EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




CSM Bucuresti - Rapid, superduel in semifinalele Cupei Romaniei. Neagu revine

publicat 2024-04-20 10:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
CSM Bucuresti - Rapid, superduel in semifinalele Cupei Romaniei. Neagu revine Primele doua clasate din ierarhia Ligii Florilor muta lupta din campionat in Cupa Romaniei. CSM si Rapid se vor intalni la Braila, incepand cu ora 12:30, in semifinalele Cupei Romaniei. Meciul va fi live pe GSP.ro si televizat pe Pro Arena.Castigatoarea acestui meci va intalni duminica in finala invingatoarea din cealalta semifinala. Dunarea Braila - Gloria 2018 Bistrita Nasaud incepe la 15:00 si va fi in direct pe Pro Arena. ... ...continuare.

Cristi Manea spune lucrurilor pe nume: "Avem nevoie de un antrenor calumea, care sa puna piciorul in prag!"

publicat 2024-04-19 23:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Cristi Manea spune lucrurilor pe nume: Avem nevoie de un antrenor calumea, care sa puna piciorul in prag! Fundasul dreapta Cristi Manea (26 de ani) a fost extrem de suparat la finalul meciului pierdut de CFR Cluj in fata Farului, scor 1-5, in runda cu numarul #5 din play-off-ul Superligii. Cristi Manea a inceput meciul titular, dar a fost schimbat cu Vasile Mogos la pauza. Aparatorul a spus ca toti jucatorii ar fi meritat sa fie schimbati. ... ...continuare.

Louis Munteanu, intrebat direct daca se gandeste la transfer: "Am demonstrat asta!"

publicat 2024-04-19 23:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Louis Munteanu, intrebat direct daca se gandeste la transfer: Am demonstrat asta! La finalul victoriei cu CFR Cluj, scor 5-1, din runda cu numarul #5 a play-off-ului din Superliga, Louis Munteanu (21 de ani) a fost intrebat daca se gandeste sa faca pasul la un alt club din RomaniaLouis Munteanu a deschis scorul cu o executie de senzatie in meciul care o duce pe Farul pentru moment pe locul al doilea. A fost al 4-lea gol semnat de atacant in acest play-off. ... ...continuare.

FCSB poate sarbatori titlul duminica » Mai are nevoie de DOUA rezultate pentru o performanta istorica

publicat 2024-04-19 23:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
FCSB poate sarbatori titlul duminica » Mai are nevoie de DOUA rezultate pentru o performanta istorica Farul a invins-o pe CFR Cluj, scor 5-1, in runda cu numarul 5 din play-off. Rezultatul contribuie la scenariul prin care FCSB poate deveni matematic campioana inca de duminica.FCSB a dominat Superliga de la un capat la celalalt si mai are nevoie doar de confirmarea matematica in privinta titlului. Acest lucru s-ar putea intampla chiar la capatul rundei cu numarul 5 din play-off. Cum poate deveni FCSB campioana inca de duminicaPrimul pas a fost indeplinit. ... ...continuare.

Noul star al Farului are planuri mari: "Vreau in Europa!"

publicat 2024-04-19 23:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Noul star al Farului are planuri mari: Vreau in Europa! Atacantul Ionut Cojocaru (20 de ani) spune ca isi doreste sa joace in cupele europene cu Farul, dupa ce "marinarii" au umilit-o pe CFR Cluj, scor 5-1, in runda cu numarul #5 din play-off-ul Superligii.Tanarul jucator a reusit un meci formidabil. A inscris de doua ori si a pasat decisiv la primul gol. La finalul partidei, Cojocaru a declarat ca primit foarte multa incredere din partea colegilor, dar si din partea lui Gica Hagi. ... ...continuare.

Discurs devastator al lui Camora, dupa umilinta cu Farul: "Nu se poate asa ceva! Ne facem cu totii de rusine!"

publicat 2024-04-19 23:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Discurs devastator al lui Camora, dupa umilinta cu Farul: Nu se poate asa ceva! Ne facem cu totii de rusine! Farul a invins-o pe CFR Cluj, scor 5-1, in runda cu numarul 5 din play-off. Mario Camora, capitanul "feroviarilor", a avut un discurs extrem de dur.CFR Cluj a aratat groaznic in fata Farului. Fiecare actiune a elevilor lui Gica Hagi aducea o ocazie de gol. "Feroviarii" au pierdut meciul si au fost depasiti de constanteni in clasamentul Superligii. Mario Camora, devastat dupa Farul - CFR Cluj"Ne facem cu totii de rusine. ... ...continuare.

Gica Hagi, mai fericit ca niciodata: "Perfect! Eu am o vorba, le-am zis-o si baietilor"

publicat 2024-04-19 23:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Gica Hagi, mai fericit ca niciodata: Perfect! Eu am o vorba, le-am zis-o si baietilor Farul a invins-o pe CFR Cluj, scor 5-1, in runda cu numarul 5 din play-off. Gica Hagi a fost incantat de prestatia elevilor lui. Farul a urcat provizoriu pe locul secund in play-off, unul care duce in preliminariile Conference League. Hagi spune ca elevii lui au respectat intocmai planul tactic. Gica Hagi, dupa Farul - CFR Cluj"Un meci perfect. Tot ce am pregatit s-a intamplat. Acum mi-a crescut credibilitatea in fata jucatorilor. ... ...continuare.

Louis Munteanu, intrebat direct daca se gandeste la transfer » Ce a raspuns atacantul

publicat 2024-04-19 23:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Louis Munteanu, intrebat direct daca se gandeste la transfer » Ce a raspuns atacantul Louis Munteanu (21 de ani), a fost intrebat daca se gandeste sa faca pasul la un alt club din Romania, la finalul victoriei cu CFR Cluj, scor 5-1, din runda cu numarul #5 a play-off-ului din Superliga.Louis Munteanu a deschis scorul cu o executie de senzatie in meciul care o duce pe Farul pentru moment pe locul al doilea. ... ...continuare.

Adrian Cojocaru, noua inventie a "Regelui" » Supergol cu CFR!

publicat 2024-04-19 22:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Adrian Cojocaru, noua inventie a Regelui » Supergol cu CFR! Imprumutat Petrolului in debutul sezonului si retrimis la Constanta dupa numai 2 luni, Ionut Cojocaru a "explodat" sub comanda lui Gica Hagi. Contra lui CFR Cluj a marcat golul doi cu o superexecutie (41), apoi a facut "dubla", pe contraatac (76).Ionut Cojocaru, 20 de ani, s-a numarat vineri seara printre cei mai buni jucatori ai Farului in duelul cu CFR Cluj. Mai mult, in minutul 41, el a dublat avantajul constantenilor cu o executie de senzatie. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.