EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Daniel Pancu, la GSP Live » Analizam prabusirea Rapidului, semifinalele Ligii Campionilor si Cupei Romaniei

publicat 2024-04-18 09:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Daniel Pancu, la GSP Live » Analizam prabusirea Rapidului, semifinalele Ligii Campionilor si Cupei Romaniei Alexandru Barbu revine cu o noua editie GSP Live, astazi, de la 11:00.Prezent in studioul este Daniel Pancu, selectionerul Romaniei U21, alaturi de care abordam cele mai tari subiecte ale zilei:calificarea dramatica a celor de la Real Madrid in semifinalele Ligii Campionilor, dupa victoria obtinuta la penalty-uri, in fata lui Manchester City, scor 4-3. ... ...continuare.

Ce i-a spus Pep Guardiola lui Carlo Ancelotti, dupa ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City din Champions League: "Este un mare domn!"

publicat 2024-04-18 09:15:14 (Gazeta-Sporturilor)
Ce i-a spus Pep Guardiola lui Carlo Ancelotti, dupa ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City din Champions League: Este un mare domn! Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, si-a laudat elevii pentru spiritul de sacrificiu pe faza defensiva, dupa ce acestia au trecut, miercuri seara, de Manchester City (1-1, 4-3 la loviturile de departajare) in mansa secunda a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor.Ancelotti a subliniat ca Real Madrid s-a obisnuit in ultimii ani sa "iasa din situatii imposibile", cand "Los Blancos" par aproape eliminati din Champions League. ... ...continuare.

Suma uriasa pe care trebuie sa i-o plateasca Juventus lui Cristiano Ronaldo

publicat 2024-04-18 08:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Suma uriasa pe care trebuie sa i-o plateasca Juventus lui Cristiano Ronaldo Starul portughez Cristiano Ronaldo a castigat partial procesul pe care l-a intentat impotriva clubului Juventus Torino pentru restante salariale.Cristiano Ronaldo a castigat o actiune civila impotriva gruparii torineze, iar clubul a fost obligat sa ii plateasca aproximativ 10 milioane de euro reprezentand salarii restante, plus dobanzi, informeaza L'Equipe. Portughezul ceruse initial 19,5 milioane de euro. ... ...continuare.

Ce ne asteapta! Eroul lui Real Madrid cu Manchester City, adversarul Romaniei la EURO » Marca i-a dat nota maxima: "S-a imbracat in supererou intr-un meci care-i va schimba cariera"

publicat 2024-04-18 02:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Ce ne asteapta! Eroul lui Real Madrid cu Manchester City, adversarul Romaniei la EURO » Marca i-a dat nota maxima: S-a imbracat in supererou intr-un meci care-i va schimba cariera Ucraineanul Andriy Lunin, 25 de ani, decisiv in victoria lui Real Madrid cu Manchester City, cu doua penalty-uri blocate la loterie si parade in serie in timpul regulametar, va fi adversarul Romaniei la vara, la EURO 2024. Marca i-a acordat nota 10 si-l caracterizeaza la superlativ: "S-a imbracat in supererou intr-un meci care-i va schimba cariera". ... ...continuare.

Ziua decisiva pentru calificarea in semifinalele Ligii Europa si Conference League

publicat 2024-04-18 02:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Ziua decisiva pentru calificarea in semifinalele Ligii Europa si Conference League Seara de joi, 18 aprilie, este dedicata meciurilor retur din sferturile de finala in Liga Europa si Conference League. In toate cele opt meciuri programate totul este posibil, inclusiv ca Liverpool sa rastoarne avantajul de 3-0 obtinut de Atalanta pe Anfield Road, desi statistica este impotriva "cormoranilor". Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra castig de 30% (bonus de 30%) pentru un bilet multiplu cu opt selectii din fotbal, asa cum vom vedea in exemplul de mai jos. ... ...continuare.

Descopera Emotii Noi si Pune-ti Curajul la Incercare cu "Ai curaj. Ai spirit Winner"!

publicat 2024-04-18 01:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Descopera Emotii Noi si Pune-ti Curajul la Incercare cu Ai curaj. Ai spirit Winner! Petrece luna Aprilie in stilul Winner! Fa si tu parte dintr-o aventura plina de emotii si provocari cu noua noastra campanie "Ai curaj. Ai spirit Winner"!Ce inseamna "Ai curaj. Ai spirit Winner"?Este mai mult decat o simpla campanie - este o invitatie la descoperirea propriei tale forte. In fiecare zi din luna Aprilie, vei fi intampinat cu bonusuri zilnice menite sa-ti incurajeze participarea si sa-ti ofere sansa de a-ti testa norocul. ... ...continuare.

Prima reactie a lui Mikel Arteta , dupa ce Bayern a eliminat-o pe Arsenal din Champions League: "Nu am cuvinte sa va spun ce e in vestiar"

publicat 2024-04-18 01:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Prima reactie a lui Mikel Arteta , dupa ce Bayern a eliminat-o pe Arsenal din Champions League: Nu am cuvinte sa va spun ce e in vestiar Mikel Arteta s-a aratat afectat dupa ce Arsenal a pierdut, 0-1, cu Bayern Munchen si a ratat calificarea in semifinalele Champions League in favoarea bavarezilor, care s-au impus cu 3-2 la general. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.