EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Philip Otele, autorul unui gol de generic pe Arena Nationala, misterios privind viitorul sau: "Nu stiu ce voi face, asteptam vara"

publicat 2024-05-12 01:00:04 (Gazeta-Sporturilor)
Philip Otele, autorul unui gol de generic pe Arena Nationala, misterios privind viitorul sau: Nu stiu ce voi face, asteptam vara Philip Otele, al doilea marcator din Superliga, a oferit declaratii dupa partida cu FCSB, castigata de ardeleni cu 1-0, declarandu-se impresionat de pe Arena Nationala, unde a fost batut recordul de audienta in aceasta seara.Nigerianul a izbutit sa marcheze unicul gol al partidei, cu o executie din foarfeca, ajungand la cota 17 in actualul sezon.VIDEO. ... ...continuare.

A anuntat ca vrea sa semneze imediat dupa ce FCSB a primit titlul: "Sa vedem cat ma doresc ei"

publicat 2024-05-12 00:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
A anuntat ca vrea sa semneze imediat dupa ce FCSB a primit titlul: Sa vedem cat ma doresc ei Fundasul stanga Risto Radunovic (32 de ani) spune ca si-ar dori sa continue la FCSB si in sezonul viitor.Desi initial anuntase sa vrea ca la finalul sezonului sa plece, mai ales ca intra in ultimele 6 luni de contract, aparatorul muntenegrean a spus dupa ce FCSB a primit titlul de campioana ca isi doreste sa continue. Si ca asteapta sa primeasca o oferta de prelungire.Risto Radunovic vrea sa continue la FCSB"Imi doresc sa continui, da. ... ...continuare.

BOMBA la Dinamo inaintea finalei cu UTA » Conducerea are dubii privind identitatea un jucator transferat in iarna. L-ar fi transferat pe fratele sau geaman!

publicat 2024-05-12 00:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
BOMBA la Dinamo inaintea finalei cu UTA » Conducerea are dubii privind identitatea un jucator transferat in iarna. L-ar fi transferat pe fratele sau geaman! Inaintea "finalei" cu UTA Arad din play-out, oficialii "cainilor" se confrunta cu o problema ireala! Acestia suspecteaza ca Edgar Ie, fundasul adus in mercato-ul invernal, nu ar fi de fapt jucatorul care a evoluat pentru Barcelona, ci fratele sau geaman!Conform surselor, dinamovistii iau in calcul un TEST ADN pentru a verifica daca nu l-au transferat pe fratele geaman al lui Edgar, Edelino. ... ...continuare.

FCSB, in drum spre Ateneu » Autocarul de sarbatoare si-a inceput traseul

publicat 2024-05-12 00:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
FCSB, in drum spre Ateneu » Autocarul de sarbatoare si-a inceput traseul Dupa ce au primit medaliile de campioni si au sarbatorit pe gazon alaturi de miile de suporteri din tribune, jucatorii si cei din staff-ul FCSB au pornit la drum prin oras intr-un autocar descoperit, precum se intampla in marile campionate de fotbal. Jucatorii au inceput sa-si faca aparitia la autocar in jurul orei 23:35. Ei au fost asteptati pe ritmurile imnului neoficial al echipei, melodia "Maria" a celor de la Scooter. ... ...continuare.

Mihai Pintilii, in extaz dupa decernarea medaliilor de campioni: "Nici n-a mai contat meciul, nu le-am zis nimic baietilor la pauza"

publicat 2024-05-12 00:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Mihai Pintilii, in extaz dupa decernarea medaliilor de campioni: Nici n-a mai contat meciul, nu le-am zis nimic baietilor la pauza Mihai Pintilii (39 de ani) a fost in extaz dupa decernarea medaliilor de campioni a celor de la FCSB si a declarat ca nu a mai contat faptul ca au fost invinsi de catre CFR Cluj pe Arena Nationala, scor 0-1.GSP.ro, cel mai relevant, mai respectat si mai spectaculos site de sport din Romania, a acoperit "in full swing" evenimentele din aceasta seara, cu o echipa de 8 reporteri, fotoreporteri si cameramani plasati in toate colturile stadionului. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.