EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Razvan Oaida, ironic la adresa fostilor sai suporteri: "Era normal sa ma huiduie si sa ma injure, insa nu prea i-am auzit"

publicat 2024-04-21 00:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Razvan Oaida, ironic la adresa fostilor sai suporteri: Era normal sa ma huiduie si sa ma injure, insa nu prea i-am auzit Razvan Oaida, ex-FCSB, se arata dezamagit de parcursul giulestenilor in play-off si ofera declaratii "la cald" dupa remiza din derby-ul cu FCSB, 2-2.Mijlocasul in varsta de 26 ani nu a ramas surprins de primirea ostila de pe Arena Nationala, ironizandu-i chiar pe suporterii fostei sale echipe in interviurile de la zona mixta.VIDEO. Razvan Oaida, neimpresionat de atmosfera de pe Arena Nationala "Ne doream victoria, este clar. ... ...continuare.

Bogdan Lobont, deranjat de elevii sai dupa derby-ul cu FCSB: "E foarte mult de munca la apartenenta pentru Rapid"

publicat 2024-04-21 00:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Bogdan Lobont, deranjat de elevii sai dupa derby-ul cu FCSB: E foarte mult de munca la apartenenta pentru Rapid Bogdan Lobont, noul antrenor al Rapidului, si-a "urecheat" elevii dupa egalul din derby-ul cu FCSB (2-2). Lobont s-a aratat nemultumit de devotamentul aratat de unii fotbalisti fata de clubul giulestean.El a evidentiat ca Rapid ar fi putut castiga meciul cu FCSB, daca "alb-visiniii" ar fi aratat mai multa ambitie in partida orgoliilor cu liderul din Superliga.Bogdan Lobont, nemultumit dupa FCSB - Rapid, 2-2"Normal ca nu suntem multumiti. ... ...continuare.

Elias Charalambous, primele informatii despre accidentarea lui Vlad Chiriches: "Sper sa nu se intample asta!"

publicat 2024-04-20 23:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Elias Charalambous, primele informatii despre accidentarea lui Vlad Chiriches: Sper sa nu se intample asta! Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a anuntat ca Vlad Chiriches ar putea sa rateze restul sezonului dupa accidentarea suferita in derby-ul cu Rapid, terminat la egalitate, 2-2.Stoperul "ros-albastrilor" ar putea sa rateze, in aceast context, orice sansa de a evolua la Campionatul European din 2024, daca primele informatii livrate de Elias Charalambous vor fi confirmate. ... ...continuare.

Olaru a dezvaluit ce accidentare are Chiriches: "Pacat! Avea sanse mari sa ajunga la EURO"

publicat 2024-04-20 23:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Olaru a dezvaluit ce accidentare are Chiriches: Pacat! Avea sanse mari sa ajunga la EURO FCSB - Rapid 2-2. Darius Olaru, capitanul ros-albastrilor, a declarat la finalul meciului ca Vlad Chiriches a suferit o fractura la brat.Chiriches a cazut rau in minutul 42, dupa un duel cu Rrahmani, si a fost schimbat. A fost transportat la spital si pare ca rateaza restul sezonului.Ce a declarat Darius Olaru dupa FCSB - Rapid"Chiriches cred ca are fractura, a venit intr-un moment bun pentru el. El avea sanse sa joace la EURO daca nu se accidenta. ... ...continuare.

Dan Sucu, exploziv dupa FCSB - Rapid: "Cel mai prost arbitraj pe care l-am vazut"

publicat 2024-04-20 23:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Dan Sucu, exploziv dupa FCSB - Rapid: Cel mai prost arbitraj pe care l-am vazut FCSB - Rapid 2-2. Dan Sucu, actionarul majoritar al giulestenilor, a transmis un mesaj dur la adresa arbitrajului lui Marcel Birsan.Rapidistii au acuzat golul anulat lui Hasani, care ar fi facut 3-1. Rrahmani era pe traiectoria balonului, dar nu si pe cea a lui Tarnovanu, iar Marius Avram a declarat ca golul trebuia validat. ... ...continuare.

"Rapid nu poate mai mult, dar nu vreau sa dezgrop mortii" » Reactie acida la GSP Live

publicat 2024-04-20 23:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Rapid nu poate mai mult, dar nu vreau sa dezgrop mortii » Reactie acida la GSP Live FCSB - Rapid 2-2. Grigore Sichitiu, fostul presedinte din Giulesti, a criticat echipa visinie dupa meciul de pe Arena Nationala.Rapid s-a retras mult prea repede, au vrut sa conserve rezultatul. I-au invitat pe cei de la FCSB sa atace. In repriza secunda, giulestenii au avut doar trei prezente in careu, spre deosebire de opt faze de poarta in prima repriza. In a doua repriza, au avut un singur sut la poarta. Zero pe plan ofensiv, practic. ... ...continuare.

Gigi Becali a intrat in direct si a criticat doi titulari: "Imi venea sa fac schimbare in minutul 25. E inadmisibil!"

publicat 2024-04-20 23:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Gigi Becali a intrat in direct si a criticat doi titulari: Imi venea sa fac schimbare in minutul 25. E inadmisibil! FCSB - Rapid 2-2. Gigi Becali, patronul de la FCSB, i-a criticat pe David Miculescu, schimbat la pauza, si pe Adrian Sut.Gigi Becali l-a criticat pe Miculescu dupa FCSB - Rapid"Echipa a jucat extraordinar, noi am controlat meciul, mai ales in repriza a doua. Important e ca am mai luat un punct si in curand vom fi campioni. Toata echipa mi-a placut, Rapid nu a atins mingea in repriza a doua. Olaru a dat 17 pase la adversar, dar e luptator si nu il scoti niciodata. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.