EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Reactie dura dinspre FRF la adresa jucatorilor lui Rapid, dupa esecul cu Sepsi: "Lumea zice de antrenor, dar ei sunt de titlu?"

publicat 2024-04-16 10:30:13 (Gazeta-Sporturilor)
Reactie dura dinspre FRF la adresa jucatorilor lui Rapid, dupa esecul cu Sepsi: Lumea zice de antrenor, dar ei sunt de titlu? Rapid - Sepsi 0-1. Mihai Stoichita (69 de ani), directorul tehnic al Federatiei Romane de Fotbal, a vorbit la finalul partidei despre situatia lui Cristiano Bergodi. Italianul afla marti daca va continua sau nu in Giulesti dupa ce a inregistrat patru esecuri consecutive in play-off.Stoichita i-a luat apararea lui Bergodi. Oficialul FRF este de parere ca vina este si a jucatorilor, care nu au demonstrat ca sunt de titlu. ... ...continuare.

Legendara promotie japoneza K-1 a sosit in Romania!

publicat 2024-04-16 10:30:13 (Gazeta-Sporturilor)
Legendara promotie japoneza K-1 a sosit in Romania! In luna iunie, stadionul Otelul din Galati va gazdui promotia official K-1 Fighting Network organizata in Romania sub insasi brandul K-1.Ieri, la Bucuresti, intr-o conferinta de presa, partenerii romani ai K-1 Japonia, dl. Cornel Musat organizator de evenimente sportive profesioniste si totodata fost campion mondial de Karate impreuna cu Alin Falcusan un renumit promotor si antrenor de kickboxing din Timisoara, au oferit primele detalii cu privire la acest eveniment. ... ...continuare.

Barcelona - PSG » Superduel in returul sferturilor Champions League, cu Istvan Kovacs la centru » Echipele probabile + Cele mai bune cote

publicat 2024-04-16 10:30:13 (Gazeta-Sporturilor)
Barcelona - PSG » Superduel in returul sferturilor Champions League, cu Istvan Kovacs la centru » Echipele probabile + Cele mai bune cote Barcelona - PSG se infrunta de la ora 22:00 in returul sferturilor UEFA Champions League. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro si in direct pe PrimaSport, OrangeSport si DigiSport.In tur, Barcelona s-a impus la Parsi cu 3-2In celalalt meci al serii se infrunta Borussia Dortmund - Atletico MadridBarcelona - PSG, live de la 22:00AICI live + statisticiBarcelona - PSG, echipe probabileBarcelona: Ter Stegen - Kounde, Araujo, Cubarsi, Cancelo - De Jong, Gundogan, Pedri - Lamine Yamal, ... ...continuare.

Detalii din culisele negocierilor Sucu - Bergodi: de ce antrenorul nu-si da demisia de la Rapid

publicat 2024-04-16 10:30:13 (Gazeta-Sporturilor)
Detalii din culisele negocierilor Sucu - Bergodi: de ce antrenorul nu-si da demisia de la Rapid Azi e ziua decisiva la Rapid, cand se va decide soarta lui Cristiano Bergodi. In ciuda rezultatelor proaste, italianul nu vrea sa-si dea demisia, sperand sa incaseze banii din clauza de reziliere daca va fi dat afara.In ciuda rezultatelor slabe din play-off, 4 infrangeri in 4 etape, Cristiano Bergodi nu e gata sa-si dea demisia de la Rapid."Eu sunt antrenor pana cand clubul decide. Cei din conducere evalueaza munca antrenorului. ... ...continuare.

CRIZA totala la Rapid + Bergodi, conferinta incredibila dupa al 4-lea esec din play-off » GSP Live

publicat 2024-04-16 09:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
CRIZA totala la Rapid + Bergodi, conferinta incredibila dupa al 4-lea esec din play-off » GSP Live Alexandru Barbu revine cu o noua editie GSP Live, astazi, de la 11:00.Prezent in studioul GSP Live este Vlad Munteanu, oficialul FRF, alaturi de care vom discuta cele mai tari subiecte din aceasta saptamana:Rapid a suferit al 4-lea esec consecutiv in play-off, acasa, cu Sepsi, scor 0-1, iar cupele europene sunt din ce in ce mai departe.Cristiano Bergodi a avut o criza de nervi in conferinta de dupa meci. ... ...continuare.

Analiza dura in direct » Rapidistii, criticati vehement: "De ce au facut asta? Nu am inteles"

publicat 2024-04-16 08:45:20 (Gazeta-Sporturilor)
Analiza dura in direct » Rapidistii, criticati vehement: De ce au facut asta? Nu am inteles Dupa 0-1 cu Sepsi, jocul Rapidului a fost criticat de Gabi Balint, care a explicat ce la dezamagit in partida de pe Giulesti.Rapid a ajuns la patru infrangeri in patru etape in play-off, fiind invinsa de Sepsi gratie golului marcat de Debeljuh, in minutul 90+5. La finalul meciului, Gabi Balint si-a exprimat nemultumirea fata de jocul giulestenilor.Concluziile lui Gabi Balint dupa Rapid - Sepsi 0-1"Ce m-a deceptionat a fost finalul de meci. ... ...continuare.

All star pentru Jocurile Olimpice! SUA vine cu toate vedetele din NBA la Paris: Lebron James si Curry deschid lista

publicat 2024-04-16 08:30:12 (Gazeta-Sporturilor)
All star pentru Jocurile Olimpice! SUA vine cu toate vedetele din NBA la Paris: Lebron James si Curry deschid lista Apar primele nume pe care echipa de baschet a Statelor Unite le va avea la Jocurile Olimpice. Vedetele LeBron James si Steph Curry deschid lista.Dupa umilinta de la Campionatul Mondial de Baschet masculin, pe care l-a terminat pe locul 4, SUA pregateste revansa la Paris. Iar starurile din NBA vor sa puna mana pe medalia de Aur. ... ...continuare.

intrebat direct ce ar face daca Dan Sucu il cheama la Rapid » Raspuns transant: "Pentru nimic in lumea asta"

publicat 2024-04-16 08:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
intrebat direct ce ar face daca Dan Sucu il cheama la Rapid » Raspuns transant: Pentru nimic in lumea asta Recent plecat de la Hermannstadt, Dani Coman a fost prezent la Rapid - Sepsi 0-1.Fostul portar al giulestenilor, care in trecut a mai lucrat si la Astra, a vazut din tribune infrangerea Rapidului, iar la final a analizat situatia clubului. Intrebat daca are de gand sa vina la Rapid, Dani Coman a spus ca pentru moment nu ia in calcul o astfel de mutare.VIDEO. Concluziile lui Dani Coman dupa Rapid - Sepsi 0-1 "A fost un meci neplacut pentru rapidisti. ... ...continuare.

Zi decisiva la Rapid: Sucu si Angelescu ii decid soarta lui Cristiano Bergodi!

publicat 2024-04-16 07:45:16 (Gazeta-Sporturilor)
Zi decisiva la Rapid: Sucu si Angelescu ii decid soarta lui Cristiano Bergodi! Dupa 0-1 cu Sepsi, a patra infrangere in patru etape in play-out, Cristiano Bergodi (59 de ani) e la un pas sa fie demis de la Rapid # Clubul ii va decide azi soarta, dupa cum a anuntat Dan Sucu, actionarul majoritar, dupa meci # Marius Sumudica (59 de ani) pare favorit sa preia postul # Ramai pe GSP.ro pe durata zilei pentru a citi toate reactiile despre situatia de la Rapid si a primi cele mai noi informatii. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.