EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Klopp, dupa ce Liverpool a fost facuta KO in lupta la titlu: "De ce ar trebui sa castigam campionatul?"

publicat 2024-04-14 20:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Klopp, dupa ce Liverpool a fost facuta KO in lupta la titlu: De ce ar trebui sa castigam campionatul? Jurgen Klopp (56 de ani), antrenorul lui Liverpool, a comentat esecul de astazi, 0-1 cu Crystal Palace, care i-a lasat echipa pe locul 3 in Premier League. "Cormoranii" au acum a treia sansa la titlu!Pana astazi, Liverpool era neinvinsa pe Anfield in acest sezon de campionat. Crystal Palace, prin golul lui Eberechi Eze din minutul 14, le-a micsorat dramatic sansele "cormoranilor" la al doilea titlu din era Klopp. ... ...continuare.

Polivalenta de 23 de milioane de euro a fost inaugurata astazi » Primul pas gresit al lui Dinamo pe plan intern

publicat 2024-04-14 20:00:12 (Gazeta-Sporturilor)
Polivalenta de 23 de milioane de euro a fost inaugurata astazi » Primul pas gresit al lui Dinamo pe plan intern Potaissa Turda si Dinamo au remizat, scor 35-35, in runda cu numarul 23 din Liga Nationala de handbal masculin. A fost primul meci jucat in noua polivalenta locala. Derby-ul etapei din "Liga Zimbrilor" a marcat inaugurarea arenei de 3.300 de locuri. Toate scaunele au fost ocupate, iar spectatorii au avut ce sa vada. FOTO. ... ...continuare.

Tsitsipas e Mister Monte Carlo! Pentru a treia oara, grecul castiga pe zgura din Principat

publicat 2024-04-14 20:00:12 (Gazeta-Sporturilor)
Tsitsipas e Mister Monte Carlo! Pentru a treia oara, grecul castiga pe zgura din Principat Stefanos Tsitsipas (25 de ani, locul 12 ATP) a castigat Mastersul de la Monte Carlo, scor 6-1, 6-4 in finala contra lui Casper Ruud (25 de ani, #10 ATP).Mastersul din Principat devine turneul preferat al lui Stefanos Tsitsipas. Pentru a treia oara, dupa triumfurile din 2021 si 2022, grecul s-a impus pe zgura de la Monte Carlo Country Club.Duelul a durat putin peste 90 de minute, o ora si jumatate. ... ...continuare.

Jackpot asigurat » Cati bani primesc romancele pentru calificarea la BJK Cup: "Premii fara precedent"

publicat 2024-04-14 20:00:12 (Gazeta-Sporturilor)
Jackpot asigurat » Cati bani primesc romancele pentru calificarea la BJK Cup: Premii fara precedent Romania s-a calificat in grupele Billie Jean King Cupa, dupa 3-2 in barajul cu Ucraina. Organizatorii competitiei au anuntat ce premii vor primi jucatoarele calificate.Turneul final are loc in Sevilla, intre 12 si 17 noiembrie. Participa 12 echipe, care vor fi impartite in 4 grupe. Castigatoarele grupelor merg in semifinale. ... ...continuare.

Momente de panica si in Premier League » Medicii s-au chinuit minute bune sa il resusciteze

publicat 2024-04-14 20:00:12 (Gazeta-Sporturilor)
Momente de panica si in Premier League » Medicii s-au chinuit minute bune sa il resusciteze Tanarul George Earthy (19 ani), mijlocasul celor de la West Ham, a avut parte de un moment groaznic la meciul de debut in Premier League, la infrangerea echipei sale impotriva lui Fulham, scor 0-2. George Earthy nu a avut debutul pe care l-ar fi dorit. A intrat pe teren in minutul 83, cand antrenorul David Moyes a decis sa il introduca in locul lui Michail Antonio. Dupa doar 3 miunte de joc, acesta s-a ciocnit cu coechipierul Edson Alvarez. ... ...continuare.

Clipe inspaimantatoare sub ochii copiilor, la Dinamo - Poli Iasi » Mama fotbalistului lasat lat de Homawoo, in lacrimi la usile ambulantei

publicat 2024-04-14 20:00:12 (Gazeta-Sporturilor)
Clipe inspaimantatoare sub ochii copiilor, la Dinamo - Poli Iasi » Mama fotbalistului lasat lat de Homawoo, in lacrimi la usile ambulantei Dinamo - Poli Iasi. In minutul 29, la scorul 0-0, cei 1500 de copii prezenti pe stadionul "Arcul de Triumf" au amutit. Homawoo l-a izbit violent cu capul in ceafa pe Luca Mihai, iar jucatorul de la Iasi a ramas intins pe gazon.Jucatorii din preajma mijlocasului si arbitrul Ovidiu Hategan au facut semne disperate catre echipa medicala, pentru a interveni cat mai repede. Medicii de pe ambulanta au ajuns dupa 25 de secunde langa Luca Mihai. FOTO. ... ...continuare.

Milostiv cu Dinamo, neiertator cu iesenii » Hategan a judecat diferit doua faze delicate in Dinamo - Poli Iasi: "Chiar nu inteleg!"

publicat 2024-04-14 20:00:12 (Gazeta-Sporturilor)
Milostiv cu Dinamo, neiertator cu iesenii » Hategan a judecat diferit doua faze delicate in Dinamo - Poli Iasi: Chiar nu inteleg! Ovidiu Hategan (43 de ani) a judecat cu unitati de masura diferite doua faze delicate din prima repriza a meciului Dinamo - Poli Iasi, 0-0 la pauza.Meciul dintre Dinamo si Poli Iasi din etapa 4 a play-out-ului a prezentat o importanta deosebita, mai ales ca FCU Craiova pierduse cu FC Botosani doar cu cateva ore mai devreme, 1-4, rezultat care a "dinamitat" lupta pentru mentinerea in prima liga. ... ...continuare.

Scenografia ultrasilor romani din Liga 3 a facut inconjurul lumii: "In vino veritas"

publicat 2024-04-14 20:00:12 (Gazeta-Sporturilor)
Scenografia ultrasilor romani din Liga 3 a facut inconjurul lumii: In vino veritas SSU Politehnica Timisoara si CS Phoenix Buzias au remizat, scor 2-2, in runda cu numarul 3 a play-off-ului Seriei 8 din al treilea esalon. Galeria gazdelor a afisat o scenografie inedita. Poli Timisoara a luat-o de la capat, din Liga 3. Formatia pregatita de Paul Codrea ocupa locul secund in play-off, dupa FC Bihor, si e aproape sigura ca va merge la barajul de promovare. FOTO. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.