EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Anunt ziar 09:15 Anunt ziar

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cadoul de la Ilie Nastase pe care fiul fondatorului Adidas l-a luat cu el in mormant: "Mi-a zis: «Eu cu asta ma ingrop!"»"

publicat 2024-04-13 22:00:13 (Gazeta-Sporturilor)
Cadoul de la Ilie Nastase pe care fiul fondatorului Adidas l-a luat cu el in mormant: Mi-a zis: «Eu cu asta ma ingrop!» Ilie Nastase, 77 de ani, primul #1 din istoria ATP, a facut mai multe dezvaluiri despre relatia pe care a avut-o cu fiul fondatorului Adidas, neamtul Horst Dassler. Fostul mare jucator a povestit cum a ajuns sa-i ofere un ceas germanului si ce s-a ales de respectivul accesoriu.Ilie Nastase a avut un parteneriat de mare succes cu firma germana, numarandu-se printre sportivii celebri pe care Adidas i-a sponsorizat in anii '70. ... ...continuare.

Au dat-o afara pe cea mai frumoasa voileibalista din Romania! "Drumurile nostre se despart"

publicat 2024-04-13 22:00:13 (Gazeta-Sporturilor)
Au dat-o afara pe cea mai frumoasa voileibalista din Romania! Drumurile nostre se despart Adelina Ungureanu (23 de ani), cea care a fost desemnata voleibalista anului 2023 de catre Federatia Romana de Volei, a fost data afara de echipa sa, Unionvolley Pinerolo Villafranca.Anuntul a fost facut printr-o postare pe contul de Instagram al clubului."La finalul a doua sezoane fantastice din pacate drumurile nostre se despart. ... ...continuare.

Andone a fost la Voluntari - Otelul si a observat un detaliu: "Vedeti? Si toata lumea radea de Dorinel Munteanu"

publicat 2024-04-13 21:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Andone a fost la Voluntari - Otelul si a observat un detaliu: Vedeti? Si toata lumea radea de Dorinel Munteanu Ioan Andone a fost prezent la Voluntari - Otelul 1-1 si a ramas impresionat de pregatirea fizica a jucatorilor lui Dorinel Munteanu.Otelul a fost condusa la pauza, dar a egalat in minutul 90 si putea castiga in prelungiri. Ioan Andone crede ca secretul echipei lui Dorinel e cantonamentul de iarna efectuat la munte, la Vatra Dornei.VIDEO. Ce a declarat Ioan Andone dupa Voluntari - Otelul "Echipa lui Dorinel alearga si dupa minutul 90. ... ...continuare.

De ce ii este incomod Costel Galca lui Mihai Rotaru » Cele trei motive care il fac incompatibil cu Universitatea Craiova

publicat 2024-04-13 21:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
De ce ii este incomod Costel Galca lui Mihai Rotaru » Cele trei motive care il fac incompatibil cu Universitatea Craiova Costel Galca (52 de ani) nu mai este prima varianta de antrenor pentru Universitatea Craiova. GSP.ro a anuntat in exclusivitate ca Mirel Radoi are cele mai mari sanse de a ajunge pe banca oltenilor, dupa ce Mihai Rotaru a urgentat luarea unei decizii.Finantatorul vrea sa instaleze noul principal cel tarziu pe 16 aprilie, iar tehncianul care a pregatit-o ultima data pe Radomiak Radom din Polonia este iesit in acest moment din cursa. ... ...continuare.

Le-a luat penalty-ul inapoi! Culmea arbitrajului in Bundesliga! » Nimeni nu a inteles ce s-a intamplat la meciul lui Dortmund

publicat 2024-04-13 21:30:10 (Gazeta-Sporturilor)
Le-a luat penalty-ul inapoi! Culmea arbitrajului in Bundesliga! » Nimeni nu a inteles ce s-a intamplat la meciul lui Dortmund Meciul dintre Borussia Monchengladbach si Borussia Dortmund, scor 1-2, din runda #29 din Bundesliga, a oferit un moment care a creat confuzie in randul celor 54.000 de spectatori.In minutul 49 al partidei de pe Borussia-Park, la scorul de 2-1 pentru Dortmund, Marcel Sabitzer avea sa inscrie din penalty, reusind hattrick-ul in aceasta partida, dupa ce marcase doua goluri in prima repriza. ... ...continuare.

Spectacol la inaltime in NBA. Se joaca meciurile care hotarasc ordinea finala dupa sezonul regular

publicat 2024-04-13 21:30:10 (Gazeta-Sporturilor)
Spectacol la inaltime in NBA. Se joaca meciurile care hotarasc ordinea finala dupa sezonul regular Ziua de duminica, 14 aprilie, marcheaza finalul sezonului regular in NBA. Nu mai putin de 15 meciuri vor fi programate in cele doua Conferinte pentru a stabili ordinea finala inaintea fazei Play-In, o etapa intermediara introdusa de cativa ani si care face tranzitia spre mult asteptatul Play-Off. Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra castig de 20% (bonus de 20%) pentru un bilet multiplu cu sase selectii din baschet, asa cum vom vedea in exemplul de mai jos. ... ...continuare.

Asa tata, asa fiu! Piticul lui Messi le-a innodat picioarele si a marcat 5 goluri superbe

publicat 2024-04-13 21:30:10 (Gazeta-Sporturilor)
Asa tata, asa fiu! Piticul lui Messi le-a innodat picioarele si a marcat 5 goluri superbe Mateo Messi (8 ani), al doilea fiu al lui Lionel Messi, face senzatie la academia lui Inter Miami.Mateo joaca la categoria U9 a lui Inter Miami, iar in ultimul meci a avut o prestatie de numele Messi. Copilul lui Leo a marcat 5 goluri superbe, cu suturi de la distanta sau dupa driblinguri in lant.VIDEO. ... ...continuare.

Strigatele fostului fotbalist aflat in tribune la Voluntari l-au scos din minti pe Dorinel Munteanu: "Asta e Romania"

publicat 2024-04-13 21:30:10 (Gazeta-Sporturilor)
Strigatele fostului fotbalist aflat in tribune la Voluntari l-au scos din minti pe Dorinel Munteanu: Asta e Romania Dupa ce in iarna s-a contrat cu Adi Mutu, Dorinel Munteanu a avut un conflict la Voluntari - Otelul 1-1 cu un alt fost jucator, Robert Nita.Otelul a remizat cu FC Voluntari, 1-1, marcand golul egalizator in minutul 90+4. La finalul meciului de stadionul "Anghel Iordanescu", antrenorul galatenilor a avut o disputa verbala cu mai multe persoane aflate in spatele sau. Printre acestea se afla si Robert Nita, al carui fiu, Andreas, e legitimat la ilfoveni. ... ...continuare.

Rafael Nadal revine in circuit, la turneul de la Barcelona! » Spaniolul a inceput deja antrenamentele

publicat 2024-04-13 21:30:10 (Gazeta-Sporturilor)
Rafael Nadal revine in circuit, la turneul de la Barcelona! » Spaniolul a inceput deja antrenamentele Rafael Nadal, care nu a mai concurat de la Brisbane, din ianuarie, a fost inclus pe tabloul turneului ATP 500 de la Barcelona, unde il va infrunta in primul tur pe italianul Flavio Cobolli, locul 63 ATP.Prezent la Barcelona inca de miercuri si la tragerea la sorti care a avut loc sambata, spaniolul in varsta de 37 de ani, coborat acum pe locul 646 mondial, a castigat de 12 ori turneul de la Barcelona, ultima data in 2021. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.