EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




De ce Dinamo a pierdut din nou puncte mari in finalul meciului: "Ar fi trebuit sa facem asta, dar pana la ultima faza"

publicat 2024-04-21 11:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
De ce Dinamo a pierdut din nou puncte mari in finalul meciului: Ar fi trebuit sa facem asta, dar pana la ultima faza Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, a oferit explicatii suporterilor dupa 1-1 in Banie cu FCU Craiova, dupa alt meci in care ros-albii au pierdut puncte mari pe finalDinamo a avut din nou victoria in mana, dar a ratat doua puncte ce-ar putea fi uriase in lupta pentru evitarea retrogradarii. ... ...continuare.

Continua lupta pentru promovarea in Superliga » Selimbar - Slobozia si Buzau - Csikszereda se joaca astazi

publicat 2024-04-21 10:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Continua lupta pentru promovarea in Superliga » Selimbar - Slobozia si Buzau - Csikszereda se joaca astazi Play-off-ul din Liga 2 continua astazi cu doua meciuri. Primul este CSC Selimbar - Unirea Slobozia, de la ora 11:00, urmat de Gloria Buzau - Csikszereda, de la ora 13:30. Ambele vor fi liveTEXT pe GSP.ro si televizate pe Prima Sport 1 si Digi Sport 1. ... ...continuare.

Adrian Mititelu Jr. a fost internat de urgenta la spitalul Floreasca » Finantatorul lui FCU Craiova confirma: "Era foarte suparat, dar nu e vorba de suicid"

publicat 2024-04-21 10:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Adrian Mititelu Jr. a fost internat de urgenta la spitalul Floreasca » Finantatorul lui FCU Craiova confirma: Era foarte suparat, dar nu e vorba de suicid Adrian Mititelu Jr. (26 de ani) este internat la Spitalul de Urgenta Floreasca, din Bucuresti. Conform tatalui lui, de vina ar fi o supradoza de pastile antidepresive. Familia Mititelu are probleme mari mari decat situatia lui FCU Craiova, echipa aflata pentru moment pe loc direct retrogradabil. Adrian Jr. a ajuns duminica noapte la spital, internat de urgenta. Tatal acestuia a venit cu o prima varianta. Adrian Mititelu Jr. ... ...continuare.

One-hit wonder? Luca Brecel, detinatorul titlului, a fost eliminat intr-un mod incredibil in primul tur al Campionatului Mondial de Snooker

publicat 2024-04-21 09:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
One-hit wonder? Luca Brecel, detinatorul titlului, a fost eliminat intr-un mod incredibil in primul tur al Campionatului Mondial de Snooker Luca Brecel (29 de ani), detinatorul titlului, a fost eliminat in primul tur al Campionatului Mondial de Snooker. L-a invins David Gilbert (42 de ani), scor 10-9. Luca Brecel a produs anul trecut cea mai mare surpriza din istoria competitiei gazduite de Teatrul Crucible din Sheffield. Pana in 2023, belgianul nu castigase vreun meci la Campionatul Mondial. Blestemul a revenit. ... ...continuare.

Gigi Becali, replici acide catre Dan Sucu dupa FCSB - Rapid: "Chiar atat de idiot...?"

publicat 2024-04-21 09:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Gigi Becali, replici acide catre Dan Sucu dupa FCSB - Rapid: Chiar atat de idiot...? Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a avut un nou schimb de replici cu Dan Sucu, omologul sau de la Rapid, dupa terminarea derby-ului dintre cele doua formatii bucurestene, scor 2-2.Sucu si-a exprimat nemultumirea la adresa arbitrajului, cu referire la golul lui Florent Hasani anulat cand Rapid o conducea pe FCSB cu 2-1. ... ...continuare.

