EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




In criza de bani, Barcelona i-a scazut pretul! Duel Bayern vs Manchester United pentru fotbalist

publicat 2024-04-20 14:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
In criza de bani, Barcelona i-a scazut pretul! Duel Bayern vs Manchester United pentru fotbalist Barcelona e disperata sa faca rost de bani pentru transferuri si i-a scazut pretul fundasului uruguayan Ronald Araujo, de la 100 la 80 de milioane de euro. In club, insa, nu toti vor ca acesta sa cedat.Se anunta un veritabil razboi, la vara, pentru Ronald Araujo. Mai intai unul intern, la Barcelona. ... ...continuare.

Record absolult stabilit de Max Verstappen, din nou cel mai rapid! Grila de start in Marele Premiu al Chinei

publicat 2024-04-20 14:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Record absolult stabilit de Max Verstappen, din nou cel mai rapid! Grila de start in Marele Premiu al Chinei Astazi au avut loc calificarile pentru Marele Premiu al Chinei. Max Verstappen (26 de ani), campionul mondial en-titre, a fost din noul cel mai rapid si a stabilit un nou record.Verstappen (Red Bull) a terminat cu timpul 1:33.660 si va porni primul in Marele Premiu al Chinei, care va avea loc duminica, 21 aprilie, de la ora 10:00, ora Romaniei. Cursa va putea fi vazuta in direct la TV pe Antena 3 CNN. ... ...continuare.

Scandal-monstru! 23 de inotatori ar fi recurs la substante interzise, inainte de JO de la Tokyo. WADA, acuzata de musamalizare

publicat 2024-04-20 14:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Scandal-monstru! 23 de inotatori ar fi recurs la substante interzise, inainte de JO de la Tokyo. WADA, acuzata de musamalizare Probele antidoping a 23 de inotatori din China, recoltate inainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo (2021), ar fi avut rezultate pozitive. Printre acestea, si cele ale campioanei olimpice Zhang Yufei (200 m fluture si stafeta 200 m liber) si a campionului mondial Qin Haiyang (50 m, 100m, 200 m si stafeta 100 m mixt).Jurnaistii de la ARD si The New York Times au dezvaluit acest presupus caz de dopaj in masa, in centrul caruia se afla China. ... ...continuare.

S-a stins din viata legendarul Octavian Vintila, comentator de la Radio Romania Actualitati

publicat 2024-04-20 14:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
S-a stins din viata legendarul Octavian Vintila, comentator de la Radio Romania Actualitati Nascut pe 22 iunie 1938, la Ploiesti, judetul Prahova, Octavian Vintila a decedat vineri, 19 aprilie 2024, la varsta de 86 de ani.Familia sportului romanesc a pierdut un mare comentator sportiv. Radio Romania Actualitati a anuntat sambata de dimineata decesul lui Octavian Vintila. Acesta a incetat din viata, vineri, la varsta de 86 de ani. ... ...continuare.

Idila dintre Taylor Swift si starul din sport, demascata de noua piesa a artistei? "Sunt un Aston Martin pe care l-ai condus direct in prapastie, apoi ai fugit si te-ai ascuns"

publicat 2024-04-20 14:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Idila dintre Taylor Swift si starul din sport, demascata de noua piesa a artistei? Sunt un Aston Martin pe care l-ai condus direct in prapastie, apoi ai fugit si te-ai ascuns Taylor Swift a lansat de curand albumul "The Tortured Poets Department: The Anthology", in care se pare ca sunt referinte la o posibila aventura amoroasa a acesteia cu pilotul de la Aston Martin, Fernando Alonso.De fiecare data cand starul pop american lanseaza o noua piesa sau un nou album, toata lumea se intreaba despre cine e vorba in versuri. ... ...continuare.

