EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Se redeschide o polemica istorica! "«Regele» fotbalului romanesc a fost Dobrin, nu Hagi! Prietenii il influenteaza foarte mult". VOTEAZA IN SONDAJ!

publicat 2024-04-18 22:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Se redeschide o polemica istorica! «Regele» fotbalului romanesc a fost Dobrin, nu Hagi! Prietenii il influenteaza foarte mult. VOTEAZA IN SONDAJ! Danut Lupu (57 de ani) a fost prezent la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu" si n-a ratat ocazia sa-si spuna din nou punctul de vedere in ceea ce-l priveste pe cel mai bun jucator roman din toate timpurile. Iar pentru Lupu acesta a fost Nicolae Dobrin.Emisiunea "Prietenii lui Ovidiu" poate fi urmarita pe site-ul www.GSP. ... ...continuare.

"Sfarsitul unei ere" » Mesajul emotionant primit de Rafael Nadal, dupa ce si-a luat adio de la turneul castigat de 12 ori

publicat 2024-04-18 22:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Sfarsitul unei ere » Mesajul emotionant primit de Rafael Nadal, dupa ce si-a luat adio de la turneul castigat de 12 ori Rafael Nadal, 37 de ani, a parasit turneul de la Barcelona in turul secund, invins de unul dintre cei mai constanti jucatori ai anului, australianul de 25 de ani Alex De Minaur, al unsprezecelea jucator al lumii, scor 5-7, 1-6. A fost, asa cum insusi Rafa a lasat de inteles, ultima aparitie a ibericului la competitia in care a triumfat de 12 ori din 17 participari. ... ...continuare.

Sapunaru, detalii din vestiarul Rapidului: "Bergodi n-a venit sa-si ia ramas bun"

publicat 2024-04-18 21:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Sapunaru, detalii din vestiarul Rapidului: Bergodi n-a venit sa-si ia ramas bun Cristian Sapunaru, capitanul Rapidului, a vorbit despre cum s-a produs despartirea de antrenorul Cristiano Bergodi.Fundasul central de 40 de ani spune ca fiecare jucator ar trebuie sa se simta vinovat pentru seria proasta de rezultate care a dus la demiterea antrenorului italian. Si dezvaluie ce Bergodi nu a venit in vestiar sa-si ia la revedere, ci le-a transmis jucatorilor un mesaj, prin capitan. ... ...continuare.

Romania va juca la Debrecen, in Campionatul European de handbal, cu Muntenegru, Cehia si Serbia

publicat 2024-04-18 21:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Romania va juca la Debrecen, in Campionatul European de handbal, cu Muntenegru, Cehia si Serbia Nationala Romaniei va evolua in grupa B, la Debrecem, la Campionatul European din 2024, cu reprezentativele Muntenegru, Cehia si Serbia, potrivit tragerii la sorti de astazi, de la Viena.Componenta grupelor turneului final al CE2024 este: grupa A - Suedia, Ungaria, Turcia, Macedonia de Nordgrupa B - Muntenegru, Romania, Cehia, Serbiagrupa C - Franta, Spania, Portugalia, Poloniagrupa D - Danemarca, Elvetia, Insulele Feroe, Croatiagrupa E - Norvegia, Austria, Slovacia, ... ...continuare.

Ramane Bogdan Lobont la Rapid daca prinde Europa? Sucu i-a promis, Angelescu nu e atat de sigur: "Cel putin in acest final de sezon"

publicat 2024-04-18 20:30:16 (Gazeta-Sporturilor)
Ramane Bogdan Lobont la Rapid daca prinde Europa? Sucu i-a promis, Angelescu nu e atat de sigur: Cel putin in acest final de sezon Victor Angelescu, unul dintre actionarii de la Rapid, i-a transmis un mesaj lui Bogdan Lobont (46 de ani), noul antrenor al giulestenilor pentru acest final de sezon dupa demiterea lui Cristiano Bergodi (59 de ani).Lobont, care va fi ajutat de Adrian Iencsi, un alt nume important din istoria Rapidului, va debuta pe banca echipei de pe locul 5 in Superliga sambata, la derby-ul din deplasare cu FCSB, pe Arena Nationala. ... ...continuare.

Antrenorul-revelatie explica de ce a refuzat Dinamo si de ce nu vrea la FCSB: "Nu sunt obisnuit cu asta" » Ce plan are

publicat 2024-04-18 20:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Antrenorul-revelatie explica de ce a refuzat Dinamo si de ce nu vrea la FCSB: Nu sunt obisnuit cu asta » Ce plan are Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara, e hotarat sa continue si din sezonul viitor la echipa lui, mai ales ca va avea drept de promovare in Superliga.Dupa ce a uimit in acest sezon, calificand Corvinul in finala Cupei, Florin Maxim spune ca ar prefera ca in sezonul viitor sa continue la hunedoreni, in detrimentul unei posibile aventuri la un club din Superliga. Si explica de ce a refuzat-o pe Dinamo si de ce i-ar fi greu sa lucreze la FCSB. ... ...continuare.

Zi de gala si multe emotii la COSR » Ordinul Excelenta Olimpica, acordat pentru 3 personalitati din sportul romanesc! "Greii" n-au lipsit de la eveniment

publicat 2024-04-18 20:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Zi de gala si multe emotii la COSR » Ordinul Excelenta Olimpica, acordat pentru 3 personalitati din sportul romanesc! Greii n-au lipsit de la eveniment Momente speciale petrecute joi, la Adunarea Generala Ordinara a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. Trei personalitati ale Miscarii Olimpice din Romania, Arthur Hoffmann, Ovidiu Garbacea si Filip Stoica, au primit Ordinul Excelenta Olimpica pentru meritele aduse sportului romanesc. ... ...continuare.

Continua din sezonul viitor pe banca colosului din Italia » Anuntul clubului: "Suntem incantati"

publicat 2024-04-18 19:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Continua din sezonul viitor pe banca colosului din Italia » Anuntul clubului: Suntem incantati Daniele De Rossi (40 de ani) a convins. Tehnicianul, instalat pe banca lui AS Roma in acest sezon dupa demiterea lui Mourinho, va fi antrenorul echipei si in urmatorul an, potrivit unui anunt facut de clubul italian joi.Acest anunt vine in ziua meciului decisiv pentru calificarea in semifinalele Europa League pe care Roma il va juca pe teren propriu cu AC Milan. In tur, Roma s-a impus in deplasare, scor 1-0 si porneste cu prima sansa. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.