EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Una dintre marile rivale ale Simonei Halep si-a anuntat retragerea: "Cuvantul pensionat are un impact puternic"

publicat 2024-04-20 19:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Una dintre marile rivale ale Simonei Halep si-a anuntat retragerea: Cuvantul pensionat are un impact puternic Garbine Muguruza, fost lider WTA si dubla castigatoare de Grand Slam, Roland Garros (2016) si Wimbledon (2017), si-a anuntat retragerea la varsta de 30 de ani.Muguruza a luat aceasta decizie in contextul in care nu mai jucase un meci din luna februarie a anului trecut. Garbine Muguruza: "Povestea mea a fost fantastica""Povestea mea a fost fantastica. A sosit momentul sa-mi iau ramas bun de la tenis. Mi-am indeplinit multe visuri pe care le aveam in copilarie. ... ...continuare.

Dumitru Dragomir a distrus 4 jucatori, inainte de FCSB - Rapid: "El e operat de reflexe!"

publicat 2024-04-20 19:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Dumitru Dragomir a distrus 4 jucatori, inainte de FCSB - Rapid: El e operat de reflexe! Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF, a criticat dur 4 jucatori de la Rapid.Dragomir i-a luat pe rand pe Djokovic, Rrahmani, Burmaz si Emmers. Daca primul va pleca la vara din Giulesti, ceilalti 3 sunt jucatori importanti pentru Rapid.Dumitru Dragomir a criticat 4 jucatori de la Rapid"Djokovic e operat de reflexe, Rrahmani are valoare intr-o combinatie de 2-3 fotbalisti care stiu sa paseze. Burmaz e de de divizia B in Anglia, Emmers e de liga a treia in Anglia. ... ...continuare.

Ultrasii din Romania fac front comun » Mesajul afisat in stadioanele tarii, inclusiv la FCU Craiova - Dinamo

publicat 2024-04-20 19:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Ultrasii din Romania fac front comun » Mesajul afisat in stadioanele tarii, inclusiv la FCU Craiova - Dinamo In ultimele saptamani, toata miscarea ultras din Romania a facut front comun, in urma ultimelor evenimente aflate in stransa legatura cu interdictiile de pe stadioane, amenzile, suspendarile sau perchezitiile la domiciliile unor membri ai diverselor factiuni ultra din peisajul fotbalistic romanesc. ... ...continuare.

Tony s-a dus la un adversar dupa prima victorie la Iasi: "Am fost la el si i-am spus asta"

publicat 2024-04-20 18:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Tony s-a dus la un adversar dupa prima victorie la Iasi: Am fost la el si i-am spus asta Tony, antrenorul lui Poli Iasi, a analizat meciul cu Voluntari, scor 3-1. E prima victorie a portughezului pe banca echipei din Copou, din 3 meciuri.El a discutat cu Florin Pirvu dupa meci si i-a transmis antrenorului adversarei ca e foarte bun. Apoi, Tony a declarat ca ii dedica victoria lui Luca Mihai, mijlocasul lui Poli accidentat grav la cap in meciul cu Dinamo, 0-1.Tony, declaratii dupa Poli Iasi - Voluntari 3-1"Nu cred ca am fost norocosi. ... ...continuare.

Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris

publicat 2024-04-20 18:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris Bianca Ghelber (33 de ani) a obtinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, in proba de aruncarea ciocanului.Bianca Ghelber a indeplinit baremul de calificare in proba de aruncarea ciocanului de la Jocurile Olimpice. Intr-o competitie organizata la Nairobi, in Kenya, Bianca a aruncat 76,06 metri, cu 6 centimetri peste limita impusa de World Athletics. ... ...continuare.

Capitanul lui Real Madrid a anuntat ca pleaca. Inlocuitor de 40 de milioane de euro

publicat 2024-04-20 18:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Capitanul lui Real Madrid a anuntat ca pleaca. Inlocuitor de 40 de milioane de euro Real Madrid l-a fixat pe Leny Yoro (18 ani), pustiul-minune al lui Lille, in fruntea listei de transferuri de vara pentru postul de fundas central.In contextul in care Nacho (34 de ani), capitanul echipei, a anuntat ca pleaca de pe Santiago Bernabeu, in calitate de jucator liber de contract la finalul sezonului, Yoro a devenit prioritatea numarul 1 la Real Madrid pentru pozitia de stoper, dupa cum anunta Fabrizio Romano, jurnalist specializat in transferuri. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.