EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cine a fost "teapa" mai mare? 5 mutari care pareau imposibile realizate de CFR Cluj si FCSB: esecuri sonore si o exceptie

publicat 2024-04-14 16:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Cine a fost teapa mai mare? 5 mutari care pareau imposibile realizate de CFR Cluj si FCSB: esecuri sonore si o exceptie CFR Cluj - FCSB a reprezentat, in ultimii 15 ani, cea mai palpitanta rivalitate din Romania, cele doua impartindu-si suprematia in campionat. Ros-albastrii au fost intangibili intre 2012 si 2015, pentru ca ardelenii sa domine finalul deceniului trecut si inceputul actualei decade. ... ...continuare.

Aurelian Chitu l-a facut praf pe Iulian Calin dupa ce a fost eliminat: "A stricat jocul, ne lasam toti de fotbal. Parca nu avem voie sa castigam"

publicat 2024-04-14 16:30:12 (Gazeta-Sporturilor)
Aurelian Chitu l-a facut praf pe Iulian Calin dupa ce a fost eliminat: A stricat jocul, ne lasam toti de fotbal. Parca nu avem voie sa castigam FC Botosani - FCU Craiova 4-1. Aurelian Chitu (33 de ani), atacantul oltenilor, a rabufnit la finalul partidei si a lansat un atac dur la adresa "centralului" Iulian Calin, dupa greselile de arbitraj comise.Chitu a fost eliminat in minutul 70 dupa ce a vazut doua cartonase galbene in decurs de 5 minute. Al doilea, acordat extrem de usor dupa un presupus fault la Andrei Miron. Varful oltenilor l-a facut praf pe Iulian Calin la finalul partidei. ... ...continuare.

A inceput scandalul: fanii de la FCU Craiova i-au bagat in sedinta pe Trica si pe jucatori

publicat 2024-04-14 16:30:10 (Gazeta-Sporturilor)
A inceput scandalul: fanii de la FCU Craiova i-au bagat in sedinta pe Trica si pe jucatori FCU Craiova a fost umilita de FC Botosani, 1-4, si are emotii tot mai mari in ceea ce priveste salvarea de la retrogradare. La finalul meciului, fanii si-au pierdut rabdarea.Oltenii au venit increzatori inainte de meciul cu FC Botosani, ultima clasata la ora meciului, dar au pierdut clar, 1-4, desi au condus la pauza. La finalul meciului, suporterii olteni le-au cerut explicatii jucatorilor si lui Eugen Trica.FOTO. ... ...continuare.

A dezvaluit abia acum motivul incredibil pentru care a cerut divortul dupa 10 ani de casatorie: "Era perfect, prea bun pentru mine"

publicat 2024-04-14 16:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
A dezvaluit abia acum motivul incredibil pentru care a cerut divortul dupa 10 ani de casatorie: Era perfect, prea bun pentru mine Caroline Celico a povestit de ce a vrut sa divorteze de Kaka, in 2015.Dupa o casatorie de 10 ani, in care au avut doi copii, si mai multi ani de relatie, brazilianul Kaka si sotia lui divortau, spre surprinderea tuturor. Acum, Caroline a dezvaluit ce nu a mers intre cei doi.FOTO. ... ...continuare.

Gafa de curtea scolii in FC Botosani - FCU Craiova » Portarul oltenilor s-a facut de ras si a luat un gol de cascadorii rasului

publicat 2024-04-14 16:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Gafa de curtea scolii in FC Botosani - FCU Craiova » Portarul oltenilor s-a facut de ras si a luat un gol de cascadorii rasului FC Botosani a obtinut o victorie uriasa in lupta pentru salvarea de la retrogradare, 4-1 cu FCU Craiova. Ultimul gol al moldovenilor a fost marcat dupa o gafa uriasa a portarului Ionut Gurau (25 de ani).Trupa lui Bogdan Andone i-a dat lovitura de gratie rivalei in minutul 90+1, cand Eduard Florescu a stabilit scorul final. Cu ajutorul portarului oltenilor.FOTO. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.