EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Revolutia tech bate la usa UE: Ce schimbari aduce Actul pietelor digitale

publicat 2024-03-07 14:45:15 (Puterea)
Revolutia tech bate la usa UE: Ce schimbari aduce Actul pietelor digitale Incepand cu 7 martie a.c., regulile jocului se schimba pentru gigantii tehnologici. Alphabet, Amazon, Apple, Bytedance, Meta si Microsoft trebuie sa respecte Actul Pietelor Digitale (DMA) al Uniunii Europene. Acest act vizeaza facilitarea accesului concurentilor mai mici la pietele digitale si asigurarea concurentei loiale, scrie Bloomberg. Schimbari majore in publicitatea tintita Potrivit noilor reguli, companiile […]The post Revolutia tech bate la usa UE: Ce schimbari aduce Actul... ...continuare.

100 de perchezitii pentru achizitii fictive

publicat 2024-03-07 12:00:09 (Puterea)
100 de perchezitii pentru achizitii fictive Pe 7 martie, politistii au efectuat 100 de perchezitii in mai multe judete si in Bucuresti, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, intr-un dosar penal de achizitii fictive de deseuri reciclabile. "Din cercetari a reiesit ca, in cursul anului 2021, administratorul unei societati comerciale din orasul Corabia, ar fi inregistrat in documentele de […]The post 100 de perchezitii pentru achizitii fictive appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

O mina marina a declansat o ampla operatiune

publicat 2024-03-07 12:00:09 (Puterea)
O mina marina a declansat o ampla operatiune Azi dimineata, in jurul orei 7,00, o ambarcatiune de pescari a anuntat Garda de Coasta ca a vazut un obiect plutitor ciudat, foarte probabil o mina marina. Imediat au fost anuntate Fortele Navale, care au declansat o ampla operatiune. Dragorul maritim 30 "Sublocotenent Alexandru Axente", o echipa de scafandri de lupta EOD din cadrul Fortelor […]The post O mina marina a declansat o ampla operatiune appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

BNR: Fondurile europene ne ajuta sa scapam de recesiune!

publicat 2024-03-07 12:00:09 (Puterea)
BNR: Fondurile europene ne ajuta sa scapam de recesiune! Romania a reusit sa evite recesiunea, potrivit lui Cristian Popa, membru al Consiliului de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei (BNR), datorita fondurilor PNRR. Aproximativ 3,6% din totalul cheltuielilor de investitii publice, care au reprezentat 5,9% din PIB, au fost acoperite de fonduri europene, potrivit BNR. Popa a evidentiat ca, de la aderarea la UE, […]The post BNR: Fondurile europene ne ajuta sa scapam de recesiune! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Omul care tine Romania in afara spatiului Schengen a ajuns in tara

publicat 2024-03-07 12:00:09 (Puterea)
Omul care tine Romania in afara spatiului Schengen a ajuns in tara Unul dintre cei mai contestati oameni a ajuns in Romania. Karl Nehammer se indreapta spre Palatul Cotroceni unde va avea intalniri cu seful statului, Klaus Iohannis, dar si cu premierul Marcel Ciolacu. Tema principala a discutiilor va fi aderarea Romaniei la spatiul Schengen. Inainte de a ajunge in tara, Karl Nehammer a anuntat ca nu […]The post Omul care tine Romania in afara spatiului Schengen a ajuns in tara appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

A fi sau a nu fi? Vineri aflam decizia in litigiul Rosia Montana!

publicat 2024-03-07 12:00:09 (Puterea)
A fi sau a nu fi? Vineri aflam decizia in litigiul Rosia Montana! Gabriel Resources cere statului roman despagubiri de 6,7 miliarde de dolari pentru ca a sistat proiectul minier de la Rosia Montana. Guvernul Romaniei a fost notificat ca decizia privind compensatiile in cazul Rosia Montana va fi anuntata vineri, 8 martie, conform unor surse citate de G4Media. Initial, verdictul era asteptat pana sambata, 10 februarie. Cel […]The post A fi sau a nu fi? Vineri aflam decizia in litigiul Rosia Montana! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Franta si Republica Moldova vor coopera in domeniul apararii

publicat 2024-03-07 12:00:09 (Puterea)
Franta si Republica Moldova vor coopera in domeniul apararii Republica Moldova si Franta sunt pe cale sa isi intareasca cooperarea in domeniul apararii prin semnarea unui nou acord in timpul vizitei presedintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, la Paris, in perioada 7-8 martie. Aceasta intalnire, care include discutii cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron, la Palatul Élysée, marcheaza un pas important in relatiile bilaterale. Noul acord […]The post Franta si Republica Moldova vor coopera in domeniul apararii appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Oficiul pentru Achizitii Centralizate, o bomba cu ceas! Guvernul schimba de urgent legislatia

publicat 2024-03-07 12:00:09 (Puterea)
Oficiul pentru Achizitii Centralizate, o bomba cu ceas! Guvernul schimba de urgent legislatia Legislatia in vigoare privind functionarea Oficiul National pentru Achizitii Centralizate (ONAC) ar putea sa ne coste financiar extrem de mult. De aceea, Guvernul modifica azi actul normativ. Guvernul Romaniei va adopta azi o serie de modificari si completari ale Legii privind Oficiul National pentru Achizitii Centralizate (ONAC), in efortul de a imbunatati procesul de achizitie […]The post Oficiul pentru Achizitii Centralizate, o bomba cu ceas! Guvernul schimba de urgent legislatia... ...continuare.

Cand Cavalerii Norocului bantuie Orasul Pacatos: Strigatul unui "nebun la jokuri"

publicat 2024-03-07 12:00:09 (Puterea)
Intr-o Romanie unde jocurile de noroc s-au inradacinat adanc in structura sociala, cu sali de pacanele ce stralucesc ispititor la fiecare colt de strada, strigatul de ajutor al unui tanar pe un forum online aduce in prim-plan o problema dureroasa, cea a dependentei. „wizzard1”, un tanar de 22 de ani, recunoastea disperat aseara, pe forumul […]The post Cand Cavalerii Norocului bantuie Orasul Pacatos: Strigatul unui "nebun la jokuri" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Politisti agresati si mituiti. DNA a intrat pe fir

publicat 2024-03-07 12:00:09 (Puterea)
Politisti agresati si mituiti. DNA a intrat pe fir DNA a intrat pe fir in cazul barbatului care a mituit cu bani doi politisti pe care i-a agresat atat verbal cat si fizic. Pentru a scapa de mai multe acuzatii, acesta era dispus sa ofere oamenilor legii sume cuprinse intre 3.000 si 30.000 de lei. Insa, inainte de a rezolva problema cu bani, acesta […]The post Politisti agresati si mituiti. DNA a intrat pe fir appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.