EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Maverick Vinales (Aprilia) s-a impus in Marele Premiu al SUA

publicat 2024-04-15 10:45:23 (Gazeta-Sporturilor)
Maverick Vinales (Aprilia) s-a impus in Marele Premiu al SUA Spaniolul Maverick Vinales (Aprilia), care se impusese deja sambata in cursa de sprint, a obtinut victoria in Marele Premiu al Statelor Unite, a treia din cele 21 de etape ale sezonului MotoGP, duminica, pe Circuit of the Americas din Austin, informeaza news.ro.Catalanul i-a devansat pe spaniolul prodigios Pedro Acosta (GasGas-Tech3) si pe italianul Enea Bastianini (Ducati) intr-o cursa magnifica, in care Marc Marquez (Ducati-Gresini) a cazut. ... ...continuare.

Nationala Romaniei de handbal feminin, infrangere cu multipla campioana Franta

publicat 2024-04-15 10:45:21 (Gazeta-Sporturilor)
Nationala Romaniei de handbal feminin, infrangere cu multipla campioana Franta Nationala de handbal feminin a Romaniei a fost invinsa in meci amical duminica, la Clermond-Ferrand, de reprezentativa Frantei, campioana olimpica si mondiala. Franta s-a impus cu scorul de 30-28 (17-13).Partida s-a disputat cu patru zile inaintea tragerii la sorti de la Viena a grupelor turneului final al Campionatului European din 2024. ... ...continuare.

Constantin Galca, noul antrenor al Universitatii Craiova! Acord cu Mihai Rotaru

publicat 2024-04-15 10:45:20 (Gazeta-Sporturilor)
Constantin Galca, noul antrenor al Universitatii Craiova! Acord cu Mihai Rotaru Mihai Rotaru a batut palma cu Constantin Galca. Antrenorul in varsta de 52 de ani o preia pe Universitatea Craiova!Doar o etapa a evoluat Universitatea Craiova cu antrenor interimar. Actionarul majoritar Mihai Rotaru i-a gasit inlocuitor lui Ivaylo Petev, bulgarul demis dupa 0-2 cu FCSB, rezultat care a pulverizat orice sansa la titlu a oltenilor. ... ...continuare.

Cu cine s-a fotografiat Florinel Coman la 5 dimineata: "Numarul 1!"

publicat 2024-04-15 10:30:15 (Gazeta-Sporturilor)
Cu cine s-a fotografiat Florinel Coman la 5 dimineata: Numarul 1! La cateva ore dupa CFR Cluj - FCSB 0-1, aproape de 5 dimineata, Florinel Coman (26 de ani) a publicat un selfie alaturi de Elias Charalambous (43), antrenorul principal al ros-albastrilor.Florinel Coman este cel mai important om al FCSB-ului in acest moment. Septarul "livreaza" etapa de etapa goluri si pase decisive prin care a adus-o pe FCSB la un pas de titlu. ... ...continuare.

Rapid si Sepsi cauta prima victorie in playoff

publicat 2024-04-15 10:00:30 (Gazeta-Sporturilor)
Rapid si Sepsi cauta prima victorie in playoff Etapa a 4-a din playoff, in Liga 1, se incheie cu meciul dintre Rapid si Sepsi, doua echipe care n-au obtinut nicio victorie in primele trei runde din aceasta faza a campionatului. Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra castig de 15% (bonus de 15%) pentru un bilet multiplu cu sase selectii din fotbal, asa cum vom vedea in exemplul de mai jos. ... ...continuare.

WTA a actualizat punctele din clasament » Ce loc ocupa Simona Halep, incepand de astazi

publicat 2024-04-15 09:45:09 (Gazeta-Sporturilor)
WTA a actualizat punctele din clasament » Ce loc ocupa Simona Halep, incepand de astazi Simona Halep (32 de ani) ramane in afara top 1.000. WTA a actualizat astazi clasamentul. Romania are 3 jucatoare in prima suta mondiala, pe Sorana Cirstea (34 de ani), Ana Bogdan (31 de ani) si Jaqueline Cristian (25 de ani). Halep continua sa aiba probleme medicale. Dubla campioana de Grand Slam s-a retras inaintea debutului la turneul de categorie 125K din Oeiras, Portugalia. ... ...continuare.

Gigi Becali n-a scapat ocazia de a-l taxa pe Dan Sucu: "Nu ai cum! Noi suntem idioti?!"

publicat 2024-04-15 09:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Gigi Becali n-a scapat ocazia de a-l taxa pe Dan Sucu: Nu ai cum! Noi suntem idioti?! Euforic dupa victoria echipei sale in Gruia, 1-0 cu CFR Cluj, patronul FCSB, Gigi Becali, a amintit discutia pe care a avut-o cu omologul de la Rapid, Dan Sucu.FCSB a mai facut un pas mare spre titlu, duminica, in Gruia, gratie victoriei inregistrate in fata CFR-ului (1-0). ... ...continuare.

Ramas in urma lui Manchester City, Arteta nu arunca prosopul: "Ne ridicam si tinem capul sus! Bayern nu putea veni intr-un moment mai bun"

publicat 2024-04-15 09:30:10 (Gazeta-Sporturilor)
Ramas in urma lui Manchester City, Arteta nu arunca prosopul: Ne ridicam si tinem capul sus! Bayern nu putea veni intr-un moment mai bun Mikel Arteta (42 de ani) ramane increzator dupa infrangerea suferita de Arsenal pe teren propriu cu Aston Villa, 0-2, care a lasat-o la doua puncte in urma liderului Manchester City in Premier League.A fost etapa ideala pentru Manchester City. Sambata, echipa lui Pep Guardiola a facut instructie cu Luton Town, 5-1. O zi mai tarziu, Liverpool a pierdut pe teren propriu cu Crystal Palace, 0-1. ... ...continuare.

Vedeta CFR-ului a capitulat, dar i-a pus gand rau FCSB-ului: "Daca raman, la anul vreau titlul! Simt ca pot ajuta echipa"

publicat 2024-04-15 08:30:13 (Gazeta-Sporturilor)
Vedeta CFR-ului a capitulat, dar i-a pus gand rau FCSB-ului: Daca raman, la anul vreau titlul! Simt ca pot ajuta echipa Omar El Kaddouri (33 de ani), mijlocasul lui CFR Cluj cu peste 100 de meciuri in Serie A, a analizat infrangerea cu FCSB, 0-1, admite ca obiectivul echipei este acum locul 2 si spune ca vrea sa continue la Cluj-Napoca si sa devina campion alaturi de visinii.La inceputul anului, CFR Cluj l-a convins pe Omar El Kaddouri, fotbalist cu un CV impresionant, sa vina in Romania. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.