EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Anthony "Tony" Da Silva nu l-a iertat pe Homawoo: "A fost o intrare criminala, dar noi nu vom merge cu pistoalele, cu tancurile"

publicat 2024-04-18 17:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Politehnica Iasi a organizat joi o conferinta de presa in care antrenorul Anthony "Tony" Da Silva s-a referit din nou la accidentarea lui Luca Mihai de catre Homawoo la meciul cu Dinamo, de duminica, castigat de "caini" pe teren propriu cu 1-0.Anthony "Tony" Da Silva a confirmat ca starea de sanatate a lui Luca Mihai s-a imbunatatit si ca Poli Iasi nu se va putea baza pe serviciile mijlocasului central in varsta de 20 de ani pentru restul sezonului. ... ...continuare.

Alegeri surprinzatoare pentru LeBron James si Compania. Ce numere vor purta baschetbalistii americani in Dream Team-ul pentru Olimpiada

publicat 2024-04-18 16:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Alegeri surprinzatoare pentru LeBron James si Compania. Ce numere vor purta baschetbalistii americani in Dream Team-ul pentru Olimpiada Americanii si-au anuntat lotul pentru Olimpiada de la Paris, iar starurile din NBA au primit echipamentele si numerele pentru una dintre competitiile vedeta din capitala Frantei. Dream Team-ul anuntat are in componenta baschetbalisti precum LeBron James, Kevin Durant, Stephen Curry , Joel Embiid sau Anthony Davids, unii dintre cei mai apreciati baschetbalisti din NBA din ultimele sezoane. ... ...continuare.

A transformat penaltyul decisiv si a "reusit" un assist la ratarea lui Mateo Kovacic + Cate lovituri de la 11 metri mai executasera in cariera Rudiger si Kovacic!

publicat 2024-04-18 16:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
A transformat penaltyul decisiv si a reusit un assist la ratarea lui Mateo Kovacic + Cate lovituri de la 11 metri mai executasera in cariera Rudiger si Kovacic! Antonio Rudiger (31 de ani), care in prima mansa a "sferturilor" Ligii cu Manchester City l-a anihilat pe Erling Haaland si care a gafat la golul lui Kevin De Bruyne, si-a spalat pacatele nu doar cu executia sigura la loviturile de departajare (4-3), dar inainte i-a aratat insistent in ce colt va trimite mingea Mateo Kovacic, care a ratat!Daca apararea lui Carlo Ancelotti s-a baricadat eroic in propriul careu, facand scut in fata lui Andrii Lunin, la mansa a doua a ... ...continuare.

Curg ironiile catre Manchester City si Arsenal, dupa ce au fost eliminate din Champions League » Cele mai tari meme-uri

publicat 2024-04-18 16:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Curg ironiile catre Manchester City si Arsenal, dupa ce au fost eliminate din Champions League » Cele mai tari meme-uri Manchester City si Arsenal Londra au fost nevoite sa suporte si ironiile internautilor, dupa eliminarile dramatice pe care le-au suferit in sferturile Champions League. "Cetatenii" au fost invinsi de Real Madrid la loviturile de departajare (3-4 d.p., 1-1 retur, 3-3 tur), in timp ce "tunarii" au cedat in fata lui Bayern Munchen (0-1 retur, 2-2 tur). Trupele pregatite de Pep Guardiola si de Mikel Arteta au fost tinta glumelor pe retelele sociale. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.