EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Codruta Kovesi: infractiunile financiare depasesc traficul de droguri

publicat 2024-03-01 12:00:14 (Puterea)
Codruta Kovesi: infractiunile financiare depasesc traficul de droguri Laura Kovesi, sefa Parchetului European, avertizeaza ca infractorii se orienteaza catre fraudele transfrontaliere. „In spatele acestor fraude se afla organizatii infractionale care opereaza de pretutindeni in Europa si sunt foarte flexibile”, a explicat Laura Kovesi, intr-un interviu acordat AFP. Acestia folosesc violenta pentru a-si proteja interesele. Parchetul European, activ din iunie 2021, urmareste infractiunile care […]The post Codruta Kovesi: infractiunile financiare... ...continuare.

Dubaiul vrea sa aiba in cel mai mare aeroport din lume

publicat 2024-03-01 12:00:14 (Puterea)
Dubaiul vrea sa aiba in cel mai mare aeroport din lume Dubai are planuri mari cu aeroportul international Al Maktoum. Acesta ar urma sa fie extins in asa fel incat acesta sa poata gestiona un trafic de 160 de milioane de pasageri anual. In urma acestei extinderi, Dubai ar urma sa aibe cel mai mare aeroport din lume si asta pentru ca, vor fi cu 63 […]The post Dubaiul vrea sa aiba in cel mai mare aeroport din lume appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

OCDE isi deschide portile pentru Romania: Avizul formal, confirmat!

publicat 2024-03-01 10:30:27 (Puterea)
Romania a obtinut Avizul Formal pentru aderarea la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE), marcand un pas important in realizarea a doua obiective strategice de politica externa: integrarea in spatiul Schengen si aderarea la OCDE. „A fi parte din OCDE nu inseamna doar acces la expertiza de varf intr-o varietate larga de domenii, ci […]The post OCDE isi deschide portile pentru Romania: Avizul formal, confirmat! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Mirela Zivari, psiholog: 1 Martie, simbol al bucuriei

publicat 2024-03-01 10:30:27 (Puterea)
Mirela Zivari, psiholog: 1 Martie, simbol al bucuriei 1 Martie este un simbol al bucuriei pentru ca incepe primavara, cautam si facem martisoare colorate, daruim, ne imbratisam, multumim. Dialogurile Puterii impreuna cu Mirela Zivari, psiholog, ofera tuturor  doamnelor care ne urmaresc, cititoarelor noastre fidele, o pledoarie pentru ganduri bune, daruri, flori si bucurie, o primavara fericita! "Intr-adevar, sustine Mirela Zivari, fata de multe […]The post Mirela Zivari, psiholog: 1 Martie, simbol al bucuriei appeared first on... ...continuare.

Scandal intre „suveranisti”: Ilan Laufer paraseste AUR si il acuza pe Simion

publicat 2024-03-01 10:30:27 (Puterea)
Scandal intre „suveranisti”: Ilan Laufer paraseste AUR si il acuza pe Simion Ilan Laufer, liderul Forta Identitatii Nationale, a rupt alianta cu George Simion si AUR. Acesta il acuza pe Simion ca „isi dispretuieste partenerii si submineaza miscarea suveranista.„ Forta Identitatii Nationale paraseste oficial AUR din cauza presiunilor exercitate de presedintele AUR asupra membrilor pentru a se inscrie in AUR, ceea ce ameninta autonomia partidelor. Laufer: George […]The post Scandal intre „suveranisti”: Ilan Laufer paraseste AUR si il acuza... ...continuare.

Ministrul Alexandru Rafila refuza sa aloce bani pentru  bolnavii de cancer

publicat 2024-03-01 10:30:27 (Puterea)
Ministrul Alexandru Rafila refuza sa aloce bani pentru  bolnavii de cancer Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, refuza de mult timp sa aloce bani pentru bolnavii de cancer si, ca atare, acestia au ajuns in pragul disperarii pentru ca, efectiv, le este refuzat dreptul la viata. De cateva luni, niciun bolnav de cancer nu stie daca mai prinde ziua de maine pentru ca ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, refuza, […]The post Ministrul Alexandru Rafila refuza sa aloce bani pentru  bolnavii de cancer appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Siguranta maxima: Se relanseaza Platforma Nationala pentru Situatii de Urgenta

publicat 2024-03-01 09:30:33 (Puterea)
Noua versiune a platformei nationale de pregatire pentru situatii de urgenta – fiipregatit.ro – va fi relansata vineri, impreuna cu noul site al Platformei Nationale pentru Reducerea Riscurilor la Dezastre. Evenimentul, parte a Saptamanii Protectiei Civile, arata angajamentul autoritatilor de a imbunatati continuu resursele de informare si pregatire ale cetatenilor in situatii neprevazute. Noua versiune […]The post Siguranta maxima: Se relanseaza Platforma Nationala pentru... ...continuare.

MAE german: Evolutiile din Republica Moldova reflecta inceputul conflictului din Ucraina

publicat 2024-03-01 09:30:33 (Puterea)
MAE german: Evolutiile din Republica Moldova reflecta inceputul conflictului din Ucraina Ministrul german de externe, Annalena Baerbock, a trasat o paralela intre situatia actuala din Republica Moldova si inceputurile conflictului dintre Ucraina si Rusia, marcand anexarea Crimeei de catre Moscova. Baerbock a facut aceste remarci in contextul in care liderii pro-rusi din Transnistria, regiune separatista a Moldovei, au solicitat protectie din partea Rusiei. Un congres al […]The post MAE german: Evolutiile din Republica Moldova reflecta inceputul conflictului din Ucraina... ...continuare.

MADR lanseaza un Registru online privind circulatia si destinatia terenurilor agricole

publicat 2024-03-01 09:30:33 (Puterea)
MADR lanseaza un Registru online privind circulatia si destinatia terenurilor agricole Incepand cu data de 1 martie, pe site-ul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) va fi publica aplicatia Registrul unic national privind circulatia si destinatia terenurilor agricole situate in extravilan. Aplicatia lansata de MADR ofera posibilitatea initierii procedurilor prevazute de Legea nr. 17/2014, respectiv: inregistrarea cererilor pentru afisarea ofertelor de vanzare a terenurilor agricole situate in […]The post MADR lanseaza un Registru online privind circulatia... ...continuare.

Marcel Ciolacu ia parte la Congresul PES, unde va fi desemnat candidatul comun pentru presedintia Comisiei Europene

publicat 2024-03-01 09:30:33 (Puterea)
Marcel Ciolacu ia parte la Congresul PES, unde va fi desemnat candidatul comun pentru presedintia Comisiei Europene Marcel Ciolacu se afla la Roma, unde va lua parte la Congresul Partidului Socialistilor Europeni (PES) in contextul alegerilor pentru Parlamentul European din iunie 2024. Prim-ministrul Marcel Ciolacu va avea o serie de intrevederi la nivel inalt cu presedintele Guvernului Spaniei, Pedro Sanchez, cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, prim-ministrul Danemarcei, Mette Frederiksen, presedintele PES, Stefan Lofven, […]The post Marcel Ciolacu ia parte la Congresul PES, unde va fi desemnat... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.