EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat» MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: "E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat»" Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: "Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea" Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam. Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: "Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam." Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO

Articole

Stiri locale




Jaqueline Cristian, increzatoare dupa calificarea in turul al 3-lea la Madrid: "Inca nu simt ca sunt la suta la suta fata de cum joc la antrenamente"

publicat 2024-04-26 22:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Jaqueline Cristian, increzatoare dupa calificarea in turul al 3-lea la Madrid: Inca nu simt ca sunt la suta la suta fata de cum joc la antrenamente Aflata la cel mai bun rezultat al ei in turnee WTA 1000, Jaqueline Cristian, 25 de ani, locul 73 mondial, simte ca se afla intr-un moment bun si ca de cand a schimbat antrenorul, infrunta meciurile cu adversare tari cu mai multa incredere. ... ...continuare.

Ce s-a intamplat in fata galeriei lui Dinamo, imediat dupa egalul cu Voluntari! Imagini neasteptate suprinse de reporterii GSP

publicat 2024-04-26 22:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Ce s-a intamplat in fata galeriei lui Dinamo, imediat dupa egalul cu Voluntari! Imagini neasteptate suprinse de reporterii GSP Fanii "cainilor rosii" si-au pierdut complet rabdarea fata de favoritii lor la capatul meciului Dinamo - Voluntari, scor 1-1. Suporterii au simtit ratarea unei sanse imense in lupta pentru salvarea de la retrogradare.Elevii lui Zeljko Kopic s-au dus sa isi salute galeria la finalul meciului cu FC Voluntari. Suporterii aflati in "Peluza Catalin Hildan" le-au transmis un mesaj care nu lasa loc de interpretare. ... ...continuare.

Istorie in Superliga! Borna incredibila atinsa odata cu Dinamo - FC Voluntari: nu s-a mai intamplat din 1998

publicat 2024-04-26 21:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Istorie in Superliga! Borna incredibila atinsa odata cu Dinamo - FC Voluntari: nu s-a mai intamplat din 1998 Pentru prima data din 1998, asistenta totala de pe stadioanele primei ligi depaseste doua milioane de spectatori. Performanta a fost oficializata la Dinamo - FC Voluntari, din runda cu numarul 7 a play-out-ului.Meciul dintre Dinamo si FC Voluntari a fost urmarit de pe arena "Arcul de Triumf" de 6.272 spectatori. O atmosfera deosebita si o contributie la un record fantastic pentru fotbalul romanesc. ... ...continuare.

Jaqueline Cristian, increzatoare dupa calificarea in turul al 3-lea: "Inca nu simt ca sunt la suta la suta fata de cum joc la antrenamente"

publicat 2024-04-26 21:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Jaqueline Cristian, increzatoare dupa calificarea in turul al 3-lea: Inca nu simt ca sunt la suta la suta fata de cum joc la antrenamente Aflata la cel mai bun rezultat al ei in turnee WTA 1000, Jaqueline Cristian, 25 de ani, locul 73 mondial, simte ca se afla intr-un moment bun si ca de cand a schimbat antrenorul, infrunta meciurile cu adversare tari cu mai multa incredere. ... ...continuare.

Oaspeti-surpriza pe "Arcul de Triumf". Inaintea "socului" cu FCSB au "supervizat" Dinamo - Voluntari

publicat 2024-04-26 21:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Oaspeti-surpriza pe Arcul de Triumf. Inaintea socului cu FCSB au supervizat Dinamo - Voluntari Jucatorii Farului, Louis Munteanu si Mihai Popescu, au fost surprinsi pe "Arcul de Triumf", la meciul lui Dinamo cu FC Voluntari.Delegatia Farului a ajuns in cursul zilei de vineri la Bucuresti, pentru meciul de sambata cu FCSB. Insa nu toti jucatorii lui Gica Hagi au ramas la hotel. ... ...continuare.

Ultimele informatii cu privire la starea de sanatate a lui Adrian Mititelu Junior: "Chiar acum am discutat cu patronul"

publicat 2024-04-26 21:15:28 (Gazeta-Sporturilor)
Ultimele informatii cu privire la starea de sanatate a lui Adrian Mititelu Junior: Chiar acum am discutat cu patronul Eugen Trica, antrenorul celor de la FCU Craiova, a oferit o veste buna cu privire la starea de sanatate a lui Adrian Mititelu Jr., fiul patronului oltenilor.FCU Craiova - "U" Cluj, meci contand pentru etapa a 7-a din play-out, va avea loc sambata, pe 27 aprilie, de la ora 17:30. Partida va fi transmisa liveTEXT de GSP.ro si la TV de Prima Sport 1, Orange Sport 1 si Digi Sport 1.Trica a anuntat ca Mititelu Jr. ... ...continuare.

Ce suspendare a primit Bogdan Andone dupa eliminarea din meciul cu Dinamo. Rateaza meciuri importante

publicat 2024-04-26 20:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Ce suspendare a primit Bogdan Andone dupa eliminarea din meciul cu Dinamo. Rateaza meciuri importante Antrenorul lui FC Botosani, Bogdan Andone, va sta doua etape si va trebui sa plateasca o amenda de 6.500 de lei. Bogdan Andone a fost un car de nervi in debutul partidei cu Dinamo (2-1). Iar in minutul 30, antrenorul Botosaniului s-a vazut eliminat de "centralul" George Gaman, pentru ca a protestat exagerat la un aut acordat "cainilor", desi balonul parea sa fi iesit in afara terenului dintr-un jucator al oaspetilor. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.