EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ce incurcatura! Emiliano Martinez n-a fost eliminat dupa ce a primit doua "galbene", dar UEFA l-a suspendat » Care e explicatia

publicat 2024-04-21 14:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Ce incurcatura! Emiliano Martinez n-a fost eliminat dupa ce a primit doua galbene, dar UEFA l-a suspendat » Care e explicatia UEFA nu-l iarta pe Emiliano Martinez. Dupa ce regulamentul l-a salvat in timpul loviturilor de departajare din "sfertul" de Conference League cu Lille, portarul lui Aston Villa va rata prima mansa a semifinalei cu Olympiakos din cauza cumulului de "galbene". ... ...continuare.

Gigi Becali anunta un posibil transfer-surpriza din Superliga: "Nimeni nu l-a laudat, dar mie imi place de el! Pot sa va spun cine e"

publicat 2024-04-21 14:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Gigi Becali anunta un posibil transfer-surpriza din Superliga: Nimeni nu l-a laudat, dar mie imi place de el! Pot sa va spun cine e Gigi Becali l-a trecut pe lista de transferuri pe William Baeten (27 de ani), mijlocasul lui FCU Craiova. Gigi Becali a anuntat ca in perioada de mercato de vara o sa faca 7-8 transferuri pentru a ataca grupele unei competitii europene. Gigi Becali, cucerit de William Baeten"Voi face niste eforturi financiare. Nu eforturi (n.r.- mari), ca nu sunt milioane de euro, nu vreau sa-i copiez pe altii. Aduc 7-8 jucatori in care cred eu. Unul si azi (n.r. ... ...continuare.

Luca Mihai a iesit din spital si are un mesaj pentru Homawoo: "Ma asteptam sa-mi dea mie un mesaj, sa-si ceara scuze" » Cand ar putea reveni pe teren + cine l-a vizitat in spital: "Au ras, au plans impreuna"

publicat 2024-04-21 14:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Luca Mihai a iesit din spital si are un mesaj pentru Homawoo: Ma asteptam sa-mi dea mie un mesaj, sa-si ceara scuze » Cand ar putea reveni pe teren + cine l-a vizitat in spital: Au ras, au plans impreuna Dupa o saptamana in care a fost internat la spitalul Elias, Luca Mihai (20 de ani), mijlocasul celor de la Poli Iasi, accidentat grav de dinamovistul Josue Homawoo in prima jumatate de ora a partidei din 14 aprilie, a ajuns ieri seara acasa.Starea lui e tot mai buna de la zi la zi, dar are inca probleme in urma atacului adversarului sau. A suferit o fisura a timpanului drept, dar si alte multiple traumatisme craniene. ... ...continuare.

Adrian Mititelu, scandalizat de zvonurile cu privire la fiul lui: "Nebunii si elucubratii! Asta e singurul lui mod de a cheltui banii"

publicat 2024-04-21 14:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Adrian Mititelu, scandalizat de zvonurile cu privire la fiul lui: Nebunii si elucubratii! Asta e singurul lui mod de a cheltui banii Adrian Mititelu Jr. (26 de ani) este internat la Floreasca, in stare stabila. Tatal lui, finantatorul clubului FCU Craiova, exclude cu tarie zvonurile din Banie, conform carora Adita ar fi ajuns in spital din cauza jocurilor de noroc. Adrian Mititelu Jr. a ajuns sambata noapte la urgente. Tatal lui sustine ca de vina ar fi o supradoza de pastile antidepresive. Situatia echipei ar fi fost principala cauza a supararii. ... ...continuare.

Zeljko Kopic anunta schimbari in echipa lui Dinamo: "Este imposibil altfel"

publicat 2024-04-21 14:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Zeljko Kopic anunta schimbari in echipa lui Dinamo: Este imposibil altfel Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, a marturisit ca este obligat sa produca modificari in formula de start in perspectiva etapelor cu FC Botosani (marti) si FC Voluntari (vineri). Partida din Moldova este de importanta maximaDinamo este sub presiune maxima, mai sunt patru etape de jucat in play-out, echipa "cainilor" este pe locul de baraj. ... ...continuare.

Ofensiva de proportii pe piata transferurilor! Arsenal pune la bataie peste 190 de milioane de euro!

publicat 2024-04-21 14:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Ofensiva de proportii pe piata transferurilor! Arsenal pune la bataie peste 190 de milioane de euro! Cotidianul The Guardian dezvaluie ca Arsenal este in negocieri pentru transferurile lui Alexander Isak (22 ani), de la Newcastle United, si Michael Olise (22 ani), de la Crystal Palace.Arsenal a fost eliminata de Bayern din Liga Campionilor, 2-2 si 0-1 in "sferturi", dar planuieste o intoarcere in forta, sezonul viitor, in competitia numarul unu a Europei. ... ...continuare.

Pep Guardiola n-a mai rezistat » Iesire fara precedent: "E absolut inacceptabil!"

publicat 2024-04-21 14:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Pep Guardiola n-a mai rezistat » Iesire fara precedent: E absolut inacceptabil! Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a rabufnit cu privire la programul aglomerat al "cetatenilor". Spaniolul si-a exprimat nemultumirea pentru ca meciul castigat de echipa sa, 1-0 cu Chelsea, din semifinalele Cupei Angliei, a fost programat sambata in loc sa se joace in ziua de duminica. ... ...continuare.

Albion Rrahmani, dorit de o echipa de traditie din Bundesliga » Dan Sucu a refuzat o prima oferta pentru golgheterul Rapidului

publicat 2024-04-21 11:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Albion Rrahmani, dorit de o echipa de traditie din Bundesliga » Dan Sucu a refuzat o prima oferta pentru golgheterul Rapidului Albion Rrahmani (23 de ani), golgheterul Rapidului, este monitorizat de Werder Bremen, ocupanta locului 12 din Bundesliga.Rrahmani a intrat in atentia lui Werder Bremen, insa nemtii nu au facut inca un pas pentru a porni negocierile cu Dan Sucu, dezvaluie Arlind Sadiku, jurnalist din Kosovo specializat in transferuri. ... ...continuare.

Meciul impresarilor » Victor Becali si Florin Vulturar, variante opuse la plecarea de la FCSB - Rapid

publicat 2024-04-21 11:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Meciul impresarilor » Victor Becali si Florin Vulturar, variante opuse la plecarea de la FCSB - Rapid Impresarii Victor Becali si Florin Vulturar au asistat la derby-ul dintre FCSB si Rapid, scor 2-2, si au vorbit despre interesul impresarilor straini pentru jucatorii liderului. Victor Becali sustine ca niciun scouter nu a venit la derby-ul dintre FCSB si Rapid pentru a urmari jucatorii ros-albastrilor alaturi de acesta.VIDEO Victor Becali: "Ce impresari au venit? Nimeni!" "Fara miza pentru FCSB, doar pentru Rapid a fost miza. Nu a venit niciun impresar. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.