EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ce a reclamat Razvan Lucescu, dupa ce PAOK Salonic a fost eliminata din Conference League: "Am avut aceste probleme"

publicat 2024-04-19 09:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Ce a reclamat Razvan Lucescu, dupa ce PAOK Salonic a fost eliminata din Conference League: Am avut aceste probleme Razvan Lucescu, antrenorul formatiei elene PAOK, a recunoscut ca Brugge merita sa se califice in semifinalele Conference League, la finalul mansei retur castigate de belgieni cu 2-0 la Salonic.Fara sa incerce sa diminueze meritele adversarilor sai, tehnicianul roman a reclamat faptul ca a fost nevoit sa utilizeze cu Brugge anumiti jucatori care nu se aflau la capacitate maxima de efort din cauza unor probleme medicale. ... ...continuare.

Remarca lui Jurgen Klopp dupa ce Liverpool a parasit Europa League: "Asta e chiar ciudat"

publicat 2024-04-19 09:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Remarca lui Jurgen Klopp dupa ce Liverpool a parasit Europa League: Asta e chiar ciudat Jurgen Klopp (56 de ani), antrenorul ocupantei locului 3 din Premier League, Liverpool, a evidentiat un aspect "ciudat" referitor la lipsa de eficienta a echipei sale, la finalul partidei castigate de "cormorani", 1-0, cu Atalanta in returul din sferturile Europa League. Liverpool a parasit competitia dupa ce a cedat, 0-3, pe Anfield in tur.Tehnicianul german a contorizat un numar de 67 de suturi la poarta trimise de Salah & co. ... ...continuare.

Cum functioneaza o platforma de poker online

publicat 2024-04-19 01:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Cum functioneaza o platforma de poker online Prin intermediul platformelor de poker online, oameni cu aceeasi pasiune au ocazia sa se intalneasca si sa impartaseasca pasiunea pe care o au. Fiecare platforma de poker online ruleaza pe un soft specializat, in care se acorda atentie fiecarui detaliu, in asa fel incat utilizatorii sa aiba parte de o experienta perfecta. ... ...continuare.

NBA a ajuns la faza "finalelor" pentru Play Off. Cine continua sezonul si pentru cine va fi ultimul meci

publicat 2024-04-19 01:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
NBA a ajuns la faza finalelor pentru Play Off. Cine continua sezonul si pentru cine va fi ultimul meci Patru echipe vor lupta in noaptea de vineri spre sambata pentru ultimele doua locuri disponibile in faza Play Off din NBA. Pe Betano, cu promotia "Avans 20 de puncte" poti castiga inaintea finalului partidelor din cel mai puternic campionat de baschet din lume. ... ...continuare.

Farul - CFR Cluj deschide runda din play-off » Echipele probabile + cote

publicat 2024-04-19 01:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Farul - CFR Cluj deschide runda din play-off » Echipele probabile + cote Farul si CFR Cluj se infrunta vineri, de la ora 20:30, in runda cu numarul 5 a play-off-ului Superligii. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro si televizata pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 si Digi Sport 1.Lupta din play-off a devenit si mai intensa odata cu stabilirea finalistelor Cupei Romaniei Betano. Corvinul si Otelul detin licenta pentru cupele europene. Asta inseamna ca doar primele doua pozitii asigura participarea in preliminarii sezonul viitor. ... ...continuare.

Dorinel Munteanu, anunt de impact dupa calificarea Otelului in finala Cupei Romaniei: "Suntem pregatiti de Europa!"

publicat 2024-04-18 23:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Dorinel Munteanu, anunt de impact dupa calificarea Otelului in finala Cupei Romaniei: Suntem pregatiti de Europa! Otelul Galati - U Cluj 2-1. Dorinel Munteanu (55 de ani), tehnicianul gazdelor, a oferit prima reactie dupa calificarea echipei sale in finala Cupei Romaniei. Aceasta performanta a fost realizata ultima oara in urma cu 20 de ani.Dorinel este un antrenor fericit in acest moment. Si are motive de bucurie, i-a promovat pe galateni in Superliga in acest sezon si i-a calificat in finala Cupei Romaniei, acolo unde o vor intalni pe Corvinul Hunedoara, pe 15 mai. ... ...continuare.

Moment incredibil in Lille - Aston Villa: Emiliano Martinez a vazut al doilea galben la loviturile de partajare, dar a ramas pe teren si a aparat executia decisiva! De ce nu a fost eliminat

publicat 2024-04-18 23:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Moment incredibil in Lille - Aston Villa: Emiliano Martinez a vazut al doilea galben la loviturile de partajare, dar a ramas pe teren si a aparat executia decisiva! De ce nu a fost eliminat Portarul Emiliano Martinez (31 de ani) a fost protagonistul unui moment incredibil la loviturile de departajare din Lille - Aston Villa (2-1 dupa 120 de minute si 3-4 la penalty-uri), in returul sferturilor Conference League # A vazut cartonasul galben, al doilea, chiar in timpul executarilor loviturilor de departajare, dar arbitrul i l-a anulat dupa aceea, fara nicio explicatie.Dupa 2-1 in tur, Aston Vila a fost invinsa de Lille cu acelasi scor, 1-2. ... ...continuare.

Alexandru Chipciu nu-si explica autogolul care a calificat-o pe Otelul in finala Cupei Romaniei: "M-a bagat in poarta"

publicat 2024-04-18 23:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Alexandru Chipciu nu-si explica autogolul care a calificat-o pe Otelul in finala Cupei Romaniei: M-a bagat in poarta Otelul Galati - U Cluj 2-1. Alexandru Chipciu (34 de ani), jucatorul ardenilor, a fost personajul negativ al meciului din semifinala Cupei Romaniei. El si-a dat autogol in minutul 90, iar echipa sa a ratat calificarea in finala. Chipciu a oferit prima reactie dupa acest eveniment. Jucatorul clujenilor a explicat faptul ca echipa sa a controlat partida si nu merita sa piarda. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.