EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un patron din SuperLiga rade de FCSB: "Au jucat bine doar 10-15 minute. Am demontat un mit contra lor"

publicat 2024-04-26 18:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Un patron din SuperLiga rade de FCSB: Au jucat bine doar 10-15 minute. Am demontat un mit contra lor Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sfantu Gheorghe, a raspuns ironic cand a fost intrebat daca liderul Superligii, FCSB, a aratat ca o campioana impotriva echipei sale, in partida de miercuri, terminata la egalitate, 2-2.Dioszegi a raspuns razand ca FCSB s-a comportat corespunzator pozitiei sale in clasament doar in primele 10 - 15 minute cu Sepsi. ... ...continuare.

Planul lui Dan Sucu in privinta lui Daniel Niculae, deconspirat de fostul actionar al Rapidului: "Imi pare rau!"

publicat 2024-04-26 17:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Planul lui Dan Sucu in privinta lui Daniel Niculae, deconspirat de fostul actionar al Rapidului: Imi pare rau! Sunt zile dificile pentru Rapid. Daniel Niculae va fi urmarit penal in dosarul materialelor pirotehnice care a cutremurat fotbalul romanesc in martie.Oficialul giulestean a fost ridicat de autoritati in martie si a fost audiat o zi in dosarul "Pyro". Presedintele clubului a fost audiat in calitate de suspect, iar acum va fi urmarit penal, potrivit unui comunicat oficial al autoritatilor. ... ...continuare.

Dan Sucu ia in calcul o varianta radicala, dupa problemele cu legea din cazul lui Daniel Niculae: "Cei din club sunt multumiti cum merg lucrurile, eu nu sunt!"

publicat 2024-04-26 17:30:05 (Gazeta-Sporturilor)
Dan Sucu ia in calcul o varianta radicala, dupa problemele cu legea din cazul lui Daniel Niculae: Cei din club sunt multumiti cum merg lucrurile, eu nu sunt! Daniel Niculae (41 de ani), presedintele Rapidului, risca inchisoarea dupa ce a devenit inculpat in dosarul materialelor pirotehnice care a lovit fotbalul romanesc. Dan Sucu, finantatorul gruparii giulestene, a oferit o reactie in exclusivitate pentru GSP.Daniel Niculae este acuzat ca l-a ajutat pe Liviu Ungurean, liderul galeriei din Giulesti, sa introduca materiale pirotehnice in stadion. Presedintele Rapidului este in mod oficial urmarit penal. ... ...continuare.

Clauza lui Vlad Chiriches din contractul cu FCSB. Ce se intampla la vara

publicat 2024-04-26 17:30:05 (Gazeta-Sporturilor)
Clauza lui Vlad Chiriches din contractul cu FCSB. Ce se intampla la vara Gigi Becali a dezvaluit ca, daca FCSB ia titlul, contractul lui Vlad Chiriches (35 ani) cu ros-albastrii se prelungeste automat cu un sezon.Meciul FCSB - Viitorul este programat sambata, de la 20:30, si va fi liveTEXT pe GSP.RO si in direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 si Digi Sport 1.In finalul primei reprize a derby-ului cu Rapid, pe 20 aprilie, Vlad Chiriches a cazut prost si s-a lovit la cot. ... ...continuare.

Barcelona isi blindeaza viitorul. Ce supercontract i se ofera noului mare talent promovat in 2024 din La Masia!

publicat 2024-04-26 17:30:05 (Gazeta-Sporturilor)
Barcelona isi blindeaza viitorul. Ce supercontract i se ofera noului mare talent promovat in 2024 din La Masia! Pau Cubarsi (17 ani), stoperul Barcelonei, va semna peste 9 luni, cand va deveni major, un alt angajament cu echipa lui Xavi. Potrivit AS, deja internationalul spaniol va primi un salariu de 4 milioane de euro anual (de 50 de ori cat cel actual!) care va creste la 12 milioane net pana in sezonul 2028-2029. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.