EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




FCSB distruge tot! Performanta FABULOASA reusita de echipa lui Gigi Becali » Peste marile echipe din Europa!

publicat 2024-04-15 13:15:27 (Gazeta-Sporturilor)
FCSB distruge tot! Performanta FABULOASA reusita de echipa lui Gigi Becali » Peste marile echipe din Europa! FCSB s-a impus la Cluj, scor 1-0, iar sansele sa mai piarda titlul dupa aproape un deceniu de pauza sunt din ce in ce mai mici! Cu patru victorii din patru in play-off, ros-albastrii domina autoritar Superliga # Daca punctele din sezonul regulat nu s-ar fi injumatatit, echipa lui Elias Charalambous ar fi fost la 19 puncte avans fata de ocupanta locului 2. ... ...continuare.

Hagi, mesaj categoric: "Sunt netransferabil, Farul Forever!"

publicat 2024-04-15 13:15:27 (Gazeta-Sporturilor)
Hagi, mesaj categoric: Sunt netransferabil, Farul Forever! Gica Hagi (59 de ani), antrenorul-actionar de la Farul, s-a declarat "netransferabil" la alta echipa din Romania, dar l-ar lasa pe Gica Popescu (56) sa treaca la Universitatea Craiova, acolo unde "Baciul" a si jucat.In deschiderea etapei 4 a play-off-ului, Farul a castigat la Craiova, 2-1 cu Universitatea. La conferinta de presa de la final, lui Gica Hagi i-a fost propus un exercitiu de imaginatie. ... ...continuare.

Inca un jucator cu comotie cerebrala dupa o lovitura teribila primita la cap, ajuns la spital. Care e starea lui!

publicat 2024-04-15 13:15:27 (Gazeta-Sporturilor)
Inca un jucator cu comotie cerebrala dupa o lovitura teribila primita la cap, ajuns la spital. Care e starea lui! Matias Vina (26 de ani), fundasul lui Flamengo, s-a ciocnit violent cu Adriano Martins, in jocul Atletico Goianense (2-1) si s-a prabusit pe gazon. Meciul s-a intrerupt si uruguayanul fost la AS Roma a fost transportat de urgenta la spital. Nu a suferit leziuni cerebrale si starea lui este monitorizata la Rubro-Negro Medical Department.Week-end-ul trecut a mai avut o accidentare inspaimantatoare in fotbalul mondial. ... ...continuare.

Ultimele detalii despre starea lui Luca Mihai, accidentat grav in Dinamo - Poli Iasi: "Nu e un diagnostic usor..."

publicat 2024-04-15 13:15:27 (Gazeta-Sporturilor)
Ultimele detalii despre starea lui Luca Mihai, accidentat grav in Dinamo - Poli Iasi: Nu e un diagnostic usor... Cornel Sfaiter, presedintele celor de la Poli Iasi, a intervenit telefonic la GSP Live si a oferit ultimele detalii despre starea tanarului mijlocas Luca Mihai, accidentat grav in infrangerea Politehnicii cu Dinamo, scor 0-1 # Sfaiter a comentat si prestatia echipei sale de pe "Arcul de Triumf" si il ataca pe Ovidiu Hategan, "centralul" partidei care, in mod inexplicabil, nu l-a eliminat, ieri, pe Homawoo. ... ...continuare.

FCSB poate castiga titlul etapa viitoare, dar ar avea de asteptat pentru trofeu! Care este motivul

publicat 2024-04-15 13:15:27 (Gazeta-Sporturilor)
FCSB poate castiga titlul etapa viitoare, dar ar avea de asteptat pentru trofeu! Care este motivul In cazul in care o va invinge pe Rapid in etapa 5, iar CFR Cluj si Universitatea Craiova nu vor castiga meciurile din proxima runda, FCSB se va incununa campioana cu 5 runde ramase de disputat. Totusi, ros-albastrii ar avea de asteptat pentru a pune mainile pe trofeu.Duminica seara, FCSB a invins-o pe CFR Cluj, 1-0, si s-a distantat la 13 puncte de CFR si Craiova, principalele urmaritoare. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.