EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Incepe procesul mortii marelui Maradona! Sunt vizati 8 membri ai echipei medicale

publicat 2024-03-07 20:15:17 (Puterea)
Incepe procesul mortii marelui Maradona! Sunt vizati 8 membri ai echipei medicale Echipa medicala care l-a ingrijit pe Diego Armando Maradona risca intre 8 si 25 de ani de inchisoare. Fotbalistul a murit la 60 de ani. Justitia argentiniana a confirmat procesul pentru cei opt membri ai echipei medicale care au avut grija de fostul mare fotbalist Diego Armando Maradona, decedat in 2020 la varsta de 60 […]The post Incepe procesul mortii marelui Maradona! Sunt vizati 8 membri ai echipei medicale appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Comasarea alegerilor, in aer. De ce a fost amanata pana acum OUG care oficializeaza demersul. Tensiuni in coalitie

publicat 2024-03-07 20:15:17 (Puterea)
Comasarea alegerilor, in aer. De ce a fost amanata pana acum OUG care oficializeaza demersul. Tensiuni in coalitie Desi au sustinut si chiar au adoptat politic decizia comasarii alegerilor, se pare ca in cadrul coalitiei ar exista in continuare tensiuni uriase privind aceasta tema. Pana in acest moment, OUG-ul care ar oficializa intreg demersul a fost blocat in Guvern. In discutiile cu ministrii, Marcel Ciolacu i-a informat ca OUG pentru comasarea alegerilor va fi amanat […]The post Comasarea alegerilor, in aer. De ce a fost amanata pana acum OUG care oficializeaza demersul. Tensiuni in... ...continuare.

Amenzi e-Factura! Marcel Bolos, anunt de ultima ora

publicat 2024-03-07 20:15:17 (Puterea)
Amenzi e-Factura! Marcel Bolos, anunt de ultima ora Ministrul Finantelor Publice, Marcel Bolos, a venit cu informatii foarte importante pentru cei care primesc amenzile aplicate pentru e-Factura. Vezi in randurile urmatoare ce se intampla. Ministrul Finantelor Publice, Marcel Bolos, a sustinut o conferinta de presa in care a avut un mesaj foarte important legat de amenzile primite pentru e-Factura! Mai exact, cei care […]The post Amenzi e-Factura! Marcel Bolos, anunt de ultima ora appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ministrul Alina Gorghiu, vizita la Roma. Discutii importante despre cooperarea romano-italiana in justitie cu omologul italian

publicat 2024-03-07 20:15:16 (Puterea)
Ministrul Alina Gorghiu, vizita la Roma. Discutii importante despre cooperarea romano-italiana in justitie cu omologul italian Ministrul Justitiei Alina Gorghiu a transmis, joi, ca saptamana viitoare va efectua o vizita la Roma pentru a purta discutii cu omologul italian despre cooperarea romano-italiana din justitie. Ministrul Alina Gorghiu, vizita la Roma. Discutii importante despre cooperarea romano-italiana in justitie cu omologul italian Anuntul ministrului Justitiei vine in contextul Congresului Partidului Popular European, care […]The post Ministrul Alina Gorghiu, vizita la Roma. Discutii importante... ...continuare.

Lucrari importante in Sectorul 5! "Un plus de frumusete in comunitatea noastra"

publicat 2024-03-07 19:15:13 (Puterea)
Lucrari importante in Sectorul 5! Un plus de frumusete in comunitatea noastra Infrastructura din Sectorul 5 al Capitalei se imbunatateste vizibil! Muncitorii au inceput asfaltarile si au trecut deja si la schimbarea gardurilor, acolo unde situatia o cere. Lucrari importante in Sectorul 5! Locuitorii din Sectorul 5 s-au trezit peste noapte cu o imbunatatire a infrastructurii. Stradutele dintre blocuri primesc no straturi de asfalt, iar parcarile au […]The post Lucrari importante in Sectorul 5! "Un plus de frumusete in comunitatea noastra" appeared first on... ...continuare.

