporturilor)
Djokovic, rapus in semifinale la Monte Carlo de Ruud » Liderul mondial a incheiat cu dubla greseala Novak Djokovic s-a oprit in semifinalele turneului Masters 1000 de la Monte Carlo, suferind prima infrangere in sase dispute cu Casper Ruud, 4-6, 6-1, 4-6, caruia nu ii cedase niciun set pana azi. Norvegianul il va intalni in ultimul act pe Stefanos Tsitsipas.Deruta lui Novak Djokovic continua intr-un an atipic pentru cel mai galonat jucator al tuturor timpurilor. ... ...continuare.

Antrenorul CFR-ului, inaintea duelului cu FCSB: "Nu simt implicarea lui Dan Petrescu"

publicat 2024-04-13 20:15:27 (Gazeta-Sporturilor)
Antrenorul CFR-ului, inaintea duelului cu FCSB: Nu simt implicarea lui Dan Petrescu Francisc Dican (56 de ani), antrenorul interimar de la CFR Cluj, a prefatat partida cu FCSB, liderul din Superliga.CFR Cluj - FCSB se joaca duminica, 14 aprilie, de la 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro si la tv pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 si Digi Sport 1.Francisc Dican spune ca fotbalistii CFR-ului trebuie sa joace cu inima pentru a se impune in fata celor de la FCSB. ... ...continuare.

U Cluj da lovitura » Suma record pe care o primeste de la bugetul local

publicat 2024-04-13 19:15:20 (Gazeta-Sporturilor)
U Cluj da lovitura » Suma record pe care o primeste de la bugetul local U Cluj, ocupanta locului 9 in Superliga, va incasa o suma fara precedent de la bugetul local. Primaria si Consiliul municipiului Cluj-Napoca va aloca fonduri nerambursabile pentru activitati sportive, aferente anului 2024, in valoare totala de 21,8 milioane de lei.Dintre toate asociatiile ce vor fi remunerate, sectia de fotbal a "Sepcilor Rosii" va beneficia de cea mai mare suma, 12,2 milioane de lei, fiind cea mai mare alocare financiara primita vreodata de U Cluj. ... ...continuare.

Inca un esec pentru romanii de la Gaziantep! » Olimpiu Morutan, executie superba sub ochii colegilor de la nationala

publicat 2024-04-13 18:45:19 (Gazeta-Sporturilor)
Inca un esec pentru romanii de la Gaziantep! » Olimpiu Morutan, executie superba sub ochii colegilor de la nationala Gaziantep, fosta echipa a lui Marius Sumudica, a fost invinsa de Ankaragucu, scor 3-1, in runda cu numarul #32 a primei ligi din Turcia.Fosta echipa a lui Marius Sumudica a suferit o noua infrangere in campionat. Gaziantep anunta despartirea de tehnicianul roman pe 6 martie. Selcuk Inan i-a luat locul lui Sumudica si a inregistrat o victorie si 3 infrageri in cele 4 etape de la preluarea echipei. ... ...continuare.

Avertisment pentru Florinel Coman inainte sa plece in Qatar: "Mi-e teama ca dupa un an sa nu se planga si sa il ia domnul Becali inapoi"

publicat 2024-04-13 18:45:19 (Gazeta-Sporturilor)
Avertisment pentru Florinel Coman inainte sa plece in Qatar: Mi-e teama ca dupa un an sa nu se planga si sa il ia domnul Becali inapoi Florinel Coman (26 de ani) este aproape de a pleca de la FCSB la finalul acestui sezon si de a semna cu al Duhail, locul 6 din Qatar. Ciprian Panait, care a lucrat la mai multe echipe in zona Golfului, vorbeste despre plecarea vedetei din Superliga.Dupa 7 ani la FCSB, Florinel Coman se pregateste sa plece la finalul acestui sezon, Al Duhail fiind gata sa-i achite clauza, de 5 milioane de euro. ... ...continuare.

Detaliile plecarii lui Coman, oferite de patron: "Sibiul vrea altceva, nu ce dorea el" » Mesajul de adio al fostului presedinte

publicat 2024-04-13 18:45:19 (Gazeta-Sporturilor)
Detaliile plecarii lui Coman, oferite de patron: Sibiul vrea altceva, nu ce dorea el » Mesajul de adio al fostului presedinte Stefan Bacila, unul dintre actionarii lui Hermannstadt, a lasat de inteles ca Dani Coman a fost pus pe liber de echipa sibiana. Fostul presedinte al clubului a declarat ca a demisionat si vrea sa ia o pauza de la fotbal.Bacila s-a aratat nemultumit de rezultatele echipei si de ratarea calificarii in play-off. Hermannstadt e pe primul loc in play-out, dupa 4 etape. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.