EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cum a fost ironizata Bayern Munchen, in direct, de noii campioni ai Germaniei: "In sfarsit!"

publicat 2024-04-14 22:45:09 (Gazeta-Sporturilor)
Cum a fost ironizata Bayern Munchen, in direct, de noii campioni ai Germaniei: In sfarsit! Robert Andrich (29 de ani), mijlocasul campioanei Bayer Leverkusen, a ironizat-o pe rivala Bayern Munchen.Orasul Leverkusen e in sarbatoare. Xabi Alonso a reusit sa aduca primul titlu de campioana din istoria lui Bayer, iar petrecerea se anunta una dezlantuita. Campioana Bayer Leverkusen o ironizeaza pe Bayern+1 FOTOJonathan Tah si Robert Andrich, doi dintre fotbalistii care au dus greul in acest sezon, au aparut in direct la DAZN cu un pahar imens de bere. ... ...continuare.

Zeljko Kopic, reactie pentru GSP dupa momentul cumplit de la Dinamo - Poli Iasi

publicat 2024-04-14 22:45:09 (Gazeta-Sporturilor)
Zeljko Kopic, reactie pentru GSP dupa momentul cumplit de la Dinamo - Poli Iasi Dinamo - Poli Iasi 1-0. Zeljko Kopic, antrenorul "cainilor", a vorbit despre accidentarea grava a lui Luca Mihai, mijlocasul iesenilor.Luca Mihai a fost lovit cu capul in ceafa de Homawoo, fundasul lui Dinamo, si a ramas intins pe gazon. A fost transportat de urgenta la spital, unde s-a constatat ca are un hematom, fracturi craniene si probleme cu auzul."Gandurile mele sunt cu Luca si familia lui. ... ...continuare.

Tony a rabufnit dupa Dinamo - Poli Iasi: "Jucatorii mei plang in vestiar. Totul a fost impotriva noastra"

publicat 2024-04-14 21:00:11 (Gazeta-Sporturilor)
Tony a rabufnit dupa Dinamo - Poli Iasi: Jucatorii mei plang in vestiar. Totul a fost impotriva noastra Dinamo - Poli Iasi 1-0. Tony, antrenorul iesenilor, a rabufnit la interviul de la finalul meciului, vizibil afectat de greseala de arbitraj a lui Ovidiu Hategan, din prima repriza, cand nu l-a eliminat pe Homawoo.Fundasul lui Dinamo l-a lovit violent cu capul in ceafa pe Luca Mihai, iar mijlocasul iesenilor a fost transportat de urgenta la spital. Tony a vorbit despre consecintele intrarii dure asupra elevului lui si a criticat arbitrajul lui Hategan. ... ...continuare.

Evan Ndicka a dus mana la piept si s-a prabusit pe gazon in Udinese - Roma » Coechipierii au refuzat sa continue meciul

publicat 2024-04-14 21:00:11 (Gazeta-Sporturilor)
Evan Ndicka a dus mana la piept si s-a prabusit pe gazon in Udinese - Roma » Coechipierii au refuzat sa continue meciul Evan Ndicka (24 de ani), fundasul celor de la AS Roma, s-a prabusit pe gazon in minutul 70 al deplasarii de la Udinese, din runda cu numarul 32 de Serie A. Scorul era 1-1 in acel moment.In minutul 70 al duelului Udinese - AS Roma, Evan Ndicka a dus mana in zona pieptului si s-a prabusit pe gazon. "Centralul" Pairetto a remarcat imediat incidentul si a facut semne disperate catre echipele medicale. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.