EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Danut Lupu, dezvaluiri din inchisoare la "Prietenii lui Ovidiu": "Acolo e jungla, trebuie sa supravietuiesti!"

publicat 2024-04-16 14:15:11 (Gazeta-Sporturilor)
Danut Lupu, dezvaluiri din inchisoare la Prietenii lui Ovidiu: Acolo e jungla, trebuie sa supravietuiesti! Danut Lupu (57 de ani) fostul mare jucator al celor de la Rapid si Dinamo este invitatul din aceasta saptamana al emisiunii "Prietenii lui Ovidiu". Fostul mijlocas a acceptat sa vorbeasca despre cele sase luni pe care le-a petrecut in spatele gratiilor la penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat pentru ca a condus fara permis. ... ...continuare.

Un fost campion cu Rapid e contra curentului: "Eu l-as mai tine pe Bergodi. Sa ne uitam la jucatori"

publicat 2024-04-16 14:00:11 (Gazeta-Sporturilor)
Un fost campion cu Rapid e contra curentului: Eu l-as mai tine pe Bergodi. Sa ne uitam la jucatori Cristi Dulca (51 de ani), fost jucator important la Rapid si campion in 1999, a comentat pentru Gazeta Sporturilor situatia de la Rapid.Antrenorul spune ca a remarcat anumite probleme la fotbalistii Rapidului, considerand ca acestia au fost egoisti in anumite momentele ale meciului cu Sepsi (0-1). Si spune ca nu l-ar demite de Cristiano Bergodi.Cristi Dulca, de partea lui Cristiano Bergodi: "Nu l-as demite inca""Meciul a fost foarte slab. ... ...continuare.

"Ei vor pregati echipa!" » Fostul actionar de la Rapid vine cu detalii din interior. Ce solicita Cristiano Bergodi

publicat 2024-04-16 13:45:17 (Gazeta-Sporturilor)
Ei vor pregati echipa! » Fostul actionar de la Rapid vine cu detalii din interior. Ce solicita Cristiano Bergodi Ziua decisiva de la Rapid este departe de a se incheia. Dan Sucu, Victor Angelescu si Daniel Niculae sunt in sedinta pentru a decide viitorul lui Cristiano Bergodi.Nicolae Cristescu, fost actionar in Giulesti, acum in anturajul echipei, vine cu detalii despre planurile conducerii echipei care a coborat pe locul 5, penultimul din play-off-ul Superligii. ... ...continuare.

Mircea Lucescu, la Rapid? Cum trebuie sa negocieze Dan Sucu: "Vreti sa-l convingeti? Faceti asta! Sotia lui s-a saturat"

publicat 2024-04-16 13:30:31 (Gazeta-Sporturilor)
Mircea Lucescu, la Rapid? Cum trebuie sa negocieze Dan Sucu: Vreti sa-l convingeti? Faceti asta! Sotia lui s-a saturat Vlad Munteanu, managerul operational al Federatiei Romane de Fotbal, ii propune lui Dan Sucu un nume cu greutate pentru banca Rapidului: Mircea Lucescu # Au trecut 25 de ani de la ultimul mandat avut de "Il Luce" la un club din Romania, chiar la Rapid.Demiterea lui Cristiano Bergodi de pe banca giulestenilor este iminenta, dupa al 4-lea esec la rand suferit de Rapid in play-off. ... ...continuare.

"Bergodi nu mai avea ce sa caute la Rapid!" » Fost patron din Superliga ii ia apararea lui Dan Sucu si stie vinovatii: "Nu ai nicio sansa sa supravietuiesti"

publicat 2024-04-16 13:30:31 (Gazeta-Sporturilor)
Bergodi nu mai avea ce sa caute la Rapid! » Fost patron din Superliga ii ia apararea lui Dan Sucu si stie vinovatii: Nu ai nicio sansa sa supravietuiesti Marian Iancu (58 de ani), fostul patron al Politehnicii Timisoara, spune intr-o declaratie pentru GSP.RO ca e obligatoriu ca Marius Sumudica sa fie numit "principal" la Rapid.Conform lui Iancu, principalii vinovati ai situatiei din acest moment sunt Victor Angelescu, actionar minoritar, si Daniel Niculae, presedintele echipei. Iancu sustine despre Dan Sucu ca "este pentru prima oara cand il laud si nu este absolut deloc vinovat". ... ...continuare.

Ponturi pariuri Champions League 16-17 aprilie

publicat 2024-04-16 13:30:29 (Gazeta-Sporturilor)
Ponturi pariuri Champions League 16-17 aprilie Meciurile tur din sferturile de finala din Champions League ne-au oferit un spectacol la cel mai inalt nivel. Am putut vedea dramatism, rasturnari de situatie si multe goluri spectaculoase. Marti si miercuri sunt programate meciurile retur, cand e de asteptat ca spectacolul sa continue. ... ...continuare.

Verdict CRUNT pentru Nicolae Paun, dupa lovitura horror incasata la meciul cu Rapid: "Acum 10 minute am primit vestea groaznica"

publicat 2024-04-16 13:15:12 (Gazeta-Sporturilor)
Verdict CRUNT pentru Nicolae Paun, dupa lovitura horror incasata la meciul cu Rapid: Acum 10 minute am primit vestea groaznica Laszlo Dioszegi, conducatorul celor de la Sepsi, a anuntat faptul ca Nicolae Paun (25 de ani), mijlocasul covasnenilor, care a suferit o accidentare foarte grava in meciul cu Rapid, va lipsi cel putin 6 luni de pe teren.Fotbalistul covasnenilor nu a putut termina meciul din Giulesti, dupa o accidentare la genunchi. A parasit terenul cu ajutorului staff-ului medical in minutul 85, dupa o ciocnire violenta. ... ...continuare.

FCSB si-a luat gandul de la el: "Nu are rost sa insistam"

publicat 2024-04-16 12:30:12 (Gazeta-Sporturilor)
FCSB si-a luat gandul de la el: Nu are rost sa insistam FCSB si-a luat gandul de la extrema Marius Stefanescu (25 de ani), dupa ce Sepsi a decis ca nu vrea sa-l vanda catre echipa lui Gigi Becali."100% Stefanescu nu e de vanzare pentru FCSB, ca sa arat tuturor din Romania ca nu facem blaturi! Nu e nimic adevarat! Stefanescu poate pleca oriunde, dar nu la FCSB! Mai are doi ani si jumatate de contract. Daca vrea sa plece, sa mearga oriunde, dar nu la FCSB", anunta Laszlo Dioszegi. ... ...continuare.

OnePlus inaugureaza primul punct de prezentare a produselor si lanseaza OnePlus Watch 2, cel mai nou ceas inteligent din portofoliu

publicat 2024-04-16 11:15:11 (Gazeta-Sporturilor)
OnePlus inaugureaza primul punct de prezentare a produselor si lanseaza OnePlus Watch 2, cel mai nou ceas inteligent din portofoliu *Vizitatorii pop-up store-ului pot beneficia de reduceri de pana la 700 de lei la produsele OnePlus disponibile pe oppostore.roCompania globala de tehnologie OnePlus a lansat astazi primul punct de prezentare a produselor, localizat in Promenada Mall, Bucuresti, intrarea din Barbu Vacarescu, la parter. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.