Fotovoltaicul, frate bun cu vinul! Ferma solara a statului roman, amplasata strategic langa viile de la Valea Calugareasca

publicat 2024-03-07 19:15:13 (Puterea)
Fotovoltaicul, frate bun cu vinul! Ferma solara a statului roman, amplasata strategic langa viile de la Valea Calugareasca SAPE va finaliza in timp record un parc fotovoltaic in Valea Calugareasca. Este prima investitie realizata din fonduri PNRR a unei companii energetice detinuta de statul roman. Societatea de Administrare a Participatiilor in Energie (SAPE) se pregateste sa finalizeze, in luna mai 2024, constructia unui parc fotovoltaic in Valea Calugareasca (judetul Prahova), marcand astfel prima […]The post Fotovoltaicul, frate bun cu vinul! Ferma solara a statului roman, amplasata strategic langa... ...continuare.

Reforma "profunda" la Corpul de control al primului ministru! Dispar 7 posturi

publicat 2024-03-07 18:45:12 (Puterea)
Reforma profunda la Corpul de control al primului ministru! Dispar 7 posturi Secretariatul General al Guvernului a elaborat un proiect de act normativ privind organizarea, functionarea si atributiile Corpului de control al prim-ministrului. Prezentul proiect de act normativ a fost initiat de catre Secretariatul General al Guvernului ca urmare a punerii in aplicare a Legii nr. 296/2023 privind unele masuri fiscal-bugetare pentru asigurarea sustenabilitatii financiare a Romaniei […]The post Reforma "profunda" la Corpul de control al primului ministru! Dispar 7... ...continuare.

Nu reusesti sa iti rezolvi problema cu RCA? Exista o solutie sa scapi mai usor

publicat 2024-03-07 18:45:12 (Puterea)
Nu reusesti sa iti rezolvi problema cu RCA? Exista o solutie sa scapi mai usor Unul dintre obiectivele ASF este sa promoveze SAL-Fin. Activitatea acesteia poate constitui un indicator timpuriu pentru posibile probleme ce ar putea aparea in companiile de asigurari, in special. Entitatea de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Financiar non-bancar (SAL-Fin), parte a Autoritatii de Supraveghere Financiara, a incheiat, in anul 2023, un total de 411 litigii […]The post Nu reusesti sa iti rezolvi problema cu RCA? Exista o solutie sa scapi mai usor appeared... ...continuare.

Lufthansa, la ora bilantului: profitul net s-a dublat

publicat 2024-03-07 18:45:12 (Puterea)
Lufthansa, la ora bilantului: profitul net s-a dublat Lufthansa, cea mai mare companie aeriana din Europa, si-a facut bilantul: profitul net s-a dublat. 2023 a fost unul dintre cei mai buni trei ani din istoria Lufthansa, cu profitul net dublat. Pentru prima data, toate companiile aeriene de pasageri membre ale grupului au raportat profituri inainte de impozitare, dupa cum a subliniat Lufthansa. Swiss, […]The post Lufthansa, la ora bilantului: profitul net s-a dublat appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Spionii britanici confirma: Fortele ruse vor sa cucereasca orasul Ceasiv Iar

publicat 2024-03-07 16:30:10 (Puterea)
Spionii britanici confirma: Fortele ruse vor sa cucereasca orasul Ceasiv Iar Fortele ruse isi continua atacurile cu scopul de a-si extinde controlul in jurul orasului Bahmut, potrivit unei postari de astazi, pe reteaua X, a Departamentului de informatii din cadrul Ministerul Apararii al Marii Britanii. Aceasta localitate din estul Ucrainei a fost cucerita de Fortele ruse in luna mai 2023, mai spun spionii britanici. Fortele ruse […]The post Spionii britanici confirma: Fortele ruse vor sa cucereasca orasul Ceasiv Iar appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.