EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Juniorul Vlad Covaliu si-a asigurat medalia de bronz la CM de la Riad. De la ora 16:00, lupta pentru o medalie mai stralucitoare

publicat 2024-04-18 15:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Juniorul Vlad Covaliu si-a asigurat medalia de bronz la CM de la Riad. De la ora 16:00, lupta pentru o medalie mai stralucitoare Sabrerul roman Vlad Covaliu (18 ani) s-a calificat in semifinalele probei individuale a juniorilor din cadrul Campionatelor Mondiale de la Riad (Arabia Saudita), asigurandu-si medalie de bronz.In primii opt, a trecut de americanul Cody Ji Walter (15 -12), dupa iar in turul anterior trecuse de colegul sau de echipa Radu Nitu, 15-6. ... ...continuare.

Pisica prinde soareci?

publicat 2024-04-18 15:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Pisica prinde soareci? Inca un pariu. E moda.A durat un pic pana cand toata umea sa inteleaga ca Bogdan Lobont nu e cu adevarat antrenor interimar la Rapid. Nu e nici deplin numit. E in probe. Asta e termenul. Daca va duce echipa in Europa i se va face contract de un an sau mai multi. Oamenii fotbalului n-au vrut sa creada asta. Haide, domne, lasa-ne cu Lobi, sa vorbim de Sumudica, de Mutu. ... ...continuare.

Momente de cumpana pentru Dejan Stankovic, fostul coleg al lui Chivu. Motivul pentru care a plecat de urgenta din Ungaria

publicat 2024-04-18 15:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Momente de cumpana pentru Dejan Stankovic, fostul coleg al lui Chivu. Motivul pentru care a plecat de urgenta din Ungaria Dejan Stankovic (45 de ani), antrenorul lui Ferencvaros, a cerut trei zile invoire de la echipa maghiara, pentru motive personale. Ex-mijlocasul campion al Europei in 2009-2010 cu Inter a vrut sa fie alaturi in spital de fiul cel mare, Stefan (24 de ani). "Are un «meci» foarte important al vietii si trebuie sa fiu langa el!", a anuntat sarbul.Ferencvaros nu il va avea pe banca tehnica pe Dejan Stankovic la meciul de sambata cu Kisvarda. ... ...continuare.

Gica Hagi anunta tavalugul cu CFR: "Suntem campioni, increzatori si optimisti, trebuie sa aratam"

publicat 2024-04-18 15:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Gica Hagi anunta tavalugul cu CFR: Suntem campioni, increzatori si optimisti, trebuie sa aratam Calificata in play-off in ultima etapa a sezonului regulat, Farul Constanta este revelatia primelor patru etape. Baietii lui Gica Hagi au redus la doar 2 puncte distanta fata de podiumul Superligii. Ba chiar pot incheia turul pe pozitia secunda, daca inving pe CFR Cluj in meciul programat vineri, de la ora 20.30, pe teren propriu, iar rezultatul de la Sfantu Gheorghe ii va avantaja. ... ...continuare.

Daniel Pancu stie care e cheia succesului pentru Rapid: "Cum nu se gandeste nimeni la asta?!"

publicat 2024-04-18 15:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Daniel Pancu stie care e cheia succesului pentru Rapid: Cum nu se gandeste nimeni la asta?! Daniel Pancu, selectionerul Romaniei U21, crede ca are raspunsul pentru a transforma Rapid intr-o candidata serioasa la titlu: trecerea la un sistem cu 3 fundasi centrali.Pancu sustine ca toate performantele clubului Rapid au venit intr-un sistem cu 3 fundasi centrali. Mai mult, selectionerul U21 a dezvaluit ca a fost aproape de a reveni in Giulesti, inainte ca Sucu sa se inteleaga cu Adrian Mutu, si era gata sa aplice acest sistem.VIDEO. ... ...continuare.

Acum s-a aflat! Kovacs l-a tras deoparte pe titularul Barcelonei inaintea meciului: "Fii atent aici"

publicat 2024-04-18 14:45:09 (Gazeta-Sporturilor)
Acum s-a aflat! Kovacs l-a tras deoparte pe titularul Barcelonei inaintea meciului: Fii atent aici Istvan Kovacs l-ar fi avertizat intr-o maniera incredibila pe Frenkie de Jong inaintea meciului Barcelona - PSG, 1-4, soldat cu eliminarea catalanilor din sferturile Champions League, dupa ce in tur s-au impus cu 3-2 pe Parc des Princes.Centralul din Carei era informat despre faptul ca mijlocasul central olandez se afla la un cartonas galben de suspendare, care s-ar fi putut activa in mansa tur din semifinalele UCL, daca Barcelona trecea in sferturi de PSG. ... ...continuare.

Revansa lui Joshua Kimmich dupa golul din duelul cu Arsenal: "Sper sa jucam o finala germana pe Wembley!"

publicat 2024-04-18 14:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Revansa lui Joshua Kimmich dupa golul din duelul cu Arsenal: Sper sa jucam o finala germana pe Wembley! Joshua Kimmich (29 de ani), fundasul dreapta al lui Bayern, s-a folosit de prilejul oferit de reusita decisiva de pe Allianz Arena, in returul "sferturilor" Ligii Campionilor cu Arsenal (1-0, in tur 2-2), pentru a le da o palma criticilor: "Am marcat de doua ori intr-o dubla semifinala, dar nu ne-am calificat. E cel mai important gol al carierei". ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.