EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Atentie soferi! Ce acte trebuie prezentate in cazul unui control, in 2024

publicat 2024-03-10 17:00:29 (Puterea)
Atentie soferi! Ce acte trebuie prezentate in cazul unui control, in 2024 Codul Rutier atentioneaza ca toti soferii care circula cu o masina pe drumurile publice din Romania sunt obligati sa prezinte, la un control in trafic, cateva documente. The post Atentie soferi! Ce acte trebuie prezentate in cazul unui control, in 2024 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Primarul Piedone, foarte dur la adresa adversarilor politici: „Voi m-ati legat de picioare, eu… m-am rugat si mai tare!"

publicat 2024-03-10 17:00:28 (Puterea)
Primarul Piedone, foarte dur la adresa adversarilor politici: „Voi m-ati legat de picioare, eu… m-am rugat si mai tare! Piedone lanseaza un atac dur la adresa adversarilor politici, acuzandu-i de oportunism si lipsa de respect pentru popor. Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a adresat cuvinte dure, intr-o postare pe Facebook, clasei politice din Romania. Edilul i-a acuzat pe politicienii ca sunt interesati doar de bani si putere, ignorand nevoile poporului. Piedone a declarat […]The post Primarul Piedone, foarte dur la adresa adversarilor politici: „Voi m-ati legat de picioare,... ...continuare.

Bursa de Valori Bucuresti: Topul companiilor

publicat 2024-03-10 17:00:26 (Puterea)
Bursa de Valori Bucuresti: Topul companiilor Ultima saptamana a adus o crestere notabila pe Piata principala a Bursei de la Bucuresti, valoarea tranzactiilor cu actiuni escaladand la 300,6 milioane de lei, insemnand o crestere de peste 48 de milioane comparativ cu saptamana anterioara. Actiuni in prim-plan Banca Transilvania a condus topul lichiditatii, cu tranzactii valorand 52,4 milioane de lei. Au urmat […]The post Bursa de Valori Bucuresti: Topul companiilor appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Noile preturi si perioade pentru rovinieta. De luni, intra in vigoare tarifele

publicat 2024-03-10 16:00:25 (Puterea)
Noile preturi si perioade pentru rovinieta. De luni, intra in vigoare tarifele Incepand cu data de 11 martie, intra in vigoare modificari semnificative in tarifele si perioadele de valabilitate pentru rovinieta, taxa obligatorie pentru folosirea retelei de autostrazi si drumuri nationale in Romania. Aceste ajustari aduc o serie de optiuni noi pentru soferi, insa vin si cu unele restrictii temporare. Cea mai notabila schimbare este introducerea rovinietei […]The post Noile preturi si perioade pentru rovinieta. De luni, intra in vigoare tarifele appeared first on... ...continuare.

Cat de real a fost riscul ca Romania sa piarda procesul Rosia Montana? Afaceristii au profitat de pe urma variatiei bruste a preturilor actiunilor

publicat 2024-03-10 16:00:25 (Puterea)
Tribunalul Arbitral a scutit Romania sa plateasca daunele de miliarde de dolari cerute de firma Gabriel Resources pentru neinceperea exploatarii miniere la Rosia Montana, iar in urma acestei sentinte preturile actiunilor firmei straine au variat brusc, ceea ce a adus beneficii uriase unor investitori. Romania a primit, in ziua de 8 martie 2024, Hotararea Actiunii […]The post Cat de real a fost riscul ca Romania sa piarda procesul Rosia Montana? Afaceristii au profitat de pe urma... ...continuare.

Escrocherii electorale cu ajutorul inteligentei artificiale

publicat 2024-03-10 16:00:25 (Puterea)
Escrocherii electorale cu ajutorul inteligentei artificiale Securitatea datelor este un subiect care va preocupa cetatenii si expertii cibernetici pe tot restul acestui an electoral. Inteligenta artificiala va avea un impact semnificativ asupra modului in care "actorii rai" isi pot concentra atacurile, facilitand realizarea de escrocherii extrem de realiste.The post Escrocherii electorale cu ajutorul inteligentei artificiale appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

„Marghilomana”: Cafeneaua de pe domeniul Marghiloman din Buzau, cu arome istorice

publicat 2024-03-10 16:00:25 (Puterea)
„Marghilomana”: Cafeneaua de pe domeniul Marghiloman din Buzau, cu arome istorice Casa de Oaspeti de pe Domeniul Marghiloman din Buzau, un loc plin de istorie si eleganta, se transforma intr-o destinatie turistica inedita, adapostind o cafenea speciala ce va oferi „Marghilomana” – cafeaua cu rom inventata de celebrul politician Alexandru Marghiloman in perioada martie-noiembrie 1918, cand a fost prim-ministru al Romaniei. Cladirea, care a gazduit oaspeti […]The post „Marghilomana”: Cafeneaua de pe domeniul Marghiloman din Buzau, cu arome... ...continuare.

Mossad lucreaza la un armistitiu cu Hamas

publicat 2024-03-10 16:00:24 (Puterea)
Mossad lucreaza la un armistitiu cu Hamas Mossad, agentia de informatii a Israelului, a confirmat ca se depun eforturi intense pentru a se ajunge la un armistitiu intre Israel si Hamas, chiar daca perspectivele unui acord pe perioada Ramadanului par slabe. Dialog israeliano-american pentru eliberarea ostaticilorDavid Barnea, seful Mossad-ului, si William Burns, omologul sau american, au discutat recent negocierea unui armistitiu pentru […]The post Mossad lucreaza la un armistitiu cu Hamas appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Bunul simt in trafic, cea mai buna regula!

publicat 2024-03-10 16:00:20 (Puterea)
Bunul simt in trafic, cea mai buna regula! In trafic, cu greu mai respectam vreo regula. Pentru fiecare incalcare a regulilor de circulatie, gasim justificari fara sa ne gandim la urmarile nefaste pe care le pot avea accidentele pe care le provocam. Si, in plus, credem ca noua  nimic nu ni se poate intampla. La Dialogurile Puterii, Gabi Imre, pilot si instructor de […]The post Bunul simt in trafic, cea mai buna regula! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Sosoaca a facut scandal dupa ce a ramas fara permis. Gonea cu 110 km/h intr-o zona cu limita de viteza

publicat 2024-03-10 16:00:19 (Puterea)
Sosoaca a facut scandal dupa ce a ramas fara permis. Gonea cu 110 km/h intr-o zona cu limita de viteza Senatoarea Diana Sosoaca sustine ca este victima unui abuz al Politiei rutiere dupa ce a fost depistata cu 110 km/h intr-o zona unde limita maxima este de 40 km/h. Senatoarea Diana Sosoaca a fost oprita duminica la pranz de catre politistii de la Rutiera, intrucat radarul a detectat ca circula cu o viteza mult peste […]The post Sosoaca a facut scandal dupa ce a ramas fara permis. Gonea cu 110 km/h intr-o zona cu limita de viteza appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.