EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Barcelona, tinta glumelor pe internet dupa eliminarea din Champions League » Istvan Kovacs, in prim-plan

publicat 2024-04-17 19:30:16 (Gazeta-Sporturilor)
Barcelona, tinta glumelor pe internet dupa eliminarea din Champions League » Istvan Kovacs, in prim-plan Barcelona a fost ironizata de internauti dupa ce a fost eliminata de PSG in faza sferturilor finala ale Champions League, dupa esecul administrat catalanilor, pe terenul lor, scor 4-1 (6-4 la general). Istvan Kovacs a fost si la acest capitol in centrul atentiei. Decizia lui Istvan Kovacs de a-i acorda, in minutul 29, cartonasul rosu stoperului Barcelonei, Araujo, a starnit o adevarata furtuna in timpul partidei. Barcelona conducea partida cu 1-0 si dubla mansa cu 4-2. ... ...continuare.

"Sus pe masina, nea Gigi!" » LPF a ales meciul cand FCSB va primi trofeul si medaliile de campioana

publicat 2024-04-17 19:30:14 (Gazeta-Sporturilor)
Sus pe masina, nea Gigi! » LPF a ales meciul cand FCSB va primi trofeul si medaliile de campioana FCSB este la un pas de primul titlul de campioana dupa 9 ani, avand un avans considerabil fata de rivale. Iar LPF a decis cand va da trofeul. Evenimentul va avea loc in etapa a 9-a, la meciul FCSB - CFR Cluj.Echipa ros-albastra are 13 puncte fata de locul 2, CFR Cluj, si deja se fac pregatiri pentru decernarea trofeului. Momentul asteptat de fanii FCSB-ului va avea loc in penultima etapa a play-off-ului. ... ...continuare.

Ruptura in vestiarul Barcelonei » L-a facut praf pe Araujo in fata camerelor TV

publicat 2024-04-17 18:00:10 (Gazeta-Sporturilor)
Ruptura in vestiarul Barcelonei » L-a facut praf pe Araujo in fata camerelor TV Mijlocasul Ilkay (33 de ani) l-a criticat dur pe fundasul central Ronald Araujo (25 de ani), care a vazut cartonasul rosu in returul cu PSG, scor 1-4, din "sferturile" Ligii Campionilor.Dupa un start perfect de meci, Barcelona parea sigura de calificare. Raphinha marca in minutul 12 si ii ducea pe catalani cu un picior in semifinale. In minutul 29, Barcola a scapat singur cu ter Stegen, iar Araujo a venit din spate si l-a pus la pamant pe acesta. ... ...continuare.

Ca acum 20 de ani » Adrian Mutu, prima aparitie fara sapca dupa implantul de par

publicat 2024-04-17 17:30:15 (Gazeta-Sporturilor)
Ca acum 20 de ani » Adrian Mutu, prima aparitie fara sapca dupa implantul de par Adrian Mutu (45 de ani) a aparut pentru prima data fara sapca dupa implantul de par. In urma cu o luna, Adrian Mutu, pe atunci antrenor la CFR Cluj, surprindea pe toata lumea si pleca in Turcia pentru un implant de par. De atunci, "Briliantul" a aparut mereu cu o sapca pe cap.FOTO. ... ...continuare.

Marius Copil: "Nu am de ce sa ma supar ca au primit Gasquet sau Shapovalov wild card, si eu am fost ajutat in trecut" + "Cum sa ne batem cu federatii care au buget de 300 de milioane de euro?"

publicat 2024-04-17 17:30:15 (Gazeta-Sporturilor)
Marius Copil: Nu am de ce sa ma supar ca au primit Gasquet sau Shapovalov wild card, si eu am fost ajutat in trecut + Cum sa ne batem cu federatii care au buget de 300 de milioane de euro? Romanii Marius Copil si Bogdan Pavel, beneficiari ai unui wild card pentru tabloul de dublu, au pierdut in primul tur in fata perechii Nuno Borges, Reese Stalder (Por/SUA), 3-6, 5-7. Apoi, Copil a vorbit despre wild card-urile de la Bucuresti, perspectivele tenisului autohton si succesul fetelor in BJK Cup. ... ...continuare.

Ronald Araujo, primul mesaj dupa ce a declansat haosul in Barcelona - PSG: "Acum ma loveste puternic"

publicat 2024-04-17 17:15:14 (Gazeta-Sporturilor)
Ronald Araujo, primul mesaj dupa ce a declansat haosul in Barcelona - PSG: Acum ma loveste puternic Fundasul uruguayan Ronald Araujo (25 de ani) a reactionat in premiera dupa seara de cosmar avuta in Barcelona - PSG 1-4, in returul sferturilor UEFA Champions League.Aparatorul catalanilor a postat un mesaj pe Instagram, fiind prima reactie dupa ce a fost eliminat in minutul 29 al meciului cu PSG, la 1-0 pentru Barcelona. Dupa acel moment, echipa blaugrana, care avea 1-0 si era in control, s-a prabusit. ... ...continuare.

Mihai Stoica a dat verdictul in duelul Denis Alibec vs David Miculescu: "E important"

publicat 2024-04-17 17:00:16 (Gazeta-Sporturilor)
Mihai Stoica a dat verdictul in duelul Denis Alibec vs David Miculescu: E important Presedintele Consiliului de Administratie de la FCSB, Mihai Stoica, il favorizeaza pe actualul atacant al liderului, David Miculescu, in fata lui Denis Alibec.Gigi Becali a declarat in mai multe randuri, in ultima vreme, ca si l-ar dori inapoi pe Denis Alibec. Patronul FCSB vrea sa intareasca echipa pentru sezonul viitor si-l vede pe atacantul lui Muaither drept cea mai potrivita solutie pentru postul de "varf". ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.