EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Tragedie la o competitie de curse » Sapte persoane au murit dupa ce o masina a intrat in multime!

publicat 2024-04-22 11:15:11 (Gazeta-Sporturilor)
Tragedie la o competitie de curse » Sapte persoane au murit dupa ce o masina a intrat in multime! O masina de curse a iesit de pe traseu in timpul unei competitii desfasurate duminica in Sri Lanka si a intrat intr-o multime de spectatori si de oficiali ai cursei, cauzand moartea a sapte persoane si ranirea altor 20, au anuntat autoritatile.Mii de spectatori au vazut accidentul care a avut loc in timpul cursei din orasul Diyatalawa, situat la aproximativ 180 de kilometri est de capitala Colombo. ... ...continuare.

Acuzatii grave la adresa arbitrajului in Premier League: "Ne-au refuzat trei penalty-uri! Arbitrul este suporter al echipei rivale, am comunicat asta Comisiei inaintea meciului!"

publicat 2024-04-22 11:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Acuzatii grave la adresa arbitrajului in Premier League: Ne-au refuzat trei penalty-uri! Arbitrul este suporter al echipei rivale, am comunicat asta Comisiei inaintea meciului! Un scandal imens a izbucnit in Anglia, dupa meciul de duminica dintre Everton si Nottingham Forest, incheiat cu scorul de 2-0 in favoarea "caramelelor".Cele doua echipe se afla in zona retrogradarii, ambele fiind depunctate de catre Federatia Engleza de Fotbal in acest sezon. Everton a fost sanctionata cu 8 puncte, in timp ce Nottingham a pierdut 4 puncte. ... ...continuare.

Kyros Vassaras a dat verdictul, la doua zile dupa faza controversata din FCSB - Rapid

publicat 2024-04-22 10:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Kyros Vassaras a dat verdictul, la doua zile dupa faza controversata din FCSB - Rapid Kyros Vassaras, seful CCA, a dat verdictul la cea mai controversata faza de la Rapid - FCSB 2-2. Golul anulat lui Florent Hasani in derby a starnit controverse in lumea arbitrajului, dar grecul de la conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor spune ca decizia a fost corecta.La doua zile dupa derby-ul de pe Arena Nationala, Vassaras a facut lumina. Decizia luata de brigada condusa de Marcel Birsan a fost cea corecta. ... ...continuare.

Cazul Emiliano Sala: Cardiff cere 120 de milioane de euro clubului FC Nantes

publicat 2024-04-22 10:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Cazul Emiliano Sala: Cardiff cere 120 de milioane de euro clubului FC Nantes La cinci ani de la moartea lui Emiliano Sala, transferat de la FC Nantes la Cardiff City in 2019, disputa dintre cele doua cluburi continua, scrie AFP, conform news.ro. Gruparea galeza, care cere de mai multi ani despagubiri de la FC Nantes, a prezentat acum suma solicitata.Potrivit L'Equipe, clubul din Championship va prezenta o factura de 120,2 milioane de euro la Tribunalul Comercial din Nantes. ... ...continuare.

FCSB ramane fara victorie cu Rapid, in acest sezon + Galca a debutat cu victorie pe banca Universitatii Craiova » GSP Live

publicat 2024-04-22 10:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
FCSB ramane fara victorie cu Rapid, in acest sezon + Galca a debutat cu victorie pe banca Universitatii Craiova » GSP Live Alexandru Barbu revine cu o noua editie GSP Live, astazi, de la 11:00.Prezent in studioul GSP Live este Iosif Rotariu, alaturi de care vom aborda cele mai importante subiecte ale inceputului de saptamana:remiza dintre FCSB si Rapid, 2-2, in urma careia giulestenii raman neinvinsi in fata rivalilor, in acest sezon. ... ...continuare.

Cele mai tari glume dupa "El Clasico": "Joaca Realul zici ca-i Barcelona!"

publicat 2024-04-22 10:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Cele mai tari glume dupa El Clasico: Joaca Realul zici ca-i Barcelona! Real Madrid a invins-o pe Barcelona, scor 3-2, intr-un "El Clasico" plin de controverse. Internautii au lansat o avalansa de glume la final.Real Madrid - Barcelona a fost un spectacol fotbalistic superb. Spectatorii de pe "Santiago Bernabeu" au asistat la 5 goluri, ocazii rarisime, dar si la multe momente incinse. FOTO. Cele mai tari glume dupa Real Madrid - Barcelona+1 FOTOIn centrul evenimentelor s-a aflat arbitrul Cesar Soto Grado. ... ...continuare.

Jucatorul criticat de Becali e aparat de MM Stoica: "Nu a pierdut nicio minge"

publicat 2024-04-22 09:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Jucatorul criticat de Becali e aparat de MM Stoica: Nu a pierdut nicio minge MM Stoica, presedintele Consiliului de Administratie de la FCSB, i-a luat apararea lui David Miculescu, criticat de Gigi Becali dupa remiza cu Rapid, 2-2.Atacantul ros-albastrilor a fost schimbat la pauza, iar patronul de la FCSB i-a reprosat la final ca s-a ascuns de joc.MM Stoica: "Miculescu nu a pierdut nicio minge""David Miculescu a avut o evolutie nu buna, ci foarte buna, chiar daca a fost schimbat la pauza. Nu era o executie usoara acolo (n.r. ... ...continuare.

Sansa imensa ratata » Ce se intampla cu Simona Halep, in clasamentul WTA, dupa retragerea de la Miami Open

publicat 2024-04-22 09:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Sansa imensa ratata » Ce se intampla cu Simona Halep, in clasamentul WTA, dupa retragerea de la Miami Open Simona Halep (32 de ani) ramane in afara top 1.000 mondial, cu doar 10 puncte. Dubla campioana de Grand Slam a ratat o sansa imensa prin retragerea de la Madrid Open. Simona Halep a participat la un singur turneu din momentul in care a primit unda verde din partea TAS. Sportiva "tricolora" a fost eliminata in primul tur de la Miami Open, de Paula Badosa, si s-a ales cu 10 puncte in ierarhia mondiala. ... ...continuare.

MM Stoica, uimit de doi jucatori din play-out: "Este un mare mister"

publicat 2024-04-22 09:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
MM Stoica, uimit de doi jucatori din play-out: Este un mare mister MM Stoica, presedintele Consiliului de Administratie de la FCSB, a ramas surprins de prestatiile avute de Juri Cisotti (30 de ani, mijlocas) si Frederic Maciel (30 de ani, extrema dreapta), ambii de la Otelul, in acest sezon.Cisotti e capitanul Otelului, care a urcat pe primul loc in play-out dupa 1-0 cu U Cluj. Iar Maciel a marcat singurul gol al partidei cu ardelenii. ... ...continuare.

Pleaca de la Rapid si s-a inteles deja cu noua echipa » Albu ramane in Liga 1

publicat 2024-04-22 08:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Pleaca de la Rapid si s-a inteles deja cu noua echipa » Albu ramane in Liga 1 Alexandru Albu (30 de ani), mijlocasul defensiv de la Rapid, s-ar fi inteles cu Sepsi. El va pleca din Giulesti la vara, cand ii expira contractul.Aflat in ultimele luni ale intelegerii cu Rapid, Albu e liber sa negocieze cu oricine si poate semna din postura de jucator liber de contract. Oficialii din Giulesti au decis sa nu-i ofere prelungirea si Albu a fost deja scos din lot si nu va mai juca pana la finalul sezonului. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.