EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Castigatorul semimaratonului de la Beijing, deposedat de medalie! Motivul e unul incredibil

publicat 2024-04-20 20:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Castigatorul semimaratonului de la Beijing, deposedat de medalie! Motivul e unul incredibil Organizatorii i-au retras lui He Jie titlul de castigator al semimaratonului de la Beijing, de la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce o ancheta a confirmat ca alti trei alergatori au incetinit pentru a-l lasa pe He Jie sa se impuna.Toti cei patru alergatori au fost descalificati si au fost obligati sa returneze medaliile si banii de premiere. ... ...continuare.

MM Stoica, revoltat cu 30 de minute inainte de FCSB - Rapid: "Nu exista asa ceva nicaieri in lume"

publicat 2024-04-20 20:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
MM Stoica, revoltat cu 30 de minute inainte de FCSB - Rapid: Nu exista asa ceva nicaieri in lume MM Stoica, presedintele Consiliului de Administratie de la FCSB, s-a revoltat inainte de derby-ul cu Rapid, de pe Arena Nationala, inceput la ora 20:30.Oficialul FCSB e nemultumit ca in peluza Rapidului vor sta doar 2.400 de oameni, limita maxima impusa de regulament, adica 5% din capacitatea stadionului. Stoica ar fi vrut a restul locurilor sa devina disponibile pentru suporterii liderului. ... ...continuare.

NEBUNIE la Arena Nationala » Mii de oameni s-au inghesuit la porti inainte de FCSB - Rapid

publicat 2024-04-20 20:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
NEBUNIE la Arena Nationala » Mii de oameni s-au inghesuit la porti inainte de FCSB - Rapid Cu o jumatate de ora inainte de FCSB - Rapid, a fost o adevarata nebunie la intrarea pe Arena Nationala.Mii de oameni s-au inghesuit la portile de la intrarea dinspre Bulevardul Basarabia, in dorinta de a patrunde cat mai repede pe stadion.+1 FOTOFotoreporterul GSP Raed Krishan a surprins imagini incredibile, cu suporterii care au format o coada de la intrarea pe stadion pana la iesirea in Bulevard. Derby-ul bucurestean e sold-out, aproximativ 45. ... ...continuare.

Record mondial doborat de un campion nigerian! A jucat sah fara intrerupere timp de 58 de ore

publicat 2024-04-20 20:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Record mondial doborat de un campion nigerian! A jucat sah fara intrerupere timp de 58 de ore Un campion nigerian de sah a doborat recordul pentru cel mai lung maraton de sah, el jucand fara oprire timp de 58 de ore.Tunde Onakoya, in varsta de 29 de ani, a inceput miercuri sesiunea maraton in Times Square din New York. El a ajuns la 58 de ore in primele ore ale zilei de sambata, depasind recordul de 56 de ore, 9 minute si 37 de secunde, care a fost reusit in 2018 de Hallvard Haug Flatebø si Sjur Ferkingstad, ambii din Norvegia.Conform news. ... ...continuare.

Novak Djokovic nu va participa la turneul Masters de la Madrid

publicat 2024-04-20 20:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Novak Djokovic nu va participa la turneul Masters de la Madrid La fel ca anul trecut, numarul 1 mondial Novak Djokovic nu va participa la turneul Masters 1000 de la Madrid si se va concentra pe turneul de la Roma (6-19 mai) pentru a se pregati pentru Roland Garros.Invins in urma cu o saptamana de Casper Ruud in semifinalele turneului Masters 1000 de la Monte-Carlo, doar al treilea sau turneu din acest an, Novak Djokovic este nevoit sa se retraga de la Masters 1000 de la Madrid, care incepe miercuri. ... ...continuare.

Veste buna pentru Edward Iordanescu » Nicolae Stanciu face acum spectacol in Saudi Pro League

publicat 2024-04-20 19:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Veste buna pentru Edward Iordanescu » Nicolae Stanciu face acum spectacol in Saudi Pro League Nicolae Stanciu (30 de ani) a facut o prima repriza excelenta in Al Akhdoud - Damac, duel contand pentru etapa a 28-a din Saudi Pro League, la pauza 0-2. Internationalul roman a deschis scorul si a oferit pasa de gol la reusita care a dublat avantajul echipei sale pregatite de Cosmin Contra.Stanciu a marcat in minutul 10 al confruntarii, iar in minutul 32 i-a oferit assistul lui Antolic la a doua reusita a partidei. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.