EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




E implicat la Corvinul si pus in garda inaintea semifinalei: "Mai greu decat cu CFR!" + "Meciul e sold-out, 12.000 de spectatori"

publicat 2024-04-17 17:00:16 (Gazeta-Sporturilor)
E implicat la Corvinul si pus in garda inaintea semifinalei: Mai greu decat cu CFR! + Meciul e sold-out, 12.000 de spectatori In aceasta seara, ora 19:00, Corvinul Hunedoara o va infrunta pe FC Voluntari in semifinalele Cupei Romaniei. Bogdan Apostu (41 de ani), impresarul care se ocupa de transferuri la divizionara secunda, a prefatat intalnirea.Corvinul Hunedoara, marea surpriza din acest sezon al Cupei Romaniei, lupta in aceasta seara pentru o performanta unica in istoria clubului, calificarea in ultimul act al competitiei. ... ...continuare.

13 cu noroc pentru Lotul National de Karate SHOTOKAN SKDUN

publicat 2024-04-17 16:15:13 (Gazeta-Sporturilor)
13 cu noroc pentru Lotul National de Karate SHOTOKAN SKDUN In perioada 11 - 14 aprilie 2024 in Debrecen, Ungaria, a avut loc a 13-a editie a Campionatului European de Karate Shotokan SKDUN, competitie destinata sportivilor de top - centuri maro si centuri negre.In acelasi timp a avut loc si cea de-a 13 a editie a Cupei Europene de Karate Shotokan SKDUN, competitie destinata centurilor colorate (albe, galbene, portocalii, verzi si albastre). ... ...continuare.

Reactia lui Andrei Nicolescu, dupa ce Dinamo a scapat de suspendare: "Am cerut la LPF"

publicat 2024-04-17 15:45:13 (Gazeta-Sporturilor)
Reactia lui Andrei Nicolescu, dupa ce Dinamo a scapat de suspendare: Am cerut la LPF Andrei Nicolescu, administrator special si actionar la Dinamo, a comentat vestea suspendarii executarii sanctiunii de a nu avea spectatori la meciurile de acasa in acest final de sezon. Astfel, la ultimele doua partide ale dinamovistilor pe teren propriu, cu FC Voluntari, respectiv UTA, portile vor fi deschise. ... ...continuare.

Nissan a dezvoltat niste baterii inovatoare pentru viitoarele masini electrice: "Vor scadea consturile semnificativ"

publicat 2024-04-17 15:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Nissan a dezvoltat niste baterii inovatoare pentru viitoarele masini electrice: Vor scadea consturile semnificativ Constructorul auto japonez Nissan a anuntat marti ca va incepe sa produca la scara larga bateriile de tip "all-solid-state" pentru automobilele sale electrice, pana la inceputul anului 2029.Declaratia a fost facuta in cadrul prezentarii unei facilitati unde ar urma sa existe o linie de productie pilot pana in martie 2025, transmit AP si Reuters. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.