David Popovici isi incheie evolutia la Campionatele Nationale cu proba de 100 m liber

publicat 2024-04-20 14:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
David Popovici isi incheie evolutia la Campionatele Nationale cu proba de 100 m liber David Popovici (19 ani) s-a calificat in finala A la 100 m liber cu timpul 48,52 s si in aceasta dupa-amiaza isi va termina evolutia la Campionatele Nationale. El s-a impus la 50, 200 si 400 m liber.Campionatele Nationale sunt transmise de TVR SportDavid Popovici a inotat sambata dimineata in seriile probei de 100 m liber la Campionatele Nationale de la Otopeni. ... ...continuare.

Hagi explica de ce a plecat Constantin Budescu de la Farul: "Mai trebuie sa vrea sa mai joace"

publicat 2024-04-20 11:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Hagi explica de ce a plecat Constantin Budescu de la Farul: Mai trebuie sa vrea sa mai joace Antrenorul Farului, Gheorghe Hagi, a spus la finalul meciului cu CFR Cluj (5-1) ca pe Budescu "il ai ca sa joace, nu sa-l tii pe banca". GSP.ro a anuntat in exclusivitate plecarea "Magicianului" de la Farul.Farul a surclasat-o, vineri, pe CFR Cluj, scor 5-1. La final, antrenorul constantenilor, Gheorghe Hagi, s-a referit si la plecarea lui Constantin Budescu din club, anuntata in exclusivitate de Gazeta Sporturilor chiar in ziua meciului. ... ...continuare.

Mihai Stoica a dezvaluit in direct primul transfer al lui Dan Petrescu la CFR

publicat 2024-04-20 10:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Mihai Stoica a dezvaluit in direct primul transfer al lui Dan Petrescu la CFR Mihai Stoica (59 de ani), presedintele Consiliului Administrativ de la FCSB, este convins ca fundasul central Matias Yuri (29 de ani) va fi adus de Dan Petrescu (56 de ani) la CFR Cluj in vara.Dan Petrescu a batut palma cu patronul Ioan Varga si o va prelua pe CFR Cluj din vara. Va fi al 3-lea mandat la "Bursucului" pe banca clubului cu care a cucerit 3 titluri de campion. Mihai Stoica a spus care va fi primul fotbalist pe care Dan Petrescu il va aduce in Gruia. ... ...continuare.

Cine scapa? FCU Craiova - Dinamo, in etapa #5 din play-out. Echipe probabile + cele mai tari cote

publicat 2024-04-20 10:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Cine scapa? FCU Craiova - Dinamo, in etapa #5 din play-out. Echipe probabile + cele mai tari cote FCU Craiova si Dinamo se intalnesc sambata, de la 17:30, in etapa #5 din play-out. Meciul crucial pentru salvarea de la retrogradare este liveTEXT pe GSP.RO si in direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 si Digi Sport 1.Programul complet al etapei #5 din play-outFCU Craiova - Dinamo, live pe GSP.ro de la ora 17:30Pentru statistici, click AICIFCU Craiova - Dinamo, echipe probabileFCU Craiova: R. Popa - Compagnucci, Lekiatas, Lacroix, Padula - D. ... ...continuare.

Cel mai bun a fost ex-fotbalistul Craiovei! » Ce note au primit Man, Mihaila si Nedelcearu in duelul romanilor din Serie B

publicat 2024-04-20 10:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Cel mai bun a fost ex-fotbalistul Craiovei! » Ce note au primit Man, Mihaila si Nedelcearu in duelul romanilor din Serie B In Palermo - Parma (0-0), din Serie B, Ionut Nedelcearu a castigat duelul direct cu Dennis Man, dar cea mai mare nota a primit-o portarul lui Palermo, ex-craioveanul Mirko Pigliacelli: 6,5. Vali Mihaila a avut o zi slaba.Parma a plecat cu un punct, vineri seara, de la Palermo (0-0), dar n-a fost seara romanilor. A celor de la Parma, Dennis Man si Valentin Mihaila, cu siguranta nu. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.