EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




12 suporteri NFL au suferit amputari dupa un meci de fotbal american in Missouri

publicat 2024-03-10 11:45:10 (Puterea)
12 suporteri NFL au suferit amputari dupa un meci de fotbal american in Missouri Dupa meciul extrem de friguros dintre Kansas City Chiefs si Miami Dolphins, disputat pe 13 ianuarie in cadrul NFL, 12 suporteri au suferit amputari in urma degeraturilor severe, conform anuntului facut de Research Medical Center din Missouri. Spitalul a tratat zeci de persoane care au suferit degeraturi in timpul celor 11 zile de frig intens […]The post 12 suporteri NFL au suferit amputari dupa un meci de fotbal american in Missouri appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Mumbai: O cehoaica devine Miss World 2024

publicat 2024-03-10 11:45:10 (Puterea)
Mumbai: O cehoaica devine Miss World 2024 Cehoaica Krystyna Pyszková a fost incoronata Miss World 2024 la Mumbai, India, triumfand in fata altor 111 concurente. Competitia a inclus probe de fitness, frumusete, talent si public speaking, cu selectarea rapida a finalistelor din top 40 la top 8. Totul a culminat cu o runda de intrebari si raspunsuri pe teme de actualitate. Ambasadoare […]The post Mumbai: O cehoaica devine Miss World 2024 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Trafic de influenta intr-un caz de tentativa de omor

publicat 2024-03-10 11:45:10 (Puterea)
Trafic de influenta intr-un caz de tentativa de omor 30.000 de euro pentru mituirea unor judecatori, cu speranta ca va fi condamnat cu suspendare. Procurorii DNA au dispus retinerea pentru 24 de ore, incepand cu data de 10 martie 2024, a doi inculpati, pentru comiterea unor infractiuni de trafic de influenta si cumparare de influenta. In luna februarie 2024, cei doi ar fi pretins […]The post Trafic de influenta intr-un caz de tentativa de omor appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Lista bugetelor federatiilor sportive pentru anul 2024 a fost facuta publica: Baschetul si rugby-ul in avant, handbalul in scadere

publicat 2024-03-10 10:45:59 (Puterea)
Lista bugetelor federatiilor sportive pentru anul 2024 a fost facuta publica: Baschetul si rugby-ul in avant, handbalul in scadere Agentia Nationala pentru Sport (ANS) a dezvaluit lista sumelor alocate fiecarei federatii sportive pentru anul 2024, aratand distributia bugetelor intr-un an fiscal considerat atipic. Presedintele ANS, Elisabeta Lipa, a exprimat nemultumirea fata de suma primita, subliniind o discrepanta semnificativa intre bugetul solicitat si cel alocat. Lipsa de resurse financiare a generat preocupari, dar Lipa a […]The post Lista bugetelor federatiilor sportive pentru anul 2024 a fost facuta... ...continuare.

Pretul carburantilor s-a majorat in ultimele 30 de zile

publicat 2024-03-10 10:45:59 (Puterea)
In ultimele 30 de zile, soferii romani au simtit in mod semnificativ cresterea preturilor la carburanti. Potrivit acestor date, pretul mediu al unui litru de benzina a inregistrat o crestere de 5,1%, in timp ce pretul motorinei a crescut cu 3,2%. In Bucuresti, capitala tarii, soferii se confrunta cu preturi variabile pentru carburanti. Un litru […]The post Pretul carburantilor s-a majorat in ultimele 30 de zile appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Milioane de dolari, ceasuri si masini de lux confiscate de politisti

publicat 2024-03-10 10:45:59 (Puterea)
Milioane de dolari, ceasuri si masini de lux confiscate de politisti Un grup de infractori cu peste 20 de membri periculosi a fost destructurat.The post Milioane de dolari, ceasuri si masini de lux confiscate de politisti appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Justitie de carton: Un complice, condamnat la inchisoare pe viata, iar ucigasul primeste doar 24 de ani de detentie

publicat 2024-03-10 09:30:13 (Puterea)
Justitie de carton: Un complice, condamnat la inchisoare pe viata, iar ucigasul primeste doar 24 de ani de detentie Intr-un caz cutremurator de crima din Buzau, justitia romana a emis sentinte diferite pentru cei implicati. In februarie 2019, la o petrecere organizata de o tanara de 21 de ani, Valentina, la locuinta sa din Buzau, un conflict cu fostul iubit, Dan Cosmin, a escaladat intr-o tragedie socanta. Cosmin a agresat brutal tanara pana a […]The post Justitie de carton: Un complice, condamnat la inchisoare pe viata, iar ucigasul primeste doar 24 de ani de detentie appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Turcia vrea neaparat sa rezolve conflictul Rusia-Ucraina. E posibil?

publicat 2024-03-10 09:30:13 (Puterea)
Turcia vrea neaparat sa rezolve conflictul Rusia-Ucraina. E posibil? Erdogan se propune ca mediator, dar Zelenski observa ca Rusia absenteaza de la prima intalnire. Strangeri de maini bilaterale, la Istanbul. Bunavointa. Sperante. Totusi, nu avem motive sa credem intr-un final al conflictului mediat de Turcia. Fiindca Rusia afirma ca doreste dialog, dar nu se prezinta la infiriparea acestuia. Turcia este pregatita sa gazduiasca o […]The post Turcia vrea neaparat sa rezolve conflictul Rusia-Ucraina. E posibil? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Sute de femei au fost salvate, dupa mamografie

publicat 2024-03-10 09:30:13 (Puterea)
Sute de femei au fost salvate, dupa mamografie Olimpia Oprea, medic primar obstetrica-ginecologie la Maternitatea Odobescu din Timisoara, evidentiaza importanta vitala a efectuarii mamografiilor. Investigatiile au ca scop depistarea in stadiu incipient a cancerului de san. Printr-un proiect inovator finantat din fonduri europene, medicul a pus bazele unui program de screening pentru cancerul de san, oferind femeilor din vestul si nord-vestul Romaniei acces […]The post Sute de femei au fost salvate, dupa mamografie appeared first on... ...continuare.

Romania pregateste terenul pentru Metaverse: Andi Cristea anunta dezvoltarea unei strategii cu impact major

publicat 2024-03-10 09:30:13 (Puterea)
Romania pregateste terenul pentru Metaverse: Andi Cristea anunta dezvoltarea unei strategii cu impact major Deputatul Andi Cristea, raportor al Consiliului Europei pentru Metaverse, anunta semnarea unui document crucial care va transforma peisajul tehnologic al tarii. Intr-o miscare inovatoare, Romania se pregateste sa intre pe harta Metaverse-ului, avand in plan dezvoltarea unei strategii dedicate acestei tehnologii revolutionare. Anuntul a fost facut de deputatul Andi Cristea, raportor al Consiliului Europei pentru […]The post Romania pregateste terenul pentru Metaverse: Andi Cristea anunta... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.