EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ancelotti i-a raspuns lui Xavi: "E liber sa spuna ce vrea, dar..."

publicat 2024-04-22 08:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Ancelotti i-a raspuns lui Xavi: E liber sa spuna ce vrea, dar... Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, a comentat ce s-a intamplat in "El Clasico", castigat de echipa lui cu 3-2 impotriva Barcelonei. Italianul i-a raspuns lui Xavi la finalul partidei, dupa ce antrenorul catalan a acuzat arbitrajul lui Soto Grado.Xavi a fost extrem de dur privind faza din minutul 28, cand mingea trimisa de Yamal cu calcaiul a fost scoasa de pe linia portii de Lunin. ... ...continuare.

Xavi a facut prapad dupa "El Clasico": "Nu vreau sa tac! O rusine absoluta! Meritam sa castigam"

publicat 2024-04-22 08:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Xavi a facut prapad dupa El Clasico: Nu vreau sa tac! O rusine absoluta! Meritam sa castigam Xavi, antrenorul Barcelonei, a avut o reactie extrem de dura la finalul meciului pierdut cu Real Madrid, scor 2-3.Catalanul acuza faza din minutul 28, cand mingea trimisa de Yamal cu calcaiul a fost scoasa de pe linia portii de Lunin. La Liga nu are tehnologia "goal line" si nu s-a putut demonstra pe moment daca mingea a trecut cu intreaga circumferinta de linia portii. ... ...continuare.

Capitanul Barcelonei a "explodat" dupa infrangerea din "El Clasico": "Se invart atatia bani in fotbal. Nu inteleg""

publicat 2024-04-22 08:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Capitanul Barcelonei a explodat dupa infrangerea din El Clasico: Se invart atatia bani in fotbal. Nu inteleg Marc-Andre Ter Stegen, portarul Barcelonei, a comentat arbitrajul dupa "El Clasico" pierdut cu Real Madrid, scor 2-3.La fel ca Xavi, capitanul Barcelonei din "Clasico" acuza faza din minutul 28, cand mingea trimisa de Yamal cu calcaiul a fost scoasa de pe linia portii de Lunin. ... ...continuare.

Imaginile devenite virale dupa "El Clasico" » Cea mai nebuna faza de la Real Madrid - Barcelona a fost deslusita

publicat 2024-04-22 07:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Imaginile devenite virale dupa El Clasico » Cea mai nebuna faza de la Real Madrid - Barcelona a fost deslusita Real Madrid a invins-o pe Barcelona, scor 3-2, in "El Clasico", insa o faza din prima repriza a starnit controverse. Adriy Lunin a scos in-extremis o minge de pe linia portii, insa nimeni nu si-a dat seama daca a fost gol sau nu in timpul partidei.In La Liga nu exista tehnologia "goal line", care arata clar daca mingea trece de linia portii. ... ...continuare.

A doua victorie la rand pentru Laszlo Boloni in Ligue 1! » Metz a parasit locurile retrogradabile

publicat 2024-04-21 23:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
A doua victorie la rand pentru Laszlo Boloni in Ligue 1! » Metz a parasit locurile retrogradabile Metz, echipa antrenata de antrenorul roman Laszlo Boloni (71 de ani), s-a impus cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la Le Havre.Aflata pe loc retrogradabil inaintea acestui meci, Metz s-a impus in fata principalei contracanidate si a facut rocada cu aceasta in ierarhia din Ligue 1. Golul semnat de Georges Mikautadze in minutul 46 a facut diferenta in meciul jucat pe Stade Oceane.A fost a doua victorie la rand obtinuta de Boloni in campionat. ... ...continuare.

MM Stoica, prima reactie, la 24 de ore de la FCSB - Rapid: "Decizie de pus in rama"

publicat 2024-04-21 23:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
MM Stoica, prima reactie, la 24 de ore de la FCSB - Rapid: Decizie de pus in rama Mihai Stoica, presedintele Consiliului de Administratie de la FCSB, a oferit o prima reactie dupa remiza din derby-ul cu Rapid, scor 2-2.Oficialul ros-albastrilor a comentat cea mai controversata faza a meciului, golul marcat de Hasani anulat pentru ofsaid. Rrahmani, atacantul Rapidului, a fost pe directia balonului si l-ar fi incurcat pe Stefan Tarnovanu. ... ...continuare.

Cu titlul pe masa in derby-ul orasului Milano

publicat 2024-04-21 23:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Cu titlul pe masa in derby-ul orasului Milano Pentru prima data in istorie Derby della Madonina, asa cum este cunoscut duelul rivalelor locale Internazionale Milano si AC Milan, este programat intr-o zi de luni. La finalul meciului din 22 aprilie ar putea fi decernat titlul de campioana pentru sezonul actual din Serie A. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe acelasi bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singura cota, dupa cum vom vedea in continuare. ... ...continuare.

Laszlo Dioszegi, declaratii tari inainte de Sepsi - FCSB: "Sa sarbatoreasca la ei acasa!" » Cine vrea sa marcheze in poarta ros-albastrilor

publicat 2024-04-21 23:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Laszlo Dioszegi, declaratii tari inainte de Sepsi - FCSB: Sa sarbatoreasca la ei acasa! » Cine vrea sa marcheze in poarta ros-albastrilor Laszlo Dioszegi, patronul de la Sepsi, vrea ca echipa lui sa o incurce pe FCSB miercuri, cand echipa lui Gigi Becali se va deplasa pe terenul covasnenilor. Sepsi - FCSB se joaca miercuri, 24 aprilie, de la 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro si la tv pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 si Digi Sport 1.Cei de la FCSB pot face un nou pas important spre primul titlu dupa o pauza de 9 ani. ... ...continuare.

Eroul lui Real Madrid cu City, eroare mare in derby-ul cu Barcelona. Cum a gresit in "El Clasico"

publicat 2024-04-21 22:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Eroul lui Real Madrid cu City, eroare mare in derby-ul cu Barcelona. Cum a gresit in El Clasico Andriy Lunin, portarul lui Real Madrid, a gresit la golul prin care Barcelona a deschis scorul pe "Santiago Bernabeu", in El Clasico cu numarul 257.Doar 6 minute au trecut pana cand Barcelona a marcat in poarta lui Real Madrid. Raphinha a centrat bine din corner, in 6 metri, iar Lunin a apreciat gresit si a iesit prost pe centrare. Pe faza a fost Christensen, care a reusit sa trimita cu capul in plasa. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.