EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ziua in care FCSB si-a urat limitele » Ce s-a intamplat ultima data cand Dan Petrescu a condus-o din umbra pe CFR Cluj

publicat 2024-04-14 15:00:10 (Gazeta-Sporturilor)
Ziua in care FCSB si-a urat limitele » Ce s-a intamplat ultima data cand Dan Petrescu a condus-o din umbra pe CFR Cluj CFR Cluj si FCSB se intalnesc in aceasta seara, de la 21:00, in meciul care poate insemna finalul luptei la titlu in Superliga. Ramasi fara antrenor dupa demisia lui Adrian Mutu, ardelenii ii vor avea pe banca pe interimarii Francisc Dican si Ovidiu Hoban, insa tot mai multe surse spun ca Dan Petrescu controleaza deja, din umbra, totul la echipa. ... ...continuare.

Piturca dezvaluie: "Lucescu a vrut sa antreneze Steaua" + Iese la atac: "Steaua n-a fost ajutata de absolut nimeni. Dinamo avea puterea"

publicat 2024-04-14 15:00:10 (Gazeta-Sporturilor)
Piturca dezvaluie: Lucescu a vrut sa antreneze Steaua + Iese la atac: Steaua n-a fost ajutata de absolut nimeni. Dinamo avea puterea Victor Piturca a vorbit despre rivalitatea dintre Steaua si Dinamo de dinainte de Revolutie si dezvaluie cum Mircea Lucescu voia sa antreneze echipa rivala.Fostul atacant al Stelei respinge ideea ca Valentin Ceausescu, fiul lui Nicolae Ceausescu, o ajuta pe Steaua. Si sustine ca Mircea Lucescu a vrut sa antreneze Steaua inainte de a ajunge la Dinamo. ... ...continuare.

Decizie controversata de arbitraj in Botosani - FCU Craiova! » Penalty acordat initial, anulat dupa consultarea VAR, desi contactul a fost vizibil

publicat 2024-04-14 14:30:13 (Gazeta-Sporturilor)
Decizie controversata de arbitraj in Botosani - FCU Craiova! » Penalty acordat initial, anulat dupa consultarea VAR, desi contactul a fost vizibil O faza controversata de arbitraj a avut loc in prima repriza a partidei dintre FC Botosani si FCU Craiova, din etapa #4 a play-out-ului Superligii. Botosani a beneficiat de o lovitura de la 11 metri, anulata dupa consultarea VAR.In minutul 16, "centralul" Iulian Calin a acordat un penalty pentru Botosani ca urmare a duelului dintre Vlad Pop (23 de ani) si Jaly Mouaddib (23 de ani). ... ...continuare.

Ce au scris spaniolii dupa ce Istvan Kovacs a fost delegat la Barcelona - PSG: " Nu degeaba a fost rezerva in finala Ligii Campionilor din sezonul trecut"

publicat 2024-04-14 14:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Ce au scris spaniolii dupa ce Istvan Kovacs a fost delegat la Barcelona - PSG:  Nu degeaba a fost rezerva in finala Ligii Campionilor din sezonul trecut Spaniolii au analizat delegarea lui Istvan Kovacs la Barcelona - PSG, in returul sferturilor UEFA Champions League.Barcelona - PSG (3-2 in tur) se joaca marti, 16 aprilie, de la ora 22:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro si in direct pe PrimaSport, OrangeSport si DigiSport.Pentru meciul de pe Camp Nou, care se anunta la fel fel de spectaculos ca turul, UEFA merge pe o brigada romano-germana. ... ...continuare.

Carlos Alcaraz, OUT de la al doilea turneu consecutiv » Nu-si va apara titlul la un turneu important

publicat 2024-04-14 14:00:15 (Gazeta-Sporturilor)
Carlos Alcaraz, OUT de la al doilea turneu consecutiv » Nu-si va apara titlul la un turneu important Carlos Alcaraz (20 de ani, 3 ATP) nu va participa la al doilea turneu consecutiv. Spaniolul nu-si va apara titlul cucerit la turneul ATP 500 de la Barcelona.Vestea vine in contextul in care tenismenul a anuntat marti ca nu va fi prezent la turneul Masters 1000 de la Monte Carlo din cauza unei accidentari la bratul drept. ... ...continuare.

Impresarul confirma interesul pentru Dennis Man: "Borussia Dortmund sau alte echipe il urmaresc, e normal"

publicat 2024-04-14 13:15:10 (Gazeta-Sporturilor)
Impresarul confirma interesul pentru Dennis Man: Borussia Dortmund sau alte echipe il urmaresc, e normal Victor Becali, impresarul lui Dennis Man, a spus ca jucatorul vrea sa promoveze mai intai cu Parma si asteapta deschiderea perioadei de transferuri.Gazeta Sporturilor a dezvaluit exclusiv, zilele trecute, ca Borussia Dortmund a demarat negocieri cu Parma pentru transferul lui Dennis Man. Si ca vicecampioana Germaniei ar fi dispusa sa plateasca in schimbul internationalului roman o suma cuprinsa intre 12 si 14 milioane de euro. ... ...continuare.

Danut Lupu a revenit in fotbal! S-a angajat la Dinamo-Badea si anunta: "Pot s-o duc in Superliga"

publicat 2024-04-14 13:15:10 (Gazeta-Sporturilor)
Danut Lupu a revenit in fotbal! S-a angajat la Dinamo-Badea si anunta: Pot s-o duc in Superliga Eliberat recent din inchisoare, Danut Lupu lucreaza acum la ACS FC Dinamo, echipa din Liga a 4-a, echipa lui Nicolae Badea.Fostul mijlocas a dezvaluit ca Nicolae Badea a insistat ca el sa lucreze la echipa alb-rosie si dezvaluie ca vrea ca formatia sa promoveze. In acest moment, ACS FC Dinamo e pe locul 3 in Liga 4 Bucuresti, cu 51 de puncte in 22 de etape. ... ...continuare.

Romania, "sparring partner" pentru Franta » Multe absente in lotul convocat de Florentin Pera

publicat 2024-04-14 13:00:12 (Gazeta-Sporturilor)
Romania, sparring partner pentru Franta » Multe absente in lotul convocat de Florentin Pera Nationala feminina de handbal a Romaniei joaca astazi la Clermont-Ferrand, de la ora 18:25, o partida amicala cu campioana mondiala si olimpica en titre, Franta. Meciul poate fi vazut pe platformele Voyo si Handballtv. ... ...continuare.

Istvan Kovacs, delegat in sferturile Champions League! UEFA l-a trimis la un meci de gala

publicat 2024-04-14 12:30:11 (Gazeta-Sporturilor)
Istvan Kovacs, delegat in sferturile Champions League! UEFA l-a trimis la un meci de gala Istvan Kovacs a fost delegat de UEFA la unul dintre meciurile soc din sferturile UEFA Champions League: Barcelona - PSG.Barcelona - PSG (3-2 in tur) se joaca marti, 16 aprilie, de la ora 22:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro si in direct pe PrimaSport, OrangeSport si DigiSport.Istvan Kovacs continua sa fie apreciat de UEFA. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.