EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Radu Naum, STUPEFIAT dupa delirul lui Bergodi: "E inadmisibil asa ceva. Nu l-am mai vazut asa, cu ochii iesiti din orbite, amenintator" + Antrenorul favorit sa-l inlocuiasca pe italian

publicat 2024-04-16 00:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Radu Naum, STUPEFIAT dupa delirul lui Bergodi: E inadmisibil asa ceva. Nu l-am mai vazut asa, cu ochii iesiti din orbite, amenintator + Antrenorul favorit sa-l inlocuiasca pe italian Cristiano Bergodi (59 de ani), antrenorul Rapidului, a facut o criza de nervi la conferinta de presa dupa esecul cu Sepsi, scor 0-1. El a tipat la un jurnalist si a avut un acces de furie incredibil. Radu Naum, editorialist GSP, a reactionat dupa spectacolul grotesc oferit de tehnician.Cristiano Bergodi nu s-a mai putut abtine dupa esecul cu Sepsi. ... ...continuare.

Ghinion teribil! Lovitura horror dupa care jucatorul de la Sepsi a iesit din meci

publicat 2024-04-16 00:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Ghinion teribil! Lovitura horror dupa care jucatorul de la Sepsi a iesit din meci Mijlocasul Nicolae Paun (25 de ani) a primit o lovitura dura in finalul meciului cu Rapid -Sepsi 0-1.Fotbalistul covasnenilor nu a putut termina meciul din Giulesti, dupa o accidentare la genunchi. A parasit terenul cu ajutorului staff-ului medical in minutul 85, dupa o ciocnire violenta.FOTO. Nicolae Paun, accidentare in Sepsi - RapidIn minutul 83, Nicolae Paun a ajuns tarziu la un duel cu Hromada. ... ...continuare.

Antonio Sefer, idolul publicului la Hapoel Beer Sheva » A marcat golul victoriei contra liderului din Israel

publicat 2024-04-16 00:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Antonio Sefer, idolul publicului la Hapoel Beer Sheva » A marcat golul victoriei contra liderului din Israel Antonio Sefer e din nou idolul publicului echipei Hapoel Beer Sheva. Romanul a marcat pana acum 6 goluri si a oferit 8 pase decisive, dar in ultimele 7 etape a suferit o seceta, nereusind sa fie implicat decisiv in vreun gol.Sefer a marcat golul victoriei contra liderului Maccabi Tel Aviv, scor 1-0, din penalty. Sefer a intrat pe teren la inceputul reprizei a doua si a inscris unicul gol al meciului in minutul 80. ... ...continuare.

Dan Sucu, doua propozitii dupa Rapid - Sepsi » Ce spune despre soarta lui Bergodi

publicat 2024-04-15 23:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Dan Sucu, doua propozitii dupa Rapid - Sepsi » Ce spune despre soarta lui Bergodi La finalul meciului Rapid - Sepsi 0-1, Dan Sucu a oferit o declaratie scurta. Si spune ca soarta lui Cristiano Bergodi se va decide marti.Rapid are un play-off de cosmar. Are patru infrangeri in patru etape si a pierdut teren in fata rivalelor. La finalul meciului cu Sepsi, Dan Sucu, actionarul majoritar, a oferit o scurta declaratie.VIDEO. Dan Sucu, dupa Rapid - Sepsi 0-1: "Clubul va lua marti o decizie" "In seara asta nu avem nimic de spus. ... ...continuare.

Fanii Rapidului si-au pierdut rabdarea! Au venit in numar redus cu Sepsi si nu-l mai vor pe Bergodi: "Demisia, demisia!"

publicat 2024-04-15 23:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Fanii Rapidului si-au pierdut rabdarea! Au venit in numar redus cu Sepsi si nu-l mai vor pe Bergodi: Demisia, demisia! Suporterii Rapidului sunt nemultumiti de evolutiile din play-off si au venit in numar redus la meciul cu Sepsi, din etapa a 4-a din play-off, pierdut, 0-1.Intrati cu 4 puncte mai putin decat FCSB, pe locul 2, rapidistii au un play-off de cosmar. Nu au avut nicio victorie in play-off pana la meciul cu Sepsi si nu a mai putut tine pasul cu rivalele FCSB, CFR Cluj si Universitatea Craiova. ... ...continuare.

Paul Iacob, declaratii surprinzatoare dupa esecul cu Sepsi: "Am avut multe ocazii, am facut un meci tactic bun"

publicat 2024-04-15 23:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Paul Iacob, declaratii surprinzatoare dupa esecul cu Sepsi: Am avut multe ocazii, am facut un meci tactic bun Rapid - Sepsi 0-1. Paul Iacob (27 de ani), fundasul giulestenilor, a oferit prima reactie dupa al patrulea esec consecutiv din play-off. Aparatorul a explicat faptul ca norocul i-a lipsit formatiei sale, tinand cont de ocaziile ratate.Rapid continua sa dezamageasca in play-off. Trupa lui Cristiano Bergodi (59 de ani) poate cobori pe locul 6 etapa viitoare, in cazul unui alt rezultat negativ, cu FCSB. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.