EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Horoscop 10 martie. Zodia care-si va schimba destinul

publicat 2024-03-10 06:45:12 (Puterea)
Horoscop 10 martie. Zodia care-si va schimba destinul Horoscop 10 martie. Surprize dar si provocari la tot pasul pentru nativii mai multor zodii. In momentul in care luati o decizie incercati sa luati in considerare mai multe puncte de vedere. Afla ce-ti rezerva astrele! Horoscop 10 martie Berbec Astazi vei simti ca energia ta este la cote inalte si vei fi plin de entuziasm. […]The post Horoscop 10 martie. Zodia care-si va schimba destinul appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Dosar penal pentru un permis de conducere cumparat de pe Facebook

publicat 2024-03-10 06:45:12 (Puterea)
Dosar penal pentru un permis de conducere cumparat de pe Facebook Un barbat in varsta de 37 de ani a intrat in atentia vamesilor vasluieni de la Punctul de Trecere A Frontierei (PTF) de la Albita dupa ce a fost prins in timp ce conducea un autoturim BMW, inmatriculat in Romania, cu un permis de conducere fals. Dupa ce a fost prins conducand cu un permis fals, […]The post Dosar penal pentru un permis de conducere cumparat de pe Facebook appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Jale in Delta: lacuri secate, paduri defrisate, suprafete intinse – concesionate

publicat 2024-03-09 23:15:17 (Puterea)
Jale in Delta: lacuri secate, paduri defrisate, suprafete intinse – concesionate Mai bine de 30% din suprafata Deltei Dunarii ar fi fost concesionata. ONG-ul Agent Green sustine ca "Delta a fost masacrata in ultimele 2 decenii". Delta Dunarii a devenit martorul unei interventii umane subtile, dar masive. Lacurile au fost distruse de sistemele de diguri, padurile au fost defrisate, iar suprafete mari au fost secate artificial. […]The post Jale in Delta: lacuri secate, paduri defrisate, suprafete intinse – concesionate appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

S-a facut pace intre Lidl si M.Ap.N.

publicat 2024-03-09 23:15:17 (Puterea)
S-a facut pace intre Lidl si M.Ap.N. Un razboi care se anunta lung si greu a inceput acum doi ani intre Lidl si Ministerul Apararii Nationale (M.Ap.N.). Dar, zilele trecute, lucrurile s-au aranjat surprinzator de simplu, prin sentinta Curtii de Apel Craiova. Toata povestea a inceput in 2021, cand Lidl a cumparat un teren in localitatea Carcea, din Dolj. Odata cu incheierea […]The post S-a facut pace intre Lidl si M.Ap.N. appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Basescu, despre Simion si Sosoaca: "Ma uit cu mila. Care sunt argumentele pentru politica lor?"

publicat 2024-03-09 23:15:17 (Puterea)
Basescu, despre Simion si Sosoaca: Ma uit cu mila. Care sunt argumentele pentru politica lor? Traian Basescu i-a criticat pe George Simion si Diana Sosoaca. El s-a intrebat care sunt argumentele suveranismului intr-o Uniune Europeana care vrea sa fie tot mai integrata. Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a acordat sambata seara un interviu in exclusivitate la postul Romania TV, dezvaluind unele aspecte ale jocurilor politice desfasurate in tara si […]The post Basescu, despre Simion si Sosoaca: "Ma uit cu mila. Care sunt argumentele pentru politica lor?" appeared first... ...continuare.

Prima reactie a avocatilor care au castigat pentru Romania in procesul Rosia Montana

publicat 2024-03-09 23:00:13 (Puterea)
Prima reactie a avocatilor care au castigat pentru Romania in procesul Rosia Montana Crenguta Leaua, avocat specializat in arbitraje internationale, a declarat ca ea si colegii sai sunt incantati sa vada ca tribunalul arbitral ICSID a inteles situatia. Casa de avocatura Leaua Damcali Deaconu Paunescu (LDDP), alaturi de casa de avocatura elvetiana LALIVE, a emis sambata seara prima declaratie oficiala referitoare la arbitrajul international legat de Rosia Montana. […]The post Prima reactie a avocatilor care au castigat pentru Romania in procesul Rosia Montana appeared... ...continuare.

Le vedem, dar nu exista! Inca o incercare a Pentagonului de a ascunde adevarul

publicat 2024-03-09 23:00:13 (Puterea)
Le vedem, dar nu exista! Inca o incercare a Pentagonului de a ascunde adevarul Pentagonul a emis un raport care infirma afirmatiile privind ascunderea tehnologiei extraterestre sau a fiintelor extraterestre de catre Statele Unite fata de public. Multi vad in acest raport inca o incercare a Pentagonului de a ascunde adevarul despre OZN. Vineri, Pentagonul a publicat concluziile unei investigatii efectuate de Biroul de Solutionare a Anomaliilor din Toate […]The post Le vedem, dar nu exista! Inca o incercare a Pentagonului de a ascunde adevarul appeared first on... ...continuare.

Strategie PSD Vaslui, de 8 martie: trandafiri pentru femeile cu functii, garoafe pentru cele fara

publicat 2024-03-09 23:00:13 (Puterea)
Strategie PSD Vaslui, de 8 martie: trandafiri pentru femeile cu functii, garoafe pentru cele fara Aocial-democratii vasluieni au impartit pe strada garoafe rosii, iar la Consiliul Judetean - trandafiri rosii angajatelor si jurnalistelor. In dimineata de 8 martie, social-democratii din Vaslui, condusi de Valeriu Caragata, Ciprian Trifan, Irinel Stativa si Lucian Braniste, au organizat o actiune in fata sediului judetean al partidului, unde au oferit sute de garoafe rosii doamnelor […]The post Strategie PSD Vaslui, de 8 martie: trandafiri pentru femeile cu functii, garoafe pentru cele... ...continuare.

Stadionul simbol al rugby-ului romanesc, devastat de golanii de la fotbal. Imaginile dezastrului

publicat 2024-03-09 20:00:20 (Puterea)
Stadionul simbol al rugby-ului romanesc, devastat de golanii de la fotbal. Imaginile dezastrului Arena "Arcul de Triumf" a avut de suferit ca urmare a incidentelor violente de la partida de fotbal Dinamo - UTA 1-0, care s-a disputat aseara. Stadionul emblematic al rugby-ului romanesc, „Arcul de Triumf” din Bucuresti, a fost martorul unor scene dezolante vineri seara, in timpul partidei de fotbal dintre Dinamo si UTA. Incidentele violente, […]The post Stadionul simbol al rugby-ului romanesc, devastat de golanii de la fotbal. Imaginile dezastrului appeared first on... ...continuare.

Eveniment CJ Ilfov: 17.000 de puieti plantati in Pantelimon in cadrul proiectului „Radacini pentru aer”

publicat 2024-03-09 20:00:20 (Puterea)
Eveniment CJ Ilfov: 17.000 de puieti plantati in Pantelimon in cadrul proiectului „Radacini pentru aer” Sute de voluntari s-au mobilizat sambata in Padurea Pustnicu din Pantelimon, pentru a participa la o actiune de impadurire organizata de Consiliul Judetean Ilfov. 17.000 de puieti de stejar, frasin, tei argintiu si sanger au fost plantati pe o suprafata de 2,5 hectare, cu sprijinul Primariei Pantelimon si al Directiei Silvice Bucuresti-Ilfov. La actiune au […]The post Eveniment CJ Ilfov: 17.000 de puieti plantati in Pantelimon in cadrul proiectului „Radacini pentru aer”... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.