EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

O romanca a ramas si fara bani si fara cazare dupa ce s-a plans ca plaja e departe O romanca a ramas si fara bani si fara cazare dupa ce s-a plans ca plaja e departe Explodeaza mamaliga ungureasca. Pentru ca au picat Bac-ul la Romana, mai multi elevi maghiari dau Ministerul Educatiei in judecata "Explodeaza mamaliga ungureasca". Pentru ca au picat Bac-ul la Romana, mai multi elevi maghiari dau Ministerul Educatiei in judecata Ce ii scria Yahya Sinwar fiului sau in varsta de 10 ani Ce ii scria Yahya Sinwar fiului sau in varsta de 10 ani Maia Sandu: Republica Moldova a fost supusa unei fraude fara precedent. Rezultatele preliminare ale votului de duminica Maia Sandu: Republica Moldova a fost supusa "unei fraude fara precedent". Rezultatele preliminare ale votului de duminica Cea mai mare aventura militara din istoria lumii. Povestea mercenarilor care au supravietuit dupa 5000 de kilometri prin teritoriu inamic Cea mai mare aventura militara din istoria lumii. Povestea mercenarilor care au supravietuit dupa 5000 de kilometri prin teritoriu inamic Ce dotari are cea mai scumpa masina din lume Ce dotari are cea mai scumpa masina din lume O ploaie de meteori va brazda cerul Romaniei in noaptea de luni spre marti. Cum puteti vedea stelele cazatoare O ploaie de meteori va brazda cerul Romaniei in noaptea de luni spre marti. Cum puteti vedea "stelele cazatoare" Trenurile de noapte care pleaca din Bucuresti la Budapesta, laudate de jurnalistii britanici Trenurile de noapte care pleaca din Bucuresti la Budapesta, laudate de jurnalistii britanici Trei semne ca esti obsedat de zahar si cum sa te eliberezi din aceasta capcana. Trucurile unui medic Trei semne ca esti obsedat de zahar si cum sa te eliberezi din aceasta capcana. Trucurile unui medic Marturia soldatului ucrainean care a dezertat pentru a atrage atentia asupra epuizarii trupelor. Militar: Piesele de domino s-ar putea rostogoli foarte curand Marturia soldatului ucrainean care a dezertat pentru a atrage atentia asupra epuizarii trupelor. Militar: "Piesele de domino s-ar putea rostogoli foarte curand" Cand trecem la ora de iarna si cum ne afecteaza schimbarea. Sfatul psihologului Cand trecem la ora de iarna si cum ne afecteaza schimbarea. Sfatul psihologului Operatiunea Jupiter: 110 perchezitii in toata tara.  454 de mandate de aducere vor fi puse in executare Operatiunea "Jupiter": 110 perchezitii in toata tara. 454 de mandate de aducere vor fi puse in executare Israelul anunta moartea unui ofiter superior in Fasia Gaza Israelul anunta moartea unui ofiter superior in Fasia Gaza Consiliul General al Capitalei decide in ce priveste oportunitatea convocarii unui referendum local in ziua alegerilor prezidentiale Consiliul General al Capitalei decide in ce priveste oportunitatea convocarii unui referendum local in ziua alegerilor prezidentiale Romanii risca mai mult decat alti europeni cand cumpara o masina la mana a doua Romanii risca mai mult decat alti europeni cand cumpara o masina la mana a doua

Articole

Stiri locale




S-a aflat! Cand va avea loc nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tanase

publicat 2024-03-18 09:45:20 (Puterea)
S-a aflat! Cand va avea loc nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tanase Este stirea momentului in showbiz-ul romanesc! S-a aflat cand vor organiza Ianis Hagi si Elena Tanase petrecerea de nunta, dupa ce au facut cununia civila chiar in prima zi de Craciun. Cand va avea loc nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tanase Va fi un an plin de evenimente importante pentru Ianis Hagi atat in […]The post S-a aflat! Cand va avea loc nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tanase appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Piedone a raspuns la o intrebare esentiala: "Primeste sau nu ordine politice?"

publicat 2024-03-18 09:45:20 (Puterea)
Piedone a raspuns la o intrebare esentiala: Primeste sau nu ordine politice? Cristian Popescu Piedone, candidatul cu cele mai mari sanse la Primaria Capitalei, sustine ca nimeni nu nu poate sa-i impuna sa faca ceva contra vointei celor pe care ii reprezinta. Cristian Popescu Piedone a oficializat duminica intrarea sa in cursa pentru Primaria Capitalei, in calitate de candidat al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL). In cadrul […]The post Piedone a raspuns la o intrebare esentiala: "Primeste sau nu ordine politice?" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

