EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat» MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: "E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat»" Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: "Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea" Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam. Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: "Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam." Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva

Articole

Stiri locale




Fostul jucator si antrenor al lui Dinamo ii "desfiinteaza" pe stoperii "cainilor": "Ce fundasi centrali sunt astia!?"

publicat 2024-04-27 08:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Fostul jucator si antrenor al lui Dinamo ii desfiinteaza pe stoperii cainilor: Ce fundasi centrali sunt astia!? Vasile Miriuta (55 de ani), fost mijlocas central si antrenor al lui Dinamo, a facut praf defensiva "cainilor rosii" la finalul partidei cu FC Voluntari, scor 1-1. Miriuta a subliniat ca fundasii centrali dinamovisti au comis, in ultima vreme, la fiecare meci cate 3-4 greseli foarte grave. Vasile Miriuta, fara menajamente pentru stoperii lui Dinamo"Nu ai cum, Florea singur in sase metri (n.r.- ultima ocazie mare a meciului) le ia fata fundasilor centrali. ... ...continuare.

Croseu dupa croseu pentru Dinamo! Adio, sigla?! "E o problema, n-o sa mai joace cu ea"

publicat 2024-04-27 02:00:04 (Gazeta-Sporturilor)
Croseu dupa croseu pentru Dinamo! Adio, sigla?! E o problema, n-o sa mai joace cu ea Dinamo e intr-o situatie critica, ocupa penultimul loc in play-out si e in mare pericol sa ajunga din nou in liga secunda, situatia deteriorandu-se drastic dupa ultimele doua rezultate. Ar fi a doua retrogradare in decurs de trei ani pentru echipa aflata in continuare in insolventa, insa asta nu-i singura problema: clubului i-ar putea fi interzis sa mai foloseasca actuala sigla incepand din sezonul urmator!Vremuri noi, aceleasi probleme interminabile pentru ... ...continuare.

FCSB - Farul, cu titlul pe masa

publicat 2024-04-27 00:30:05 (Gazeta-Sporturilor)
FCSB - Farul, cu titlul pe masa Echipa FCSB mai are de facut un singur pas pentru a obtine matematic titlul de campioana in Liga 1 dupa o asteptare de noua ani. Farul Constanta este singura echipa din playoff care, teoretic, mai poate impiedica FCSB sa castige titlul, iar cele doua formatii se infrunta sambata, 27 aprilie, de la ora 20:30, pe Arena Nationala, in meciul care poate clarifica lupta la varf. ... ...continuare.

FCSB - Farul, meciul care poate aduce TITLUL! Un punct pentru un vis intr-o seara ce se anunta spectaculoasa pe Arena! Echipele pregatite de Charalambous si Hagi + ce arata cotele caselor de pariuri

publicat 2024-04-26 23:30:05 (Gazeta-Sporturilor)
FCSB - Farul, meciul care poate aduce TITLUL! Un punct pentru un vis intr-o seara ce se anunta spectaculoasa pe Arena! Echipele pregatite de Charalambous si Hagi + ce arata cotele caselor de pariuri FCSB o infrunta sambata seara pe Farul, de la ora 20:30, in etapa #7 din play-off. Cu un punct, ros-albastrii sunt matematic campioni, visul interzis din ultimii 9 ani! Partida e liveTEXT&FOTO pe GSP.ro, in timp ce reporterii GSP vor transmite cele mai tari informatii de la Arena Nationala, intr-o seara ce poate avea accente istorice.Vezi AICI programul, rezultatele si marcatorii rundei #7 din play-off.Meci cu iz de sarbatoare sambata seara, in Capitala! Peste 35. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.