EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Nelutu Sabau isi pune semne de intrebare dupa Otelul - U Cluj: "Se intampla ceva, nu e in regula"

publicat 2024-04-21 18:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Nelutu Sabau isi pune semne de intrebare dupa Otelul - U Cluj: Se intampla ceva, nu e in regula Otelul - U Cluj 1-0. Ioan Ovidiu Sabau, antrenorul ardelenilor, si-a criticat elevii pentru atitudinea aratata la Galati.U Cluj a pierdut al doilea meci in 4 zile cu Otelul, dupa 1-2 in semifinalele Cupei Romaniei. Iar Sabau a declarat ca a fost o diferenta intre cele doua meciuri. Daca in Cupa jucatorii lui ar fi ajuns sanse sa mearga mai departe, in Superliga au fost dominati copios de Otelul. ... ...continuare.

Dan Nistor, plin de sange la Galati » Imagini dure cu jucatorul lui U Cluj transportat la spital

publicat 2024-04-21 18:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Dan Nistor, plin de sange la Galati » Imagini dure cu jucatorul lui U Cluj transportat la spital Dan Nistor (35 de ani), mijlocasul lui U Cluj, a fost umplut de sange in meciul pierdut cu Otelul, scor 0-1.In prelungiri, el a fost lovit de Teles in nas, cu piciorul, involuntar, cei doi incercand sa joace mingea. Mijlocasul a ramas la pamant. A intervenit echipa medicala, care i-a acordat ingrijiri pe teren. Medicii au intrat si cu targa pe teren, dar in cele din urma Nistor a parasit terenul pe picioare, cu un bandaj urias la nas.FOTO. ... ...continuare.

Sumudica il face praf pe jucatorul din Liga 1 dorit de Becali: "Nu e de FCSB niciodata"

publicat 2024-04-21 17:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Sumudica il face praf pe jucatorul din Liga 1 dorit de Becali: Nu e de FCSB niciodata Marius Sumudica, antrenor dorit in trecut de Adrian Mititelu la FCU Craiova, l-a criticat pe William Baeten (27 de ani), mijlocasul dreapta al oltenilor care l-a impresionat pe Gigi Becali.Patronul de la FCSB are un nou preferat din Superliga. A declarat ca William Baeten i-a atras atentia, dupa ce l-a urmarit pe belgian in meciul FCU Craiova - Dinamo 1-1. Insa Sumudica i-a taiat elanul si crede ca jucatorul oltenilor e prea lent pentru ce joaca FCSB. ... ...continuare.

FIFA incepe "razboiul" cu impresarii » Planul lui Infantino prin care vrea sa-i interzica definitiv in fotbal

publicat 2024-04-21 17:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
FIFA incepe razboiul cu impresarii » Planul lui Infantino prin care vrea sa-i interzica definitiv in fotbal FIFA este convinsa ca impresarii si agentiile de reprezentare a jucatorilor provoaca mari probleme ecosistemului fotbalistic, motiv pentru care vrea sa ia masuri pentru a reduce considerabil comisioanele solicitate in transferuri.Planul lui Gianni Infantino, presedintele forului international, este unul complex si asumat public. Oficialul cere sprijinul guvernelor din fiecare stat membru, pentru ca banii sa ramana in fotbal, nu in conturile intermediarilor. ... ...continuare.

Dezbatere in platoul GSP pe tema transferului lui Florinel Coman in Qatar » "Du-te, Florinele, semneaza!" vs "Nu trebuie sa se infunde acolo"

publicat 2024-04-21 17:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Dezbatere in platoul GSP pe tema transferului lui Florinel Coman in Qatar » Du-te, Florinele, semneaza! vs Nu trebuie sa se infunde acolo A devenit tot mai limpede in ultima perioada ca transferul lui Florinel Coman in Qatar va deveni o realitate. Aceasta mutare a starnit o dezbatere ampla in platoul GSP, unde Grigore Sichitiu, fost presedinte si antrenor, inclusiv la mai multe echipe din Golf si Raul Rusescu, fost atacant al ros-albastrilor, si-au expus viziunile complet diferite asupra mutarii golgheterului Ligii 1. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.