EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Gigantul ExxonMobil arunca responsabilitatea asupra publicului pentru criza climatica: o incercare disperata de a evita vinovatia

publicat 2024-03-06 09:15:12 (Puterea)
Gigantul ExxonMobil arunca responsabilitatea asupra publicului pentru criza climatica: o incercare disperata de a evita vinovatia Directorul executiv al ExxonMobil, Darren Woods, pune vina pentru esecurile climatice in carca publicului, alimentand un val de furie si indignare in randul expertilor din domeniul mediului. Declaratia sa socanta creeaza un punct focal intr-un interviu recent, publicat marti, care a declansat o serie de reactii in mediul online si in comunitatea academica. Analistii vad […]The post Gigantul ExxonMobil arunca responsabilitatea asupra publicului pentru criza climatica: o incercare... ...continuare.

Peste 200 de perchezitii efectuate pentru combaterea infractiunilor

publicat 2024-03-06 09:15:12 (Puterea)
Peste 200 de perchezitii efectuate pentru combaterea infractiunilor Politistii romani au efectuat 205 perchezitii domiciliare pentru combaterea infractionalitatii, in principal a celei economice, tragand la raspundere persoanele implicate in comiterea de fapte penale si protejand comunitatea de activitatile ilegale. Politistii romani au efectuat perchezitii in dosare care vizeaza savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala, inselaciune, fals, spalarea banilor, furt calificat, obtinere ilegala de fonduri, […]The post Peste 200 de perchezitii efectuate... ...continuare.

Ministrul Oprea salveaza statiunea Voineasa cu vorbe goale

publicat 2024-03-06 09:15:12 (Puterea)
Ministrul Oprea salveaza statiunea Voineasa cu vorbe goale Statiunea Voineasa si-a inchis cel mai celebru hotel, Lotru, iar soarta sa este crunta. Intrebat ce solutii are pentru salvarea ei, ministrul Radu Oprea da un raspuns alambicat. Ministrul Economiei, Stefan-Radu Oprea, a raspuns alambicat la o interpelare parlamentara facuta de catre senatorul Claudia-Mihaela Banu legata de solutiile pentru salvarea statiunii Voineasa. Intr-un document ce […]The post Ministrul Oprea salveaza statiunea Voineasa cu vorbe goale appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

80% dintre bebelusii cu malformatii sunt operati in tara, anunta ministrul Sanatatii

publicat 2024-03-06 09:15:12 (Puterea)
80% dintre bebelusii cu malformatii sunt operati in tara, anunta ministrul Sanatatii 80% dintre bebelusii veniti pe lume cu malformatii sunt operati in tara noastra,  adica acelasi procent de copii care, in urma zece ani, erau transportati pentru interventii chirurgicale in strainatate, a anuntat ministrul Rafila. Ministrul Sanatatii a precizat ca "se lucreaza la dezvoltarea unor centre in toata tara", intrucat cel de la Targu Mures "cunoscut […]The post 80% dintre bebelusii cu malformatii sunt operati in tara, anunta ministrul Sanatatii appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Care e cel mai bun spital din Romania pe care Grindeanu vrea sa-l dea gratis baronilor locali

publicat 2024-03-06 09:15:12 (Puterea)
Care e cel mai bun spital din Romania pe care Grindeanu vrea sa-l dea gratis baronilor locali Unul dintre spitalele CFR  pe care ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Sorin Grindeanu, vrea sa-l dea gratis  catre baronii locali PSD si PNL a fost declarat anul  trecut cel mai bun spital din Romania . Unul dintre cele 15 spitale CFR de care ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Sorin Grindeanu, vrea sa scape cat mai repede a […]The post Care e cel mai bun spital din Romania pe care Grindeanu vrea sa-l dea gratis baronilor locali appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Fermierii din Vrancea, suparati foc pe rachetele antigrindina: aduc seceta si pun viata in pericol

publicat 2024-03-06 09:15:12 (Puterea)
Fermierii din Vrancea, suparati foc pe rachetele antigrindina: aduc seceta si pun viata in pericol Fermierii din Vrancea sunt convinsi ca sistemul antigrindina este responsabil pentru seceta din zona si transmit un ultimatum catre Ministerul Agriculturii, caruia ii cer cu insistenta realizarea unui studiu unui studiu de impact privind utilitatea acestuia. Mai mult de atat, fermierii spun ca le este pusa chiar viata in pericol. De altfel, nu o data s-a […]The post Fermierii din Vrancea, suparati foc pe rachetele antigrindina: aduc seceta si pun viata in pericol appeared first on... ...continuare.

Antivaccinismul, ca doctrina politica: o abordare periculoasa si iresponsabila

publicat 2024-03-06 09:15:12 (Puterea)
Antivaccinismul, ca doctrina politica: o abordare periculoasa si iresponsabila Antivaccinismul este o miscare care exprima scepticismul sau opozitia fata de vaccinuri. Aceasta miscare poate avea diverse motive si origini, inclusiv ingrijorari cu privire la siguranta sau eficacitatea vaccinurilor, credinte religioase sau filozofice, neincredere in guvern sau in industria farmaceutica, sau informatii false si teorii ale conspiratiei. Antivaccinismul, ca doctrina politica, este o abordare periculoasa […]The post Antivaccinismul, ca doctrina politica: o abordare... ...continuare.

Primarul Sectorului 2 vrea sa mute cea mai buna scoala. Parintii, dar si profesorii refuza cu desavarsire

publicat 2024-03-06 09:15:12 (Puterea)
Primarul Sectorului 2 vrea sa mute cea mai buna scoala. Parintii, dar si profesorii refuza cu desavarsire Este scandal la cea mai buna scoala din Sectorul 2. Conflictul a aparut intre profesori, care s-au alaturat parintilor, si primarul de sector, Radu Mihaiu! Scoala 49 este cunoscuta ca fiind cea mai buna scoala din Sectorul 2. Vestea s-a raspandit peste tot in sector, asa ca parintii se intrec sa-si inscrie copiii aici. Unii […]The post Primarul Sectorului 2 vrea sa mute cea mai buna scoala. Parintii, dar si profesorii refuza cu desavarsire appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Directorul general de la Conpet Ploiesti, Dorin Tudora, cercetat de ANI si DNA, n-are certificat ORNISS

publicat 2024-03-06 09:15:12 (Puterea)
Directorul general de la Conpet Ploiesti, Dorin Tudora, cercetat de ANI si DNA, n-are certificat ORNISS Directorul general al uneia dintre societatile strategice de stat, cotata la bursa, este cercetat de ANI si a fost in vizorul DNA, iar de vreo trei ani tot asteapta sa primeasca autorizatie de acces la documente clasificate si nu primeste un asemenea document. Incepand cu data de 20 octombrie 2023, Dorin Tudora a fost numit […]The post Directorul general de la Conpet Ploiesti, Dorin Tudora, cercetat de ANI si DNA, n-are certificat ORNISS appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ciolacu: Femeile antreprenor fac profituri mai mari decat barbatii 

publicat 2024-03-06 07:30:12 (Puterea)
Ciolacu: Femeile antreprenor fac profituri mai mari decat barbatii  Marcel Ciolacu a fost prezent la Gala CONAF- "Women in Economy, unde a declarat ca doamnele din business sunt "adevarata mina de aur a economiei romanesti". Din acest motiv, acestea ar trebui reprezentate la toate consultarile in proportie de 50%.  Premierul a atras atentia si asupra unui studiu potrivit caruia firmele cu actionariat exclusiv feminin […]The post Ciolacu: Femeile antreprenor fac profituri mai mari decat barbatii  appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.