EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Mihai Rotaru a surprins dupa debutul lui Galca la Craiova: "Costel sa traga niste semnale de alarma, nu e normal!"

publicat 2024-04-21 21:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Mihai Rotaru a surprins dupa debutul lui Galca la Craiova: Costel sa traga niste semnale de alarma, nu e normal! Mihai Rotaru, actionarul Universitatii Craiova, a surprins dupa victoria cu Sepsi, scor 3-1. Multumit in general de joc, Rotaru a fost deranjat de faptul ca juvetii au ratat multe ocazii si au marcat doar de 3 ori.Mihai Rotaru, dupa Sepsi - Craiova: "Nu e normal sa ratezi atat""Bun debutul, echipa a aratat bine. S-a vazut ca au fost compacti. Chiar imi pare rau ca nu am dat mai multe goluri. ... ...continuare.

Bernd Storck, critic cu jucatorii dupa Sepsi - CSU Craiova: "Le-am facut viata usoara"

publicat 2024-04-21 21:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Bernd Storck, critic cu jucatorii dupa Sepsi - CSU Craiova: Le-am facut viata usoara Bernd Storck (61 de ani), antrenorul de la Sepsi, a tras concluziile, dupa ce covasnenii au fost invinsi de Universitatea Craiova, scor 1-3, in runda cu numarul #5 din play-off-ului din Superliga.Storck considera ca celor de la Sepsi le-a lipsit norocul in acest meci, dar recunoaste ca elevii lui au facut mai multe greseli care s-au dovedit a fi decisive. ... ...continuare.

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid Open: "Experienta imi spune asta"

publicat 2024-04-21 21:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid Open: Experienta imi spune asta Simona Halep (32 de ani) a anuntat oficial ca s-a retras de la Madrid Open, din cauza unor probleme medicale. Dubla campioana de Grand Slam primise un wild-card la turneul WTA de 1000 de puncte care incepe pe 23 aprilie.Simona Halep a jucat doar un meci de la decizia TAS, care i-a redus suspendarea de la 4 ani la 9 luni. A pierdut cu Paula Badosa la Miami Open, in primul tur, pe 19 martie. De atunci, Simona a mai primit doua wild-card-uri, dar nu a putut sa joace. ... ...continuare.

Costel Galca, dupa debutul perfect la Craiova: "Jucatorii au inteles rapid"

publicat 2024-04-21 21:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Costel Galca, dupa debutul perfect la Craiova: Jucatorii au inteles rapid Costel Galca, antrenorul Universitatii Craiova, a analizat debutul perfect pe banca oltenilor, 3-1 cu Sepsi.Galca s-a aratat multumit de atitudinea elevilor lui si a declarat ca acestia au inteles ce le-a transmis la antrenamente, inainte de meci.Costel Galca, prima reactie dupa debutul la Universitatea Craiova"E meritul jucatorilor, au inteles rapid ce trebuie sa facem. Au avut atitudine, s-au ajutat unii pe altii, au vorbit in teren. ... ...continuare.

Manchester United avea 3-0 cu o echipa de liga a doua in minutul 70: incredibil cum s-a terminat semifinala de Cupa Angliei

publicat 2024-04-21 20:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Manchester United avea 3-0 cu o echipa de liga a doua in minutul 70: incredibil cum s-a terminat semifinala de Cupa Angliei Manchester United s-a calificat in finala Cupei Angliei, dupa 3-3 in 120 de minute si 4-2 dupa penalty-uri cu Coventry, formatie din Championship.Manchester City - Manchester United, finala Cupei Angliei, are loc pe 25 maiSemifinala de pe Wembley a oferit o doza de dramatism neasteptata. United a avut 3-0 in minutul 71, dar a fost egalata de Coventry, golul 3 al echipei din Championship venind in minutul 90+5. ... ...continuare.

Franz Beckenbauer va avea o statuie in fata stadionului gruparii Bayern Munchen

publicat 2024-04-21 19:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Franz Beckenbauer va avea o statuie in fata stadionului gruparii Bayern Munchen Franz Beckenbauer, decedat pe 7 ianuarie la varsta de 78 de ani, va avea o statuie de bronz in varful esplanadei care duce la Allianz Arena, stadionul lui Bayern Munchen, a anuntat duminica o asociatie a suporterilor clubului bavarez.Statuia lui "Kaiser Franz" va fi la aproximativ 2,70 metri. ... ...continuare.

Dorinel Munteanu, dupa o noua victorie la Otelul: "Am primit niste telefoane, sper sa se concretizeze"

publicat 2024-04-21 19:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Dorinel Munteanu, dupa o noua victorie la Otelul: Am primit niste telefoane, sper sa se concretizeze Dorinel Munteanu, antrenorul Otelului, a comentat victoria cu U Cluj, scor 1-0, din etapa #5 a play-out-ului Superligii. Este al doilea succes al galatenilor in fata clujenilor in 4 zile, dupa 2-1 in semifinalele Cupei Romaniei Betano.Iar Dorinel a declarat ca a primit mai multe telefoane de potentiali investitori la Otelul, oameni de afaceri care s-au aratat dispusi sa sustina echipa, in contextul rezultatelor bune din acest sezon. ... ...continuare.

A semnat Flavius Stoican » Contract pe un sezon: "Va spun in premiera"

publicat 2024-04-21 19:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
A semnat Flavius Stoican » Contract pe un sezon: Va spun in premiera Antrenorul Flavius Stoican (47 de ani) si-a prelungit contractul cu CSM Resita.CSM Resita s-a impus sambata, 20 aprilie, la Pitesti, in confruntarea cu FC Arges, 1-0, cu golul marcat in prelungiri de Ciprian Rus din lovitura de pedeapsa. "Ma bucura succesul dar, mai ales, faptul ca el a venit dupa o prestatie buna a echipei noastre", a precizat, la Metropola TV, presedintele resitenilor, Cristi Bobar. ... ...continuare.

Cisotti, anunt triumfator dupa inca o victorie: "Nu suntem niciodata obositi, vrem Cupa si locul 1!"

publicat 2024-04-21 18:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Cisotti, anunt triumfator dupa inca o victorie: Nu suntem niciodata obositi, vrem Cupa si locul 1! Juri Cisotti (30 de ani) mijlocasul celor de la Otelul Galati a anuntat ca moldovenii vor sa ia Cupa si primul loc in play-out, dupa ce echipa lui a invins-o pe U Cluj, scor 1-0, in runda #5 din play-out-ul din Superliga. Dupa ce i-au invins pe ardeleni in Cupa Romaniei in urma cu 4 zile, scor 2-1, galatenii le administreaza acestora o infrangere si in campionat. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.