"Escrocheria de aur" face ravagii printre soferi. Cu ce ii ademenesc talharii pe sosea

publicat 2024-03-18 09:45:19 (Puterea)
Escrocheria de aur face ravagii printre soferi. Cu ce ii ademenesc talharii pe sosea "Escrocheria de aur" face ravagii printre soferi. Cu ce ii ademenesc talharii pe soseaThe post "Escrocheria de aur" face ravagii printre soferi. Cu ce ii ademenesc talharii pe sosea appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Curtea de Conturi se muta strategic pe malul lacului Floreasca

publicat 2024-03-18 08:45:29 (Puterea)
Curtea de Conturi se muta strategic pe malul lacului Floreasca Curtea de Conturi a primit in administrare un teren valoros al statului, situat pe malul lacului Floreasca si in vecinatatea celebrelor vile de protocol ale statului. Curtea de Conturi a Romaniei a demarat procedurile pentru constructia unui sediu central nou, care va gazdui si Camerele de Conturi Bucuresti si Ilfov. Institutia de control a primit […]The post Curtea de Conturi se muta strategic pe malul lacului Floreasca appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cristian Popescu Piedone, in fruntea sondajelor pentru Primaria Capitalei

publicat 2024-03-18 08:45:29 (Puterea)
Cristian Popescu Piedone, in fruntea sondajelor pentru Primaria Capitalei Cristian Popescu Piedone, candidatul cu cele mai mari sanse la Primaria Capitalei, i-a caracterizat pe toti contracandidatii sai. Cristian Popescu Piedone, care a anuntat oficial intrarea sa in cursa pentru Primaria Capitalei din partea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), a analizat recent cele mai noi sondaje de opinie privind intentia de vot a bucurestenilor in […]The post Cristian Popescu Piedone, in fruntea sondajelor pentru Primaria Capitalei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Reactia lui Volodimir Zelenski, dupa ce Vladimir Putin a castigat al cincilea mandat la Kremlin: "E bolnav de putere"

publicat 2024-03-18 08:45:28 (Puterea)
Reactia lui Volodimir Zelenski, dupa ce Vladimir Putin a castigat al cincilea mandat la Kremlin: E bolnav de putere Volodimir Zelenski a avut o reactie dura dupa ce Vladimir Putin si-a adjudecat cel de-al cincilea mandat in fruntea Kremlinului cu peste 87% dintre voturi. Presedintele urcrainean a declarat ca Putin vrea sa conduca pentru totdeauna si ca alegerile din Rusia au fost o imitatie ilegitima. Reactia lui Volodimir Zelenski, dupa ce Vladimir Putin a […]The post Reactia lui Volodimir Zelenski, dupa ce Vladimir Putin a castigat al cincilea mandat la Kremlin: "E bolnav de putere" appeared first... ...continuare.

Ciolacu, ironic cu cei care l-au contestat dupa procesul Rosia Montana: Poate in viata urmatoare voi fi lupul de pe Wall Street

publicat 2024-03-18 07:45:22 (Puterea)
Ciolacu, ironic cu cei care l-au contestat dupa procesul Rosia Montana: Poate in viata urmatoare voi fi lupul de pe Wall Street Marcel Ciolacu a continuat sa raspunda celor care l-au acuzat ca a manipulat bursa in timpul procesului Rosia Montana. In urma unei batalii judiciare de amploare, Romania obtine o victorie cruciala in controversatul dosar Rosia Montana. Marcel Ciolacu, prim-ministrul tarii, a impartasit perspectivele si implicarile acestui proces intr-un interviu exclusiv acordat Digi 24. "Dupa ce […]The post Ciolacu, ironic cu cei care l-au contestat dupa procesul Rosia Montana: Poate in viata... ...continuare.

Basescu despre candidatura lui Johannis la NATO : "Are un singur argument: e un barbat inalt!"

publicat 2024-03-18 07:45:22 (Puterea)
Basescu despre candidatura lui Johannis la NATO : Are un singur argument:  e un barbat inalt! Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, actual europarlamentar, a comentat recent, intr-un interviu, decizia lui Klaus Werner Joahannis de a candida pentru functia de secretar general NATO. Din punctul de vedere al lui Traian Basescu, Klaus Johannis nu detine calitatile de a ocupa aceasta functie, insa fostul presedinte a remarcat faptul ca principalul candidat la […]The post Basescu despre candidatura lui Johannis la NATO : "Are un singur argument: e un barbat inalt!" appeared... ...continuare.

Prima reactie a lui Vladimir Putin dupa victoria zdrobitoare in alegeri

publicat 2024-03-18 07:45:22 (Puterea)
Prima reactie a lui Vladimir Putin dupa victoria zdrobitoare in alegeri Vladimir Putin va ramane pentru inca sase ani la Kremlin, dupa ce a castigat alegerile prezidentiale din Rusia cu o majoritate covarsitoare de peste 87%. Presedintele rus a tinut sa le multumeasca alegatorilor pentru votul la scrutinul prezidential si a evidentiat faptul ca rezultatul demonstreaza "increderea" pe care o au rusii in puterea sa. „In […]The post Prima reactie a lui Vladimir Putin dupa victoria zdrobitoare in alegeri appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Firma din Romania care a mizat pe Rosia Montana anunta pierderi uriase

publicat 2024-03-18 07:45:22 (Puterea)
Firma din Romania care a mizat pe Rosia Montana anunta pierderi uriase BRK Financial Group din Cluj-Napoca a pariat pe Gabriel Resources in dosarul Rosia Montana si a pierdut. BRK Financial Group, firma de brokeraj din Cluj-Napoca care detinea 1,26 milioane de actiuni Gabriel Resources inainte ca Tribunalul International de la Washington sa dea castig de cauza Romaniei in disputa privind Rosia Montana, se confrunta acum cu […]The post Firma din Romania care a mizat pe Rosia Montana anunta pierderi uriase appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.