EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Firea, atac la "aliatii" liberali: "PNL Bucuresti este parte a politicii administrative dezastruoase"

publicat 2024-03-10 16:00:18 (Puterea)
Firea, atac la aliatii liberali: PNL Bucuresti este parte a politicii administrative dezastruoase Gabriela Firea sustine ca USR Bucuresti si PNL Bucuresti l-au facut primar general pe Nicusor Dan. Firea ataca PNL inainte de desemnarea candidatului comun la Capitala: „Orice candidat din partea PNL face parte din politica dezastruoasa” Intr-un context plin de tensiuni politice si negocieri PSD-PNL pentru desemnarea candidatului comun la Primaria Capitalei, Gabriela Firea a […]The post Firea, atac la "aliatii" liberali: "PNL Bucuresti este parte a politicii administrative... ...continuare.

Ce surpriza le-a facut sotia milionarului Nicolae Badea fanilor dinamovisti

publicat 2024-03-10 16:00:18 (Puterea)
Ce surpriza le-a facut sotia milionarului Nicolae Badea fanilor dinamovisti Oana Livia Badea, sotia milionarului Nicolae Badea, care se numara alaturi de Cristi Borcea printre cei mai cunoscuti actionari ai clubului Dinamo de-a lungul timpului, le-a facut o surpriza mare fanilor fotbalistilor de la echipa bucuresteana. Oana Badea a inaugurat, sambata, la Baneasa Mall, magazinul Bitolia Sport, unde se gasesc haine cu insemnele jucatorilor emblematici de […]The post Ce surpriza le-a facut sotia milionarului Nicolae Badea fanilor dinamovisti appeared first on... ...continuare.

Emil Boc, dat in judecata de o echipa din Superliga!

publicat 2024-03-10 16:00:18 (Puterea)
Emil Boc, dat in judecata de o echipa din Superliga! Primarul Clujului, Emil Boc, a acuzat clubul Petrolul Ploiesti ca ar fi jucat intentionat slab intr-un meci crucial pentru accederea in playoff. Clubul de fotbal Petrolul Ploiesti a anuntat ca intentioneaza sa-l dea in judecata pe Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, in urma acuzatiilor grave pe care acesta le-a adus jucatorilor echipei prahovene. Emil Boc […]The post Emil Boc, dat in judecata de o echipa din Superliga! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cine sunt parlamentarii din Comisia speciala "Rosia Montana"

publicat 2024-03-10 14:15:11 (Puterea)
Cine sunt parlamentarii din Comisia speciala Rosia Montana Dupa ce Romania a castigat procesul de la Washingthon prin care firma canadiana Gabriel Resources solicita despagubiri de circa 6,7 miliarde de dolari pentru ca nu a exploatat zacamintele de la Rosia Montana corul bocitoarelor TV care cantau prohodul tarii noastre a fost trecut pe "mute". Insa, s-a uitat cam repede ca in 2013, cand […]The post Cine sunt parlamentarii din Comisia speciala "Rosia Montana" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Salariul creste! Romania trebuie sa implementeze salariul minim european

publicat 2024-03-10 14:15:11 (Puterea)
Salariul creste! Romania trebuie sa implementeze salariul minim european Salariul minim european trebuie introdus in Romania pana la 15 noiembrie 2024. Guvernantii romani pregatesc schimbarea legislatiei in acest an.The post Salariul creste! Romania trebuie sa implementeze salariul minim european appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Predoiu: Suntem in grafic pentru Schengen, colaboram foarte bine cu MAI austriac

publicat 2024-03-10 14:15:11 (Puterea)
Predoiu: Suntem in grafic pentru Schengen, colaboram foarte bine cu MAI austriac Ministrul de Interne, Catalin Predoiu, a subliniat ca procesul de aderare a Romaniei la spatiul Schengen si la frontierele terestre este un demers ireversibil, mentionand colaborarea fructuoasa cu Ministerul de Interne austriac. Declaratiile au fost facute sambata, la Palatul Parlamentului, subliniind ca integrarea in spatiul Schengen are o semnificatie simbolica si o dimensiune de dezvoltare. […]The post Predoiu: Suntem in grafic pentru Schengen, colaboram foarte bine cu MAI austriac... ...continuare.

Tichete de Paste 2024: Ajutor financiar pentru romani

publicat 2024-03-10 12:45:13 (Puterea)
Tichete de Paste 2024: Ajutor financiar pentru romani Autoritatile au anuntat ca vor acorda tichete pentru Pastele din 2024, avand ca scop sprijinirea romanilor cu venituri reduse. Cu toate acestea, cei eligibili trebuie sa depuna cererea pentru voucher, deoarece sprijinul nu este acordat automat. Distributia banilor, in valoare de 125 de lei per persoana, va incepe pe 18 aprilie 2024, prin intermediul Postei […]The post Tichete de Paste 2024: Ajutor financiar pentru romani appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Japca din cabinetele veterinare: Tarife de sute de euro pentru o interventie, dupa care urmeaza tratamentul  

publicat 2024-03-10 12:45:13 (Puterea)
Japca din cabinetele veterinare: Tarife de sute de euro pentru o interventie, dupa care urmeaza tratamentul    Cabinetele veterinare constituie o afacere mai mult decat prospera, la acest moment, in Bucuresti. Daca cumva ai ghinionul sa fii nevoit sa treci in weekend cu cainele sau pisica pe la cabinet pentru o interventie de urgenta, atunci sa fii sigur ca trebuie sa scoti din buzunar cateva sute de euro, de parca toti romanii […]The post Japca din cabinetele veterinare: Tarife de sute de euro pentru o interventie, dupa care urmeaza tratamentul   appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Premierul Marcel Ciolacu a decis sa renunte la referendumul pentru Rosia Montana

publicat 2024-03-10 12:45:13 (Puterea)
Premierul Marcel Ciolacu a decis sa renunte la referendumul pentru Rosia Montana Premierul Marcel Ciolacu a decis sa renunte la ideea organizarii unui referendum pentru exploatarea resurselor de la Rosia Montana, ca urmare a deciziei Curtii de Arbitraj de la Washington in favoarea Romaniei. Curtea Internationala pentru Reglementarea Diferendelor referitoare la Investitii (ICSID) a hotarat ca Romania nu datoreaza despagubiri pentru Rosia Montana. In schimb, compania canadiana […]The post Premierul Marcel Ciolacu a decis sa renunte la referendumul pentru Rosia Montana... ...continuare.

Droguri depistate in apele reziduale din Bucuresti

publicat 2024-03-10 12:45:13 (Puterea)
Droguri depistate in apele reziduale din Bucuresti Droguri depistate in apele reziduale din BucurestiThe post Droguri depistate in apele reziduale din Bucuresti appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.