EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Scene ingrozitoare in Polonia. Un sofer a intrat intr-o multime de oameni, apoi a fugit de la fata locului

publicat 2024-03-01 20:15:04 (Click)
Scene ingrozitoare in Polonia. Un sofer a intrat intr-o multime de oameni, apoi a fugit de la fata locului Un accident grav s-a produs intr-un oras din Polonia, dupa ce o masina a intrat in plin intr-un grup de oameni. Accidentul s-a soldat cu victime, 17 la numar mai exact, printre victime fiind si copii, dupa cum anunta Nexta. ...continuare.

Madalina Ghenea, pe patul de spital! Fanii s-au speriat ingrozitor. Ce s-a intamplat cu vedeta: "Corpul meu..."

publicat 2024-03-01 20:15:04 (Click)
Madalina Ghenea, pe patul de spital! Fanii s-au speriat ingrozitor. Ce s-a intamplat cu vedeta: Corpul meu... Madalina Ghenea, pe patul de spital! Fanii s-au speriat ingrozitor ...continuare.

Andreea Mantea, adevaruri dureroase din viata personala: "Cele mai mari socuri le-am avut. A fost crunt."

publicat 2024-03-01 19:00:03 (Click)
Andreea Mantea, adevaruri dureroase din viata personala: Cele mai mari socuri le-am avut. A fost crunt. Mereu radianta si plina de carisma, Andreea Mantea reuseste sa mascheze cu un zambet nefericirile pe care uneori le are. andre ...continuare.

Bianca Dragusanu isi vinde apartamentul din Dubai. Ce pret urias cere pentru locuinta de lux

publicat 2024-03-01 19:00:03 (Click)
Bianca Dragusanu isi vinde apartamentul din Dubai. Ce pret urias cere pentru locuinta de lux Bianca Dragusanu a luat decizia de a-si vinde apartamentul pe care il detine in Dubai. Blondina a lansat anuntul prin intermediul unei postari pe Instagram, platforma de socializare pe care o foloseste zilnic. Care este pretul cu care doreste sa isi vanda locuinta. ...continuare.

Ultimul interviu cu Alexei Navalnii, inainte sa fie otravit, publicat pentru prima data: "Sunt optimist"

publicat 2024-03-01 18:45:03 (Click)
Ultimul interviu cu Alexei Navalnii, inainte sa fie otravit, publicat pentru prima data: Sunt optimist Intr-un interviu ne-aflat anterior la difuzare, Alexei Navalnii, liderul opozitiei din Rusia, care a decedat intr-o inchisoare din Siberia la mijlocul lunii februarie, a exprimat speranta pentru un viitor mai promitator al tarii sale si a discutat despre riscurile pe care le asuma. ...continuare.

Adevarul despre starea de sanatate a lui Kate Middleton. "Am anuntat foarte clar de la inceput ca..."

publicat 2024-03-01 18:30:07 (Click)
Adevarul despre starea de sanatate a lui Kate Middleton. Am anuntat foarte clar de la inceput ca... Adevarul despre starea de sanatate a lui Kate Middleton. ...continuare.

Tanar cautat de Politie dupa ce a agresat sexual o tanara si a aruncat-o din autobuz, in plina zi! VIDEO

publicat 2024-03-01 18:30:05 (Click)
Tanar cautat de Politie dupa ce a agresat sexual o tanara si a aruncat-o din autobuz, in plina zi! VIDEO Politistii din Arges solicita ajutorul romanilor pentru prinderea unui individ care ar fi agresat sexual o tanara, apoi a impins-o pe aceasta din autobuz. Imaginile aparute au creat revolta in randul cetatenilor. ...continuare.

Roxana Vancea, primele imagini cu rochia de mireasa. Vedeta si sotul ei se vor cununa religios in weekend. FOTO

publicat 2024-03-01 18:00:03 (Click)
Roxana Vancea, primele imagini cu rochia de mireasa. Vedeta si sotul ei se vor cununa religios in weekend. FOTO Roxana Vancea se pregateste de nunta! Fosta asistenta de televiziune si sotul ei, Dragos Paiu, sunt pregatiti sa faca pasul cel mare si sa mearga in fata altarului, pentru a primi binecuvantarea lui Dumnezeu. Vedeta a facut mai multe declaratii in acest sens. ...continuare.

Mirela Vaida rupe tacerea despre Viorel si Vulpita. Vedeta nu s-a sfiit sa spuna lucrurilor pe nume: "Noi radem de niste personaje care nu sunt inventate"

publicat 2024-03-01 17:45:04 (Click)
Mirela Vaida rupe tacerea despre Viorel si Vulpita. Vedeta nu s-a sfiit sa spuna lucrurilor pe nume: Noi radem de niste personaje care nu sunt inventate Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii "Acces Direct" a vorbit despre telenovela Vulpita si Viorel, care i-a tinut pe telespectatori lipiti de ecranul televizorului. Dupa ani de zile de la incheierea acestui subiect, vedeta face o serie de dezvaluiri. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.