Gigi Becali a luat foc cand a auzit ca titularul FCSB-ului vrea sa plece: "Esti vedeta?! Poate ii dau eu oferta, pe banca!"

publicat 2024-04-21 09:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Gigi Becali a luat foc cand a auzit ca titularul FCSB-ului vrea sa plece: Esti vedeta?! Poate ii dau eu oferta, pe banca! Patronul FCSB, Gigi Becali, a reactionat dur cand a auzit ca portarul Stefan Tarnovanu (23 de ani) vrea sa plece la vara, daca va avea oferta.FCSB a incheiat remiza, 2-2, derby-ul cu Rapid, iar portarul sau, Stefan Tarnovanu are vina la golul lui Krasniqi, incasat pe coltul scurt. Si asa suparat pe el, din cauza erorii amintite, patronul Gigi Becali a luat foc cand a auzit ca vrea sa plece in vara, in cazul unei oferte bune. ... ...continuare.

Candidatul la Primaria Capitalei a mers la FCSB - Rapid, apoi a transmis un mesaj controversat: "Drept de promovare pentru CSA Steaua, stadion pentru Dinamo!"

publicat 2024-04-21 03:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Candidatul la Primaria Capitalei a mers la FCSB - Rapid, apoi a transmis un mesaj controversat: Drept de promovare pentru CSA Steaua, stadion pentru Dinamo! Derby-ul FCSB - Rapid, incheiat 2-2, a atras pe Arena Nationala inclusiv figuri din zona politica. Candidatul AUR la Primaria Municipiului Bucuresti, Mihai Enache, si-a facut un selfie de la Tribuna I, apoi a postat, chiar in timpul meciului, un mesaj cu care a starnit controverse printre urmaritorii sai. ... ...continuare.

"Are FCSB valoare sa ajunga in grupele Champions League?" » Raspunsul lui Banel Nicolita, dupa ce a vazut pe viu derby-ul cu Rapid

publicat 2024-04-21 02:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Are FCSB valoare sa ajunga in grupele Champions League? » Raspunsul lui Banel Nicolita, dupa ce a vazut pe viu derby-ul cu Rapid Banel Nicolita, 39 de ani, dublu campion cu FCSB, a fost intrebat, la finalul derby-ului dintre ros-albastri si Rapid, incheiat 2-2, daca fosta sa echipa are atuurile necesare pentru a a accede in grupele Champions League.La 18 ani de cand marca impotriva Rapidului in celebrul "sfert" UEFAntastic, Nicolita a urmarit de la Arena Nationala remiza FCSB-ului cu rivala din Giulesti. La final, Banel a vorbit despre ce-i asteapta pe Olaru&Co. ... ...continuare.

Discursul serii! Lectia lui Bogdan Lobont in conferinta, in timp ce patronul Sucu facea praf arbitrajul: "Va rog din suflet! Mai baieti...!"

publicat 2024-04-21 01:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Discursul serii! Lectia lui Bogdan Lobont in conferinta, in timp ce patronul Sucu facea praf arbitrajul: Va rog din suflet! Mai baieti...! FCSB - RAPID 2-2. Daca patronul Dan Sucu a fost extrem de vehement la adresa arbitrului Marcel Birsan, "interimarul" giulestenilor, Bogdan Lobont, a adoptat o pozitie neutra in ceea ce priveste deciziile luate de "central". Finantatorul Dan Sucu acuza frontal ca golul de 3-1 reusit de kosovarul Hasani, anulat pentru un presupus ofsaid, ar fi trebuit sa fie validat, aspect confirmat si de expertul Marius Avram. ... ...continuare.

INFOGRAFIC: Stelele All Time de la Real Madrid si FC Barcelona: trecut vs. prezent

publicat 2024-04-21 01:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
INFOGRAFIC: Stelele All Time de la Real Madrid si FC Barcelona: trecut vs. prezent Duminica, 21 aprilie, de la ora 22:00, va avea loc un nou episod din marele derby al fotbalului spaniol dintre Real Madrid si FC Barcelona, marele El Clasico asa cum este cunoscut in intreaga lume.O confruntare intre cele mai titrate echipe din La Liga si care cu sapte etape inaintea finalului de sezon se regasesc despartite de opt puncte in fruntea ierarhiei primei ligi spaniole. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.