EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Simona Halep se pregateste de turneul de la Madrid » Cand isi afla adversarele + Premiile puse la bataie

publicat 2024-04-19 16:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Simona Halep se pregateste de turneul de la Madrid » Cand isi afla adversarele + Premiile puse la bataie Simona Halep (32 de ani, 1146 WTA) se pregateste de turneul de la Madrid, de categorie WTA 1000, competitie pentru care a primit un wildcard din partea organizatorilor.Gazeta Sporturilor va avea un trimis special la turneul de la Madrid. ... ...continuare.

Cat mai costa azi un laser folosit de un portar impotriva unui adversar. Sanctiune uriasa dictata in Mexic!

publicat 2024-04-19 16:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Cat mai costa azi un laser folosit de un portar impotriva unui adversar. Sanctiune uriasa dictata in Mexic! Nahuel Guzman (38 de ani), portarul lui Tigres UANL, l-a sicanat cu o lanterna cu laser pe goalkeeperul advers de la Monterrey, Esteban Andrada. Aflat in tribuna din cauza unei accidentari, argentinianul a fost judecat de Comisia de Disciplina a federatiei mexicane si a primit nu mai putin de 11 meciuri suspendare plus o amenda!Incident neverosimil intamplat in campionatul profesionist din Mexic. ... ...continuare.

In cat timp primesc banii de la asigurari, in cazul unui accident auto? Afla cat de repede iti poti repara masina

publicat 2024-04-19 16:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
In cat timp primesc banii de la asigurari, in cazul unui accident auto? Afla cat de repede iti poti repara masina Ai avut ghinion si ai fost implicat intr-un accident auto? In astfel de situatii, obtinerea rapida a banilor de la asigurari pentru repararea masinii este esentiala. Insa, procesul poate fi uneori complicat si poate dura mai mult decat ai anticipat.Cand te afli in situatia neplacuta de a fi implicat intr-un accident auto, repararea masinii devine o prioritate, iar intrebarea "In cat timp primesc banii de la asigurari?" este un adevarat motiv de stres. ... ...continuare.

FCSB - Rapid, in etapa #5 din play-off. Echipele probabile la derby + cele mai tari cote

publicat 2024-04-19 15:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
FCSB - Rapid, in etapa #5 din play-off. Echipele probabile la derby + cele mai tari cote Runda a cincea din play-off programeaza unul dintre cele mai importante derby-uri din fotbalul romanesc, duelul dintre FCSB si Rapid. Meciul e sambata, de la ora 20:30, liveTEXT la GSP.ro si in direct pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 si Digi Sport 1Programul complet al etapei #5 din play-offFCSB - Rapid, live de la ora 20:30Pentru statistici, click AICIFCSB - Rapid, echipe probabileFCSB: Tarnovanu - Cretu, Chiriches, Ngezana, Radunovic - Olaru, Sut, Lixandru, Ov. ... ...continuare.

Santiago Bernabeu, de nerecunoscut! Suma uriasa cheltuita de Real Madrid pentru modernizarea templului "Los Blancos"

publicat 2024-04-19 15:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Santiago Bernabeu, de nerecunoscut! Suma uriasa cheltuita de Real Madrid pentru modernizarea templului Los Blancos Santiago Bernabeu, stadionul emblematic al liderului din La Liga, Real Madrid, arata complet schimbat dupa instalarea unei sere subterane structurate pe patru etaje.Lucrarile de renovare cele mai recente ale arenei "Los Blancos", aflate inca in desfasurare, au crescut capacitatea stadionului de la 81.000 la 85.000 de locuri, informeaza The Sun. ... ...continuare.

Sa inceapa licitatia! Gigi Becali si Dan Sucu au aflat cat trebuie sa scoata din buzunar pentru transferul lui Louis Munteanu

publicat 2024-04-19 15:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Sa inceapa licitatia! Gigi Becali si Dan Sucu au aflat cat trebuie sa scoata din buzunar pentru transferul lui Louis Munteanu FCSB si Rapid, prin vocile patronilor Gigi Becali si Dan Sucu, si-au manifestat interesul de a-l transfera pe Louis Munteanu (21 de ani), atacantul Farului imprumutat de Fiorentina. Cei doi au aflat cat trebuie sa plateasca pentru unul dintre cei mai doriti jucatori din Superliga.FCSB este aproape campioana. ... ...continuare.

Bayern, cauta-ti un alt antrenor! Anuntul federatiei germane in privinta selectionerului Julian Nagelsmann

publicat 2024-04-19 14:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Bayern, cauta-ti un alt antrenor! Anuntul federatiei germane in privinta selectionerului Julian Nagelsmann Julian Nagelsmann (36 de ani), selectionerul Germaniei, si-a decis viitorul. Nu se va intoarce la Bayern, ce l-a demis acum 13 luni, si a semnat prelungirea acordului cu federatia pana dupa CM din 2026. "Este o decizie luata cu inima. Simt o mare onoare sa antrenez echipa nationala si sa lucrez cu cei mai buni jucatori din tara". ... ...continuare.

Elias Charalambous, surprins de ce a vazut la antrenamentele FCSB: "Ca nebunii"

publicat 2024-04-19 14:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Elias Charalambous, surprins de ce a vazut la antrenamentele FCSB: Ca nebunii Elias Charalambous a prefatat FCSB - Rapid, din etapa a 5-a din play-off si dezvaluie cu l-au surprins jucatorii la antrenamente.FCSB - Rapid se joaca sambata, de la 20:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro si in direct pe OrangeSport, PrimaSport si DigiSport.In conferinta de presa de azi, antrenorul cipriot si-a laudat jucatorii. Spune ca, in ciuda diferentei de 13 puncte fata de rivale, acestia nu se relaxeaza la antrenamente, spre uimirea lui. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.