EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




N-a uitat de unde a plecat! Alexandru Baluta, fotografie cu Gheorghe Hagi si un mesaj special: "El se va mandri cu aceasta poza"

publicat 2024-04-15 21:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
N-a uitat de unde a plecat! Alexandru Baluta, fotografie cu Gheorghe Hagi si un mesaj special: El se va mandri cu aceasta poza Alexandru Baluta (30 de ani), mijlocasul FCSB-ului, a postat o fotografie cu fiul sau si Gheorghe Hagi si a avut un mesaj plin de emotie pentru "Rege".Baluta, pregatit de Hagi in perioada in care a evoluat la Viitorul (n.r. actuala Farul Constanta), a atasat o descriere emotionanta fotografiei pe care a postat-o pe retelele de socializare. A precizat faptul ca baiatul sau se va mandri cu aceasta poza peste cativa ani. ... ...continuare.

Francezul Rinderknech, nemultumit de teren: "Iti doresti doar ca o saritura rea a mingii sa nu fie de partea ta"

publicat 2024-04-15 20:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Francezul Rinderknech, nemultumit de teren: Iti doresti doar ca o saritura rea a mingii sa nu fie de partea ta Arthur Rinderknech a castigat "derby"-ul francez al zilei contra lui Hugo Gaston, 6-7 (6), 6-4, 7-5, in doua ore si 45 de minute, iar la final spus ca este foarte greu de jucat pe Terenul Central, suprafata fiind inegala.A treia intalnire intre francezii Arthur Rinderknech, 28 de ani, numarul 79 ATP, si Hugo Gaston, 23 de ani, al 96-lea jucator al lumii in ultimul meci al zilei disputat pe Terenul Central. ... ...continuare.

INFOGRAFIC: Sansele de calificare in semifinalele Ligii Campionilor

publicat 2024-04-15 20:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
INFOGRAFIC: Sansele de calificare in semifinalele Ligii Campionilor Marti si miercuri sunt programate meciurile retur din sferturile de finala in Liga Campionilor, iar pe Betano am analizat sansele celor opt echipe ramase in competitie de a ajunge in careul de asi, in functie de rezultatele din tur si forma de moment. ... ...continuare.

Critici pentru Hategan: "Ce a fost in mintea lui? Are toate elementele pentru eliminare"

publicat 2024-04-15 20:00:11 (Gazeta-Sporturilor)
Critici pentru Hategan: Ce a fost in mintea lui? Are toate elementele pentru eliminare Fost arbitru si sef al CCA, Ion Craciunescu nu l-a menajat pe Ovidiu Hategan, dupa Dinamo - Poli Iasi 1-0.Acesta l-a criticat pe Hategant pentru decizia luata in prima repriza a meciului, cand Homawoo l-a izbit violent cu capul in ceafa pe Luca Mihai, iar jucatorul de la Iasi a ramas intins pe gazon. Hategan i-a acordat doar cartonas galben dinamovistului, in timp ce mijlocasul de 20 de ani de la Poli se afla in spital. ... ...continuare.

Un club urias din Europa, pe urmele lui Philip Otele » Oferta anuntata in strainatate: "Asta e strategia"

publicat 2024-04-15 19:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Un club urias din Europa, pe urmele lui Philip Otele » Oferta anuntata in strainatate: Asta e strategia Atacantul lui CFR Cluj, Philip Otele (24 de ani), este pe lista de transferuri a campioanei in exercitiu din Serie A, Napoli, sustine jurnalistul italian Fabio Cannavo.Atacantul nigerian a devenit recent subiectul unei dispute tot mai incinse intre patronul sau de la CFR Cluj, Ioan Varga, si Gigi Becali.Philip Otele, dorit de NapoliPhilip Otele este dorit de Napoli, sustine jurnalistul local Fabio Cannavo: "Napoli urmareste un atacant nigerian, joaca in Romania, la Cluj. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.