EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Inclusiv presa din Glasgow il da vandut pe Ianis Hagi: "Transferul lui este inevitabil!"

publicat 2024-04-19 14:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Inclusiv presa din Glasgow il da vandut pe Ianis Hagi: Transferul lui este inevitabil! Ianis Hagi (25 de ani), mijlocasul ofensiv imprumutat de Rangers la Alaves, nu ar ramane la vicecampioana Scotiei. "In pofida dezmintirilor de pe Ibrox Park, pare inevitabil ca la un moment dat, ce depinde daca managerului Philippe Clement ii va placea ce vede cand romanul se va intoarce, Hagi sa ajunga la Galatasaray", a scris Daily Record. ... ...continuare.

Si pe el l-am pierdut! Supertalentul lui Real Madrid a renuntat la tricoul Romaniei, dupa doua meciuri

publicat 2024-04-19 13:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Si pe el l-am pierdut! Supertalentul lui Real Madrid a renuntat la tricoul Romaniei, dupa doua meciuri Mijlocasul Raul Andrei Pertea (14 ani), capitanul lui Real U15, a renuntat la nationala Romaniei. Vedeta la juniorii madrilenilor, Pertea, nascut la Toledo, va juca pentru Spania.Tanarul fotbalist e de 9 ani in academia lui Real Madrid si a semnat recent prelungirea, fiind unul dintre cei mai apreciati jucatori ai madrilenilor. Iar acum a decis sa renunte la nationala Romaniei, preferand Spania. ... ...continuare.

Din umilinta in umilinta » Ciprian Tatarusanu a primit intr-un sezon in Arabia mai multe goluri decat in toata cariera la nationala!

publicat 2024-04-19 13:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Din umilinta in umilinta » Ciprian Tatarusanu a primit intr-un sezon in Arabia mai multe goluri decat in toata cariera la nationala! Ciprian Tatarusanu (38 de ani) a suferit o noua umilinta in Saudi Pro League. Fostul portar al nationalei Romaniei a incasat 5 goluri in esecul suferit de echipa lui, Abha, la zero in deplasarea cu Al Shabab din etapa a 28-a din campionatul Arabiei Saudite.Cu doua runde in urma, Ciprian Tatarusanu a incasat cele mai multe goluri intr-un meci din cariera lui, de la Al Nassr. ... ...continuare.

"Vom avea un adevarat spectacol! Cine si-ar fi imaginat?" » Razvan Burleanu, entuziasmat de finala Cupei Romaniei Betano

publicat 2024-04-19 13:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Vom avea un adevarat spectacol! Cine si-ar fi imaginat? » Razvan Burleanu, entuziasmat de finala Cupei Romaniei Betano Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a vorbit despre finala Cupei Romaniei Betano, Otelul Galati - Corvinul Hunedoara, care va avea loc pe 15 mai la Sibiu. Seful Federatiei este incantat de meci si abia asteapta duelul dintre cele doua nou-promovate, care vor afla astazi daca pot participa in Europa League daca vor castiga trofeul. ... ...continuare.

CSM Bucuresti si Rapid muta batalia din campionat in Cupa Romaniei » Neagu revine pe teren

publicat 2024-04-19 13:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
CSM Bucuresti si Rapid muta batalia din campionat in Cupa Romaniei » Neagu revine pe teren Primele doua echipe din clasamentul Ligii Florilor, CSM Bucuresti si Rapid, joaca sambata de la ora 12:30 la Braila in prima semifinala din Cupa Romaniei. Partida va fi transmisa in direct de televiziunea Pro Arena.Primele doua echipe din liga nationala se intalnesc si in semifinalele Cupei Romaniei dupa ce in campionat si-au impartit victoriile, ambele formatii castigand pe teren propriu. ... ...continuare.

E gata: Budescu si-a luat la revedere de la colegi si a plecat de la Farul!

publicat 2024-04-19 12:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
E gata: Budescu si-a luat la revedere de la colegi si a plecat de la Farul! Mijlocasul Constantin Budescu (35 de ani) a plecat de la Farul Constanta si nu va mai evolua pentru campioana in acest sezonAventura lui Constantinescu Budescu la Farul Constanta s-a incheiat dupa nici 8 luni. Tras pe linie moarta in acest an, veteranul de 35 ani nu va mai juca in acest sezon, chiar daca au mai ramas 6 etape pana la finalul play-off-ului Superligii. ... ...continuare.

Ultimatum la FRF! Razvan Burleanu, termen limita pentru numirea noului selectioner: "Asta e obiectivul"

publicat 2024-04-19 12:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Ultimatum la FRF! Razvan Burleanu, termen limita pentru numirea noului selectioner: Asta e obiectivul Razvan Burleanu, presedintele FRF, a participat azi la o conferinta de presa, cu ocazia unui nou parteneriat semnat de Federatie, cu banca ING.La eveniment, seful fotbalului romanesc a vorbit si despre situatia selectionerului. Edi Iordanescu ramane fara contract la finalul EURO 2024 si inca nu s-a semnat prelungire. Azi, Burleanu a spus ca spera sa stie numele selectionerului pentru preliminariile CM 2026 inainte startul EURO. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.