EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza

Articole

Stiri locale




Cea mai scumpa masina de pe planeta! Cat costa Rolls-Royce Arcadia Droptail

publicat 2024-03-01 17:00:04 (Click)
Cea mai scumpa masina de pe planeta! Cat costa Rolls-Royce Arcadia Droptail Rolls-Royce a dezvaluit o noua bijuterie pe patru roti la flota deja uimitoare a marcii de masini de lux: Arcadia Droptail - un autoturism de 31 de milioane de dolari. Numele sau a fost inspirat din mitologia greaca si se traduce in "Raiul pe Pamant". ...continuare.

Ce a gasit Oana Roman in fata portii casei sale, de ziua Martisorului. Vedeta, emotionata pana la lacrimi. FOTO

publicat 2024-03-01 16:15:05 (Click)
Ce a gasit Oana Roman in fata portii casei sale, de ziua Martisorului. Vedeta, emotionata pana la lacrimi. FOTO Prima zi a primaverii a surprins-o pe Oana Roman intr-o maniera inedita. Vedeta, care recent s-a confruntat cu trecerea in nefiinta a mamei sale, a fost martora unui gest de-a dreptul surprinzator. Ce a gasit vedeta in fata portii, cu ocazia Martisorului. ...continuare.

Va fi sau nu Romania lovita de razboi:"Pot continua razboaiele sau chiar sa se accentueze"

publicat 2024-03-01 15:30:03 (Click)
Va fi sau nu Romania lovita de razboi:Pot continua razboaiele sau chiar sa se accentueze Va fi sau nu Romania lovita de razboi? Aceasta intrebare zace pe buzele romanilor inca de la inceperea conflictului dintre Rusia si Ucraina, iar specialistii din diverse domenii impartasesc un punct de vedere referitor la acest aspect. Recent, specialistul in zodiacul chinezesc Anca Dimancea, vorbes ...continuare.

Misha s-a pozat in costum de baie si a innebunit Internetul! Fosta sotie a lui Connect-R, replica dura pentru carcotasi: "Asta era cea mai mare problema a ta, cu*ul meu"

publicat 2024-03-01 15:00:03 (Click)
Misha s-a pozat in costum de baie si a innebunit Internetul! Fosta sotie a lui Connect-R, replica dura pentru carcotasi: Asta era cea mai mare problema a ta, cu*ul meu Fosta sotie a lui Connect-R arata intr-o forma de zile mari! Misha s-a postat recent intr-un costum de baie care ii expune trupul lucrat ca prin inel, starnind admiratia si, totodata, invidia multor femei care o critica pentru modul in care s-a expus. Vedeta le-a inchis gura femeilor care arunca in ...continuare.

Cum isi rasfata Ilie Nastase sotia de 1 martie: "Ii plac foarte mult..."

publicat 2024-03-01 15:00:03 (Click)
Cum isi rasfata Ilie Nastase sotia de 1 martie: Ii plac foarte mult... Ioana (47 de ani) si Ilie Nastase (77 de ani) au o casatorie discreta! Chiar daca mariajul lor a fost incercat de multe ori de soarta cei doi au luptat pentru iubirea lor. ...continuare.

Ce diferenta colosala de varsta este intre Lidia Buble si iubitul ei. Multora nu le-a venit sa creada cati ani ii despart

publicat 2024-03-01 14:00:06 (Click)
Ce diferenta colosala de varsta este intre Lidia Buble si iubitul ei. Multora nu le-a venit sa creada cati ani ii despart Lidia Buble si afaceristul Horatiu Nicolau formeaza un cuplu de mai bine de 3 ani de zile. Cantareata s-a lovit de critici dure dupa ce si-a expus relatia cu barbatul mult mai in varsta decat ea, din cauza diferentei prea mare de ani dintre ei. Ce varsta are, de fapt, barbatul care o face pe cantare ...continuare.

"Stejarii" se lupta pentru un loc in finala: Romania infrunta Georgia

publicat 2024-03-01 13:30:03 (Click)
Stejarii se lupta pentru un loc in finala: Romania infrunta Georgia Romania se dueleaza cu Georgie la rugby. ...continuare.

Crezi ca iti merge mintea ceas? Muta un bat de chibrit pentru a obtine egalitatea

publicat 2024-03-01 13:30:03 (Click)
Crezi ca iti merge mintea ceas? Muta un bat de chibrit pentru a obtine egalitatea Test pentru creier: 9x9=11+15. Poti muta un singur bat pentru a remedia aceasta ecuatie in 20 de secunde? ...continuare.

Surpriza totala! Cine sunt castigatorii emisiunii Power Couple

publicat 2024-03-01 13:30:03 (Click)
Surpriza totala! Cine sunt castigatorii emisiunii Power Couple Power Couple, emisiunea de la Antena 1 care supune cupluri celebre la cel mai mare test al relatiei lor are deja castigatori, asa cum anunta Viperele Vesele. Vestea a fost facuta prin intermediul unei postari pe Instagram, iar fanii au ramas de-a dreptul socati. ...continuare.

Farul infrunta CFR Cluj. Ardelenii, obligati la victorie in lupta pentru titlu

publicat 2024-03-01 13:00:06 (Click)
Farul infrunta CFR Cluj. Ardelenii, obligati la victorie in lupta pentru titlu Farul Constanta primeste vizita lui CFR Cluj. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.