EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cine este primul fotbalist plecat de la Universitatea Craiova dupa numirea lui Constantin Galca

publicat 2024-04-18 12:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Zvonimir Kozulj (30 de ani), mijlocas central bosniac, este primul jucator din tabara Universitatii Craiova care a parasit formatia din Banie dupa numirea lui Constantin Galca in functia de antrenor principal.Kozulj a plecat in tara lui natala pentru a rezolva o problema de familie si are sanse minime sa revina pentru a fi pregatit de Constantin Galca, dupa cum noteaza fanatik.ro. ... ...continuare.

Schimbarea-CHEIE de la FCSB » Daniel Pancu atrage atentia: "Uitati-va acolo". De ce NU are sanse de grupe europene: "Stiu hiba"

publicat 2024-04-18 11:30:12 (Gazeta-Sporturilor)
Schimbarea-CHEIE de la FCSB » Daniel Pancu atrage atentia: Uitati-va acolo. De ce NU are sanse de grupe europene: Stiu hiba Daniel Pancu, selectionerul U21 al Romaniei, a vorbit la GSP Live despre situatia celor de la FCSB, club care pare desprins decisiv in lupta pentru titlu in Superliga. In varsta de 46 de ani, Pancu crede ca FCSB are, totusi, foarte mult de munca, daca vrea sa indeplineasca aspiratiile patronului: participarea in grupele unei cupe europene. Selectionerul de la tineret vede o mare hiba in lotul lui Elias Charalambous pentru indeplinirea obiectivului european. ... ...continuare.

Otelul Galati - "U" Cluj, a doua semifinala a Cupei Romaniei » Echipele probabile + cele mai tari cote

publicat 2024-04-18 11:30:12 (Gazeta-Sporturilor)
Otelul Galati - U Cluj, a doua semifinala a Cupei Romaniei » Echipele probabile + cele mai tari cote Otelul Galati - "U" Cluj, cea de-a doua semifinala a Cupei Romaniei disputata in mansa unica, va avea loc astazi, de la ora 20:30, si va fi liveTEXT de GSP.ro si in direct de catre Prima Sport 1 si Digi Sport 1.Invingatoarea din aceasta seara se va duela in finala Cupei Romaniei cu revelatia competitiei, divizionara secunda Corvinul Hunedoara. ... ...continuare.

Henry, perspectiva diferita dupa City - Real: "Pur si simplu uimitor! Veti spune ca au fost mai buni, dar..."

publicat 2024-04-18 11:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Henry, perspectiva diferita dupa City - Real: Pur si simplu uimitor! Veti spune ca au fost mai buni, dar... Thierry Henry, 46 de ani, fost mare atacant la Arsenal si Barcelona, a analizat meciul dintre Manchester City si Real Madrid, 1-1, 3-4 dupa loviturile de departajare. Francezul a aplaudat modul in care s-au aparat madrilenii, evidentiind prestatia fundasului dreapta Dani Carvajal.Dupa 3-3 in tur, Real Madrid a mers pe Etihad, a scapat neinvinsa si a trecut de Manchester City la loviturile de departajare. ... ...continuare.

Descopera Solutii Avansate pentru Gestionarea Incontinentei

publicat 2024-04-18 11:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Descopera Solutii Avansate pentru Gestionarea Incontinentei Incontinenta poate afecta semnificativ calitatea vietii, dar avand in vedere gama variata de produse de inalta calitate disponibile pe piata, poti redobandi controlul si confortul personal. Iata cum poti face fata cu incredere acestei provocari.Indiferent de varsta sau sex, incontinenta poate afecta pe oricine si poate fi o experienta dificila. ... ...continuare.

"Iali, iali, iali. O stiti?" » Video fabulos: vedeta lui Inter a fredonat "Made in Romania"!

publicat 2024-04-18 10:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Iali, iali, iali. O stiti? » Video fabulos: vedeta lui Inter a fredonat Made in Romania! Hakan Calhanoglu (30 de ani), om de baza la Inter, iminenta campioana a Italiei, a numit "Made in Romania" de Ionut Cercel a fi melodia lui preferata.In ultimele saptamani, o melodie romaneasca a cucerit internetul. "Made in Romania", cantec interpretat si lansat de Ionut Cercel in 2008, este peste tot pe TikTok si a ajuns la 49 de milioane de vizualizari pe YouTube, unde sectiunea de comentarii a fost "invadata" de straini. ... ...continuare.

Bellingham l-a dat de gol pe Ancelotti: "L-am prins cascand! «Boss, esti obosit?»" » Rio Ferdinand, reactie savuroasa: "Daca fiica ta aduce pe cineva acasa..."

publicat 2024-04-18 10:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Bellingham l-a dat de gol pe Ancelotti: L-am prins cascand! «Boss, esti obosit?» » Rio Ferdinand, reactie savuroasa: Daca fiica ta aduce pe cineva acasa... La cateva minute dupa Manchester City - Real Madrid 1-1, 3-4 la loviturile de departajare, rezultat in urma caruia madrilenii s-au calificat in semifinalele Champions League, mijlocasul Jude Bellingham (20 de ani) a acordat un interviu pe gazon televiziunii TNT Sports.Jude Bellingham a fost integralist miercuri seara, pe Etihad, in duelul decisiv dintre Manchester City si Real Madrid pentru semifinalele Ligii Campionilor. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.