EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Fostul coleg ai unui jucator trecut pe la FCSB a ratat un penalty si apoi si-a rupt coastele. Cum s-a facut de ras!

publicat 2024-04-16 16:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Fostul coleg ai unui jucator trecut pe la FCSB a ratat un penalty si apoi si-a rupt coastele. Cum s-a facut de ras! Ante Budimir (32 de ani), atacantul Osasunei, a ratat caraghios lovitura de la 11 metri avuta de gazde in prelungirile meciului cu Valencia (0-1). La final internationalul croat, care a jucat la Crotone cu Adrian Stoian, a fost dus la spital, unde a aflat ca suferise o contuzie toracica forte si fractura a trei coaste, la ultima faza a partidei!Are acelasi numar de goluri ca Jude Bellingham si doar Artem Dovbyk il depaseste in topul marcatorilor din LaLiga. ... ...continuare.

Revitalizarea peisajelor urbane: Ghidul complet pentru curatare si reconstructie

publicat 2024-04-16 16:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Revitalizarea peisajelor urbane: Ghidul complet pentru curatare si reconstructie Orice oras isi are povestea scrisa pe strazi, in arhitectura cladirilor si in spatiile deschise care ii dau viata. Dar, la fel ca orice poveste, capitolele se incheie, iar noi inceputuri asteapta sa fie scrise. Revitalizarea peisajelor urbane nu este doar o necesitate functionala, ci si o oportunitate de a rescrie modul in care comunitatile interactioneaza cu mediul lor. ... ...continuare.

Bicicleta cu echilibru sau tricicleta - pe care sa o alegi pentru dezvoltarea copilului tau?

publicat 2024-04-16 16:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Bicicleta cu echilibru sau tricicleta  -  pe care sa o alegi pentru dezvoltarea copilului tau? Cand vine vorba de initierea copiilor nostri in ciclism, alegerea initiala a vehiculului potrivit - bicicleta de echilibru sau tricicleta - poate parea pe cat de delicata, pe atat de importanta. Acest prim pas in lumea mobilitatii urbane este mai mult decat o simpla achizitie; reprezinta o etapa cruciala in dezvoltarea psihomotorie a copilului, influentand echilibrul, coordonarea si increderea in sine pe termen lung a acestuia. ... ...continuare.

Kaufland Romania si Federatia Romana de Rugby dau startul primului sezon din Liga de Rugby Kaufland

publicat 2024-04-16 14:45:09 (Gazeta-Sporturilor)
Kaufland Romania si Federatia Romana de Rugby dau startul primului sezon din Liga de Rugby Kaufland Kaufland Romania isi consolideaza parteneriatul cu Federatia Romana de Rugby prin inaugurarea primului sezon din Liga de Rugby Kaufland, o competitie dedicata celor mai performante echipe de seniori din tara.Primul sezon al Ligii de Rugby Kaufland reuneste cele mai bune sase echipe din Romania: CS Dinamo Bucuresti, CSA Steaua Bucuresti, CS Rapid Bucuresti, CSM Stiinta Baia Mare, SCM USV Timisoara si CSU ELBI Cluj. ... ...continuare.

Ionel Ganea trage semnalul de alarma pentru Rapid, chiar si cu Bergodi demis: "Nu are logica"

publicat 2024-04-16 14:30:12 (Gazeta-Sporturilor)
Ionel Ganea trage semnalul de alarma pentru Rapid, chiar si cu Bergodi demis: Nu are logica Ionel Ganea (50 de ani), fost atacant la Rapid, a comentat posibila demitere a lui Cristiano Bergodi dupa esecul cu Sepsi, scor final 0-1, in etapa a patra a play-off-ului din Superliga.Sefii din Giulesti au convocat o sedinta de urgenta in care au luat decizia de a renunta la serviciile antrenorului italian, insa modul in care se va face despartirea nu este cert. Tehnicianul solicita plata clauzei de reziliere de 200. ... ...continuare.

Dacia Spring 2024 » Doar 11.800 euro prin programul Rabla Plus

publicat 2024-04-16 14:15:11 (Gazeta-Sporturilor)
Dacia Spring 2024 » Doar 11.800 euro prin programul Rabla Plus Introdus pentru prima data pe piata auto in 2021, Dacia Spring, a fost primul autovehicul full electric din portofoliul celor de la Dacia.Acesta s-a vandut in peste 140.000 de unitati, clasandu-se astfel pe locul al treilea in preferintele clientilor privati din Europa in anul 2023 pe zona de masini electrice, iar in Romania, Spring a fost pe primul locul anul trecut, reprezentand peste 43% din intreaga piata de vehicule electrice vandute. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.